[/COLOR]srpp canım benimde oluyor drum olur normal dedi şeffaf veya beyaz tabiki kokusuz olması gerekiyormuş renkli falan değilse kokusuda yoksa sorun yok endişelenme
seninkide hamilelikte normal yani
hulen geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın canım
selam kızlar keyifler nasıl??? bebişler nasılll
senınkı formuna duskun olcak kız heralde benımkı salcak popoyu gobegı kaydirigubbakcemile3oyy yerim ben onu. maşallahvalla bizim kız diyet falan mı yapıyor nedir şimdiden: 26+1 de 850 gr - 30 cm çıktı. CADIARZU şeker yüklemesinden sonra da bişey kalmıyor haa. ver elini doğummm kafamçokkarıştı şaka maka az kaldı sanki..!
hayırlı haberlerle gel güzelim.
HULEN geçmiş olsun ZEYNEPCİM maşallah kızına şeker yüklemenide sorunsuz atlatırsın inş
kızlar az kaldı çok şükür yılbaşından sonra bir bir doğurucaz artık valllaa
Slm Teyzoşlar Bizde Bugun gidicektik kontrole ama daktır amcamızın amelıyatı cıkmıs yarın gidicez....Dua edin bizedeeee
haklısın tatlım yılbasında napıyosunuz bu arada soruya bak ne alakaysa :roflol:
yılbaşında yerimizden kıpırdayamayızki ne yapcaz evde oturur televizyon seyrederiz alırız birde çekirdek çerez daha ne olsun :sm_cool:
haklısın tatlım yılbasında napıyosunuz bu arada soruya bak ne alakaysa :roflol:
ay canim valla hic sorma! günlerdir rüyamda dogum yapiyorum yok sancim gelio . yok hastaneye yetisemiozz kalikiyorumki yataktan sirilsiklam ter icindeyim akannehir
maşaallah kız sana bide benöle olsam ah ah :kedi:anam ben cok rahatım su dogum konusunda ya aklıma bıle gelmyo walla :dilcikar:
anam ben cok rahatım su dogum konusunda ya aklıma bıle gelmyo walla :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?