2010 Şubat Anneleri

Bende memnun oldum Zeynep vereliniortak
Benim kısmetse bir oğlum olacak. Şu ana kadar herşey yolunda... hamilelik problemlerim oluyor ama onlar icinde yapacak birsey yok. sukretmek lazım aslında.
Bu arada şu ticker koymayı beceremedim nasıl yapacağım.....

ya kızlar benim bebisinde kafası asagıdaydı ama oyle yola girmis fln demedi bugun asagıda yarın doner yukarıda olur dedi. sizinkiler farklı bisdey mi acaba??

tatlım hayırdır ne enfeksıyonu bu ya :sinifsinif:

idrarda enfeksiyon anacım. 10. haftada da çıkmıştı. başımın belası oldu valla.

aa süpermiş. denerim valla. çünkü bu enfeksiyon öyle yabana atılacak bişey değil. gebeliğin başında düşüğe, bizim dönemlerde de erken doğuma neden oluyormuş. ayy çok sağol hemen denemeliyim. inş sende de çıkmaz.

şeker için gözün aydın canım geçmiş olsun hayırdır ne enfeksiyonu

sağol güzelim.

canım tickerfactory.com yada lilypie.com dan yapıyosun. yada muhtemel dogum tarıhını soyle bız yapalım lınkını verelım sana.

oyyyy onun yuzunden gecen sene hastanede yatmıstım ben. kucuk tuvaletımı yaparken kan gelıyodu resmen. hamılelıgımde de gecırdım ama daha hafıftı. anacım tek caresı bol su ıcıceksın.oyle boyle dııl ama 3 lt ıc gunde. gece yatmadan 2 saat once sıwı alımını kes,mesanenı tamamen bosalt oyle uyu kı gece ıdrar mesanede bırıkıp daha cok enfeksıyon yaratmasın. bıde gunde 2 kere camasırını degıs camarıslarının ag kısımlarını utuleyıpte gıy. ben boyle koruyorum kendımı. gecmıs olsun umarım bı an once atlatırsın.

ya kızlar benim bebisinde kafası asagıdaydı ama oyle yola girmis fln demedi bugun asagıda yarın doner yukarıda olur dedi. sizinkiler farklı bisdey mi acaba??

benim doktorumda bu haftalarda tam olması gerektiği gibi dedi ama çok döner daha dedi her dk değişiyoki onlarr

hoşgeldin canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin oğlusunu.

ctesi gittim ben de doktora, başı yukarıdaydı cnm.

Herkese merhaba, bende 25 haftalık hamileyim. Yeni gördüm bu topiki..... herhalde doğuma kadar sizinleyim :):lepi:

Hoşgeldin canım oğlun olacakmış maşallah oğluna da.

Hulencim geçmiş olsun canım.

Benim de akıntı gibi birşeyim var kızlar ya. Renkli kokulu yoğun falan değil bazen idrar gibi geliyor acaba kaçırıyorum da farketmiyor muyum diyorum:kedi: Ne olduğunu çözemedim Cuma gidince sorcam doktora. Sürekli ped kullanıyorum mecburen yoksa her gün pantolon yıkamam lazım.

tek eksiğim su içmek yazdıklarının içinde. cnm sağol.
bu arada doktora gidecektin sen, ne oldu? kendi derdimden unuttum kusura bakma a.s.

ızmirli arkadaşlarım. 21 Kasım yani haftaya cumartesi şu yeni bebek mağazası açılıyor Hello Baby haberiniz olsun. Hem haftasonuna geliyor açılış, indirim falan vardır belki açılış şerefine.
http://www.hellobaby.com.tr/

çok sağol canım. senden uzak olsun inş. o akıntı normal ama gebelikte. kokulu ve rengi yeşile dönerse problem var demek..! iç çamaşırını sık değiştir yeter.

hoşgeldin canım aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

tek eksiğim su içmek yazdıklarının içinde. cnm sağol.
bu arada doktora gidecektin sen, ne oldu? kendi derdimden unuttum kusura bakma a.s.

ne demek canım benım sen bol su ıcmeye basla...
benım kız ıyı buyumus serpılmıs 31 cm 730 gr olmus yarın sabahta seker yuklemem yapılcak ac gıtmem gerekıyomus meger onuda atlatırsam tamamdır opuyorumnanaktan

Slm Teyzoşlar Bizde Bugun gidicektik kontrole ama daktır amcamızın amelıyatı cıkmıs yarın gidicez....Dua edin bizedeeee

[/COLOR]srpp canım benimde oluyor drum olur normal dedi şeffaf veya beyaz tabiki kokusuz olması gerekiyormuş renkli falan değilse kokusuda yoksa sorun yok endişelenme
seninkide hamilelikte normal yani
hulen geçmiş olsun inş. çabucak atlatırsın canım

oyy yerim ben onu. maşallah valla bizim kız diyet falan mı yapıyor nedir şimdiden: 26+1 de 850 gr - 30 cm çıktı. CADIARZU şeker yüklemesinden sonra da bişey kalmıyor haa. ver elini doğummm kafamçokkarıştı şaka maka az kaldı sanki..!

Slm Teyzoşlar Bizde Bugun gidicektik kontrole ama daktır amcamızın amelıyatı cıkmıs yarın gidicez....Dua edin bizedeeee

hayırlı haberlerle gel güzelim.

HULEN geçmiş olsun ZEYNEPCıM maşallah kızına şeker yüklemenide sorunsuz atlatırsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…