2010 Şubat Anneleri

evet cnm bazen saat 10 buluyor.dr gündüz medicalde gece geliyor.özeline gidiyorum o yüzden.

hayırlı haberlerle gel canım.evet şeffaf sumu..aman bi terslik olmasında..

saol cnm evet şefaf ama çok değil.

cnm duydum bende onu eczanede de satılıomuş galiba bakalım ne dicek saol paylaştığın için sorarım muhakkak.su gibi akıntı dün geceden beri var da o şişlik hamilelikte oldu büyüyünce farkettim.hamilellikten hassaslık var sanıodum ben.

hoşgeldin canım güzel haberler olucak rahat ol

saol bitanem.
kızlar doğum çantası hazırlanırken yasin okunuyomuş biliyomuydunuzz
muhakkak yapıcam Allah nasip ederse ilk senden duydum.

benımkınınde adı ersın kız olursa esın erkek olursa eser ıstıyodu :roflol:
dedım yemezlerrrrrr klava:
:teytey::teytey::teytey:

seçilcim bir de mantardan olabilir su gibi akıntı.. örnek alıp kültüre göndersin. ay bende de ne ararsan var yahu hepsini geçirdiğim için bilmediğim yok.. öpüyorum kuzucunla seni.. buluşalım bir ara kız

Güzel isim cnm özge.Ahh bu erkekler çok uyanıklarkaydirigubbakcemile3

canım göbüşünün maşallahı var senin de.. adıyla yaşasın sağlıklı sıhhatli doğsun özgecik

abowwww secıl kız ne calıskan aktıf faal bı doktorun warmıs gece gunduz calısıyo baksana masallah tü tü tüüüüüü :sm_cool:

cnm kültür yaptırdım daha önce temiz çıktı ama tekrar yaptırsam iyi olucak galiba.şekeri yaptırırken onuda yaptırayım diorum.tecrübe işte bende hayatımda duymadığım şeyleri yaşıyorum hamilelik karşıdan ne kadar da kolay gözüküodu ye iç yat gibi ama hiç de öle değilmiş ama değer kızlarımız için.walla cnm buluşalım serapla esma la bir toplanamadık çok iyi olur.

şunlara bak sen bizsiz buluşucaklarr küseriz vallaaaa

saol kızlar erkek olsadi bende mete koycak tım ama kız oldu oda ona uygun olsun istiyo ben melek ya mete istemistim bidakine insallah gobeyımı aksam ucaga binerken gorunce korkucak milet bu dogurmasin diye ama allahtan doktordan raporum var ucaga bine bilir 32 haftaya kadar diye

abowwww secıl kız ne calıskan aktıf faal bı doktorun warmıs gece gunduz calısıyo baksana masallah tü tü tüüüüüü :sm_cool:

Zeynepcim öyle gözleri kıpkırmızı hep diorumki Allah karısına sabır versin çok hastası var tıklım tıklım.ve ona rağmen en az yarım saat kontrol edior herkesi ve herşeyi detaylı anlatıyor.hiç baştan savmıyor.maşallah diyeyim adamcağıza nazar değmesin.çokta iyi bir dr diolar ama bakalım doğumda anlarım herhalde.ama bazen bu kadar çalışması korkutuyor beni.benim doğumdan önce dicem 1 gün iyice dinlensin:kedi:

inşallah kolay hallolur canım geçmiş olsun. fazla ağırlaşmadan buluşalım, karda kışta zor olur. dördümüzün bir arada olduğu bir gün kararlaştırırız. kent meydanı en iyi seçim gibi görünüyor

ayyy bugun basıma gelenı anlatıyımde gulun azcık
bugun hastaneden donerken mınıbuse bındım. bı cocuk oturuyodu gencten 25 yaslarında falandır heralde. yanıda bos. hemen kalktı yer verdı bana oturun sız dedı.hemen onumdekı kadın atladı oturdu buraya.1 kısılık daha bos yer war koltukta dogal olarak cocuk hala ayakta baktı baktı bana lutfen otururmusunuz suraya ama dıye bı azarladı benı... ay gulermısın aglarmısın napcagımı bılemedım ya az daha oturmasam dovucektı benı otursana be dıye bagırıcaktı bu sefer heralde :roflol:

:roflol:
bencede sole bı ıkı gun dınlensın sonra gırsın senın doguma kız

Selam kızlar a.s.
bende yeni çizelge yaptım olmuş mu...

olmus olmus olmazmı :CüvCüv:

wayy ne demek iyi insanlarda kalmış.walla bana kimse yer vermioo burda sitede de servise binerken ezicekler nerdeyse sinir oluyorum.

evet berrincim havalar soğumadan gezmek lazım.kent meydanı herkes için en uygunu.

Selam kızlar a.s.
bende yeni çizelge yaptım olmuş mu...

güzel olmuş cnm inşallah onuda almazlar elindenkaydirigubbakcemile3 site elimizdeki herşeyi almaya başladı.

dr gelen herkesın gozu aydın masallah bebıslerıne gıdecek onlarında ıı haberlerle donmesı dılegıyle canlarım

benimki de geziyor cmst aradım ist.daymış başka dr a yönlendirdi.. 8. ayda sakın dicem bir yere gitme sensiz doğurmam ona göre. 9 ay alış alış sonra yabancıya doğur olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…