gece mi :1shok:
hayırlı haberlerle gel canım.evet şeffaf sumu..aman bi terslik olmasında..
seçilcim ne zamandır var bu durum hiç haberim olmadı.. inşallah değildir ya.. ha aklında bulunsun bende de su gibi akıntı oluyordu bir ay önce, cemile hanım bana renk değiştiren kağıtlardan verdi gün içinde kilodunda dursun diye.. eğer rahimden geliyorsa su, kağıt renk değiştiriyor. bak dr eğer unutursa sen hatırlat mutlaka, bir arkadaşım böyle böyle olmuş de..
hoşgeldin canım güzel haberler olucak rahat ol
muhakkak yapıcam Allah nasip ederse ilk senden duydum.kızlar doğum çantası hazırlanırken yasin okunuyomuş biliyomuydunuzz
kızlar bende simdi gobegimi cekip koydum ayı gibityim resmen kızım kocaman yerde keyıf yapiyo bu arad esimle kızımızın ismini uzun zamandir özge dusunuyoduk her halde özge kalcak esim cok özge olsun istiyo kendi özcan ya uyanık kocam benim
canlarım ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum.görüşürüz by.
kızlar bende simdi gobegimi cekip koydum ayı gibityim resmen kızım kocaman yerde keyıf yapiyo bu arad esimle kızımızın ismini uzun zamandir özge dusunuyoduk her halde özge kalcak esim cok özge olsun istiyo kendi özcan ya uyanık kocam benim
seçilcim bir de mantardan olabilir su gibi akıntı.. örnek alıp kültüre göndersin. ay bende de ne ararsan var yahu hepsini geçirdiğim için bilmediğim yok.. öpüyorum kuzucunla seni.. buluşalım bir ara kız
seçilcim bir de mantardan olabilir su gibi akıntı.. örnek alıp kültüre göndersin. ay bende de ne ararsan var yahu hepsini geçirdiğim için bilmediğim yok.. öpüyorum kuzucunla seni.. buluşalım bir ara kız
abowwww secıl kız ne calıskan aktıf faal bı doktorun warmıs gece gunduz calısıyo baksana masallah tü tü tüüüüüü :sm_cool:
şunlara bak sen bizsiz buluşucaklarr küseriz vallaaaa
:roflol:Zeynepcim öyle gözleri kıpkırmızı hep diorumki Allah karısına sabır versin çok hastası var tıklım tıklım.ve ona rağmen en az yarım saat kontrol edior herkesi ve herşeyi detaylı anlatıyor.hiç baştan savmıyor.maşallah diyeyim adamcağıza nazar değmesin.çokta iyi bir dr diolar ama bakalım doğumda anlarım herhalde.ama bazen bu kadar çalışması korkutuyor beni.benim doğumdan önce dicem 1 gün iyice dinlensin:kedi:
Selam kızlar a.s.
bende yeni çizelge yaptım olmuş mu...
şunlara bak sen bizsiz buluşucaklarr küseriz vallaaaa
ayyy bugun basıma gelenı anlatıyımde gulun azcık
bugun hastaneden donerken mınıbuse bındım. bı cocuk oturuyodu genctenb 25 yaslarında falandır heralde. yanıda bos. hemen kalktı yer verdı bana oturun sız dedı.hemen onumdekı kadın atladı oturdu buraya.1 kısılık daha bos yer war koltukta dogal olarak cocuk hala ayakta baktı baktı bana lutfen otururmusunuz suraya ama dıye bı azarladı benı... ay gulermısın aglarmısın napcagımı bılemedım ya az daha oturmasam dovucektı benı otursana be dıye bagırıcaktı bu sefer heralde :roflol:
inşallah kolay hallolur canım geçmiş olsun. fazla ağırlaşmadan buluşalım, karda kışta zor olur. dördümüzün bir arada olduğu bir gün kararlaştırırız. kent meydanı en iyi seçim gibi görünüyor
Selam kızlar a.s.
bende yeni çizelge yaptım olmuş mu...
Zeynepcim öyle gözleri kıpkırmızı hep diorumki Allah karısına sabır versin çok hastası var tıklım tıklım.ve ona rağmen en az yarım saat kontrol edior herkesi ve herşeyi detaylı anlatıyor.hiç baştan savmıyor.maşallah diyeyim adamcağıza nazar değmesin.çokta iyi bir dr diolar ama bakalım doğumda anlarım herhalde.ama bazen bu kadar çalışması korkutuyor beni.benim doğumdan önce dicem 1 gün iyice dinlensin:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?