07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..
aaa adına karar verdınızmı derin cok guzel bı ısım adıyla yasasın ınsallah :dance:
Aboo bide yarın büyük gün perşembe :)
evet canım bayağıdır belliydi aslında yazmıştım aryayla kızlarımız adaş olucak hatta onlar değiştirmezlersee sağol canım amin amin
evet canım büyük gün haberler güzel gelcek kaçta gidicen sen
07papatya, burcuberru, CiciliBicili, denizkızıl, ebruderin, essemayit, mydarling, selda58, snm2008, srpp, umut_sevgim, yaren_h, zerrin_papi, zeynepb [/COLOR] oooooooo maşallah herkes buarad mrrhaba hanımlar.. nasılsınız bugün?. oğlumla ben öpüyoruz sizleri kocamaaaan..
napıyorsunuz kızlar bayağıdır giremiyorum herkes iyidir inşallah kötü bir haber falan yok kimseden değil mi?
fatima oyladım tatlımmm
evet canım bayağıdır belliydi aslında yazmıştım aryayla kızlarımız adaş olucak hatta onlar değiştirmezlersee sağol canım amin amin
evet canım büyük gün haberler güzel gelcek kaçta gidicen sen
bızımde papatyayla kızlarımız adaş olucak :asigim:
topıkte 2 ıpek 2 derın oldu yanı :asigim:
seldacım İnŞallah İİ haberlerle gelcen yİne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şİddetlİ geÇİrmedİn tatlım
1tanelerİm bende burdayım kız
fatİma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yİycez ne desek canları Çeker Şİmdİ yav
bende yarın gİtÇem Şeker yÜklemesİne kızlar İnŞallah İİ Çıkar benİm babm Şeker hastası accık tırsıyorum
ah canım ah benim her şeyim sorun annem anlamadım gitti hissedeiyorum ama öle tepik değil çok hafif hıçkırınca sen ne hissediyosan bende onu göbüşümde hissediyom
bızımde papatyayla kızlarımız adaş olucak :asigim:
topıkte 2 ıpek 2 derın oldu yanı :asigim:
seldacım İnŞallah İİ haberlerle gelcen yİne yarın yarın
papatya allahtan Çok Şİddetlİ geÇİrmedİn tatlım
1tanelerİm bende burdayım kız
fatİma oyladım Şeker
zeynep greve baŞlayalım ne yİycez ne desek canları Çeker Şİmdİ yav
bende yarın gİtÇem Şeker yÜklemesİne kızlar İnŞallah İİ Çıkar benİm babm Şeker hastası accık tırsıyorum
kızlar ben azcık yatıyorum bogazım fena basım agrıyo halsızım gozlerımden yas akıyo resmen uyumayı denıyım azcık :sinifsinif:
Saol Fatoşum, teşekkür ederim...
maşalah derin demek.adıyla yaşaşın canım...
öyle olacakta.ayol şimdide kardeşlerim begenmiyo.başka bi isim bilamadınmı diyo.şaşırdım kaldım bende..
çok şükür canım.bide aşı olmuştumya onunda etkisi var tabiiii..ayol ta pazartesi yaptırdım bende şeker testini bi telefonla ögrenemedim.ya doktor ameliyatta yada ultrasonda denk geliyoruz bende çok merak ediyorum.inşallah seninde iyi çıkar canım
slm canım nerelerdesin bakım sen heee herkes iyi şuan için sende ne var ne yokkk
fatma bende bakayım...
sağol canım teşekkür ederiz senin yukarda iletini görünce öğretmenim geldi aklıma zeynep ipekti adı soyadı kulakları çınlasın yaşıyorsa
valla ben de beni kimse görmedi mi diyordum .iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl iyidir inşallah.. biz 3 gün bebek odasına halı arandık tarandık sonunda bişi bulabildik. ayrı bir tane daha uyku seti sipariş ettim. kıyafet falan aldım. onları yıkadım ütülicem ama o koca dağı gördükçe yanına yanaşasım gelmiyor.. temizlik için hep kocamı bekliyip duruyorum ev süpürünce bile karnım geriliyor.. yapamayınca moralim bozuluyor çok işim var çok......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?