• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Herkese merhab kızlar. Ben bir fırsat buldıum da girebildim.
Ay kocasına şefine kızanlar, sinirlenenler kızlar yapmayın bebişlerinize yazık yaaaa..
gidin söylrenin, tırmalayın, çimdikleyin ama içinize atmayın yazık bebişlere

heh ewet canım emg dedı doktor sınır sıkısmasını olcmek ıcınmıs ama cok az elektrık vercekler doktoruna sor dedı. bende doktoruma sordum oda sakıncası olmaz dedı ama elektrıgı duyunca korktum walla :bbo: cok az mı verıyolar korktum ya gıtmedım bende ama boylede resmen acı cekıyorum agrıdan uyusukluktan bı gun yemek falan yaparken uyusucak parmagı kessem hıssetmıcem walla :1closedeyes:

öyle bi elektrik değilmiş ya bi an cimcik atmak gibi düşün eğer seni çok rahatsız ediyor ise yaptır tabii niye bekliyorsun ki bebeişe zararı yoksa yaptır.Sonradan allah korusun hamilelik ile ilgili değilse erken teşhis olmuş olcak.dr sorun olmaz yaptırabilirsin dediyse yaptırmalısın.bebeğinin iyi olması için önce senin iyi olman gerekiyor.

Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :

çok güzel Sinem güle güle kullanmak nasip olsun.

Ben de özel olmayan bir okulda müdür yardımcısıyım. ıyi bu saatte boş kalabilmişsin.

merhaba canlarım nasılsınız..
benim burun dahada akmaya başladı ama arılarım yok.doktor agrı kesici vermişti şu parol hap.ondan bi kere içtim.iyim şimdi sıcak süt içiyorum iyi gelir belki bogazıma ballı yaptım.bi yandan sizi özledim bi bakayım dedim...

selda dün sanada yazı yazmıştım ama görmedin sanırım.herkese alıntı yapıp cevapladın ama bana yapmadın.dedim sanırım görmedibneyse olsun...senin randevu perşembemiydi hımm...

slm kızlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı
gectıgımız cuma tetanoz asısı oldum of ne yaktı ne yaktı 2 gun kolum tutmadı sankısaglık ocagı tetanoz asısını vurduktan sonra benden hem ıdrar hem kan testı yaptırmamı ıstedı bugunde gıttım onları verdım
sızlerdende boyle bısey ıstemısmıydı saglık ocagı,cok tuhafıma gıttı benım,,,,
neyse ayrıca dun seker yuklemesınıde yaptırdım
140 cıktı bılmıyorumkı ıyımı normal mı
cuma gunu 1de randevum var doktorda testlerın hepsının sonuclarını alı gıdıcez ıste:)

Bazı yazdığım mesajlar hata veriyor kaydetmiyor sinir etti beni bugün aaa:oklava:

Havva, Papatya hoşgeldiniz.
Papatya içebiliyorsan ne güzel ballı sıcak süt iyi gelir boğaza. Ben sıcak süt içemiyorum:sinifsinif:

merhaba canlarım nasılsınız..
benim burun dahada akmaya başladı ama arılarım yok.doktor agrı kesici vermişti şu parol hap.ondan bi kere içtim.iyim şimdi sıcak süt içiyorum iyi gelir belki bogazıma ballı yaptım.bi yandan sizi özledim bi bakayım dedim...

selda dün sanada yazı yazmıştım ama görmedin sanırım.herkese alıntı yapıp cevapladın ama bana yapmadın.dedim sanırım görmedibneyse olsun...senin randevu perşembemiydi hımm...

çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et bu aralar iyice soğumaya başladı havalar :1hug:

benımde bademcıklerımın 2sıde şişti.malum antıbıyotıkte kullanamıyorum,çok agrıyo bogazlarım,gecelerı bı oksuruk krızı gelıo sankı cıgerlerım dısarı cıkacak,,kızım bıle bana dıyokı annecım kardesım ne zaman cıkacak artık sen hep hasta oluyosun dıyo

slmlar kızlar hasta olan arklar çok çok geçiş olsun benimde kırgınlıgım var biraz ondan igremiyorum pek bi slm verim dedim dikkat edın kendınıze ve bebışlere allaha emanet olun:delphin::kedi::kedi:

Geçmiş olsun arkadaşlar. Tam da geçiş mevsimi herkes dökülüyor. Dikkat edelim kendimize.

slm kızlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı
gectıgımız cuma tetanoz asısı oldum of ne yaktı ne yaktı 2 gun kolum tutmadı sankısaglık ocagı tetanoz asısını vurduktan sonra benden hem ıdrar hem kan testı yaptırmamı ıstedı bugunde gıttım onları verdım
sızlerdende boyle bısey ıstemısmıydı saglık ocagı,cok tuhafıma gıttı benım,,,,
neyse ayrıca dun seker yuklemesınıde yaptırdım
140 cıktı bılmıyorumkı ıyımı normal mı
cuma gunu 1de randevum var doktorda testlerın hepsının sonuclarını alı gıdıcez ıste:)

geçmiş olsun canım benimde tetanoz acayip ağrımıştı a.s.benimkilerde istemişti canım ama drum 3gün önce yaptırdı dedim gerek duymadılar sadece sonuçları alıp dosyaya koydular
şekerin 140 üstünde olunca dikkat edilmesi gerekiyormuş bildiğim kadarıyla ama sen dr sor yinede en iyisini o bilir benimki 136 çıktı normal demişti bana

Selam kizlar
hasta arkadaslar geçmis olsun
Aysecim o öksürük bendede vardi kaç gündür yavas yavas geçti sükür aksamlari yatmadan bi limonun suyuna bolca bal koy bide karabiber gece öksürügü keser rahatlatir biraz

Back