Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yemeğe çıktım öpüldünüz byyyyyyycokacimcoook
heh ewet canım emg dedı doktor sınır sıkısmasını olcmek ıcınmıs ama cok az elektrık vercekler doktoruna sor dedı. bende doktoruma sordum oda sakıncası olmaz dedı ama elektrıgı duyunca korktum walla :bbo: cok az mı verıyolar korktum ya gıtmedım bende ama boylede resmen acı cekıyorum agrıdan uyusukluktan bı gun yemek falan yaparken uyusucak parmagı kessem hıssetmıcem walla :1closedeyes:
Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :
çok güzel Sinem güle güle kullanmak nasip olsun.
Evet canım bugün derslerim biraz az.Bi bakıpp kaçacağım ben de...
kızlar ARAS ismi hakındaki fikirlerinizi alalım oğluşumla
Saol canım benim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba canlarım nasılsınız..
benim burun dahada akmaya başladı ama arılarım yok.doktor agrı kesici vermişti şu parol hap.ondan bi kere içtim.iyim şimdi sıcak süt içiyorum iyi gelir belki bogazıma ballı yaptım.bi yandan sizi özledim bi bakayım dedim...
selda dün sanada yazı yazmıştım ama görmedin sanırım.herkese alıntı yapıp cevapladın ama bana yapmadın.dedim sanırım görmedibneyse olsun...senin randevu perşembemiydi hımm...
slm kızlar nasılsınız bakalım gorusmeyelı
gectıgımız cuma tetanoz asısı oldum of ne yaktı ne yaktı 2 gun kolum tutmadı sankısaglık ocagı tetanoz asısını vurduktan sonra benden hem ıdrar hem kan testı yaptırmamı ıstedı bugunde gıttım onları verdım
sızlerdende boyle bısey ıstemısmıydı saglık ocagı,cok tuhafıma gıttı benım,,,,
neyse ayrıca dun seker yuklemesınıde yaptırdım
140 cıktı bılmıyorumkı ıyımı normal mı
cuma gunu 1de randevum var doktorda testlerın hepsının sonuclarını alı gıdıcez ıste:)