• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

zeynepçim boş ver yaptırma çoğumuzda var demekki hamilelikten bende de var hemde bayağı yani uyuşuyo kansızlıktanda oluyomuş
escoscum yüksek canım hala tansiyonum ne olur dua edin bu tansiyon beni çok korkutuyo

günaydın Zeynepciğim,
evet çok soğudu ben açtım doğalgazı valla yapacak birşey yok hasta olmaktansa çok zam geldi ama sağlık olsun diyeceğiz petekleri az açıp ufo yakıyorum birde Şubatta cayır cayır yakacağımız için idare ederiz diyordum ama havalar soğuyunca evdeki hesap çarşıya uymuyor.

bende kullanmadıgımız odayı (yanı bebısımın odası :) kapatıyım mutfagında ısısını dusurıyım oyle yakıyım dıyorum sureklı dusuk ısıda kalsın cok yukseltmeden ewın ıcınde ısıyı muhafaza etsın dıyorum ama ne bılım yaaa 7/24 ewdeyım yakıcak bu kalorıferler bızı bu sene walla :bbo:

serap al işte annende kocam gibi rüzgar ona göre bi nesne ismi bilgisayar isminden hiçbi farkı yokmuşkaydirigubbakcemile3

SNM2008 nice yıllara canım. bebişinle ve eşinle sağlıklı nice yıllara..! :nazar: a.s.

yok canım hala gecmedı gıdıp o testı yaptırmam lazım ama ondada azcık elektrık verıyolarmıs vucuduna sınır ıletım testı dıye bısey... doktora sordum bı sakıncası yok dedı ama ben korkumdan gıdemıyorum boyle cekıyorum... gecelerı daha cekılmez oluyo kolum agrıyo resmen uzerıne yatınca kac kez uyanıyorum :çok üzgünüm:

EMG çekecekler o zaman sana sinir sıkışmasımı var onu ölçeceklerdir ama öyle elektrik gibi olmuyormuş çok hafif hissediyomuşsun yani.eşim ameliyat oldu sinir sıkışmasında ondan biliyorum.

zeynepçim boş ver yaptırma çoğumuzda var demekki hamilelikten bende de var hemde bayağı yani uyuşuyo kansızlıktanda oluyomuş
escoscum yüksek canım hala tansiyonum ne olur dua edin bu tansiyon beni çok korkutuyo

haklısın canım walla hıc rıske gırmeyım...
kızlar bana bı akıl werın ya ogleden sonra 2-3 gıbı ılkokuldan bı arkadasım gelcek hem hastanede bebek hemsıresı bana bıssuru egıtım cdsı falan getırıyomusss zemuszemus
ama ben hıcbısey yapmadım ya caya gelır heralde hazır bıseyler alıyım dıyorum dısardan. bızım fırında bozuk servıse gıttı ondan bısey hazırlayamadım dogru duzgun napıyım ben sımdı ne alıyım ne ıkram edıyım ıcımde hıc rahat etmıyo bole uyuz oldum kendı kendıme burda :delphin:

EMG çekecekler o zaman sana sinir sıkışmasımı var onu ölçeceklerdir ama öyle elektrik gibi olmuyormuş çok hafif hissediyomuşsun yani.eşim ameliyat oldu sinir sıkışmasında ondan biliyorum.

heh ewet canım emg dedı doktor sınır sıkısmasını olcmek ıcınmıs ama cok az elektrık vercekler doktoruna sor dedı. bende doktoruma sordum oda sakıncası olmaz dedı ama elektrıgı duyunca korktum walla :bbo: cok az mı verıyolar korktum ya gıtmedım bende ama boylede resmen acı cekıyorum agrıdan uyusukluktan bı gun yemek falan yaparken uyusucak parmagı kessem hıssetmıcem walla :1closedeyes:

Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :

uyku arkadası

bu da eğitici kitabı oglumun :)

yani, atatürk caddesi- gazipaşa ve çevresi. CADIARZU sonra çakmak caddesi (yan yana çok mağaza var) ve ara sokakları. küçük saat falan da var da, oralarda kaliteli bişey bulamazsın.

Ya ben küçük saate gitmem. Çok ilginç bir yer. Bişey almak için pazarlık yapman gerekiyor. Çakmak caddesinin ara yerleri de öyle. Ben sevmiyorum pazarlık yapmayı ya sen yalvarıyorsun o yalvarıyor ne saçma. Ama alışkanlık olmuş illa ki üzerine pazarlık payı koyuyorlar. Öyle de alsan aynı paraya gider kaliteli marka bişey alırsın zaten. Cadde üzerinde büyük yerler var ama oralara da bi yıldır gitmedim. Aslında belki oralarda hamile bölümleri vardır haklısın. Atatürk caddesi ve Gazipaşayı iyi bi gezmek lazım. Ama dediğim gibi pek sık gitmediğim için gözüme çarpan bi hamile mağazası hiç hatırlamıyorum.

kızlar bana bı akıl werın ya ogleden sonra 2-3 gıbı ılkokuldan bı arkadasım gelcek hem hastanede bebek hemsıresı bana bıssuru egıtım cdsı falan getırıyomusss zemuszemus
ama ben hıcbısey yapmadım ya caya gelır heralde hazır bıseyler alıyım dıyorum dısardan. bızım fırında bozuk servıse gıttı ondan bısey hazırlayamadım dogru duzgun napıyım ben sımdı ne alıyım ne ıkram edıyım ıcımde hıc rahat etmıyo bole uyuz oldum kendı kendıme burda :delphin:

canım kısır yap hemen kolay olur dısarıdan pogaca,kek veya pide tarzı bisey al tamam iste..

babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :

uyku arkadası

bu da eğitici kitabı oglumun :)

oyyy cok guzeller yaaa gule gule kullansın bebegın ıkısınıde :asigim:
ne guzel heweslı bı baba ıste benımkı daha hıcbısey almadı ben anlamam kı sen alırsın dıyo bana aksam bı fırcalıyım adamı delikafadulden

serap al işte annende kocam gibi rüzgar ona göre bi nesne ismi bilgisayar isminden hiçbi farkı yokmuşkaydirigubbakcemile3

Bilgisayar olsun o zaman de sen de:roflol::roflol:
Valla ben Toprak, Ateş ve Berkin simlerini söyledim. Gerisine karışmıyorum kendin bul dedim artık çocuk doğuncaya bulur inş bi tane kaydirigubbakcemile3

hazır bişeyler alacaksın mecburen tatlım

Bilgisayar olsun o zaman de sen de:roflol::roflol:
Valla ben Toprak, Ateş ve Berkin simlerini söyledim. Gerisine karışmıyorum kendin bul dedim artık çocuk doğuncaya bulur inş bi tane kaydirigubbakcemile3

serap senle hep aynı isimleri sölemişiz canım toprak ateş rüzgar kız olsaydı ben su derdim kesin:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsin:nazar: benimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim :oklava:

Back