• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

benımde bademcıklerımın 2sıde şişti.malum antıbıyotıkte kullanamıyorum,çok agrıyo bogazlarım,gecelerı bı oksuruk krızı gelıo sankı cıgerlerım dısarı cıkacak,,kızım bıle bana dıyokı annecım kardesım ne zaman cıkacak artık sen hep hasta oluyosun dıyo

geçmiş olsun canım kıyamam ya cimciye bak nasılda annesini düşünüyoopuyorumnanaktanr Allahım sağlık sıhhat versin tüm herkese:Saruboceq:

slmlar kızlar hasta olan arklar çok çok geçiş olsun benimde kırgınlıgım var biraz ondan igremiyorum pek bi slm verim dedim dikkat edın kendınıze ve bebışlere allaha emanet olun:delphin::kedi::kedi:

canım sende dikkat et kendine hele sen yataktan çıkma:olmaz: bence senin yorulmaman lazım çünkü bol bol istirahat etmen gerekiyor

aykızz kurbiş selam kızlar
aykız tatlım çok geçmiş olsun site malum görememişim rahatsız olduğunu

merhaba canlarım nasılsınız..
benim burun dahada akmaya başladı ama arılarım yok.doktor agrı kesici vermişti şu parol hap.ondan bi kere içtim.iyim şimdi sıcak süt içiyorum iyi gelir belki bogazıma ballı yaptım.bi yandan sizi özledim bi bakayım dedim...

selda dün sanada yazı yazmıştım ama görmedin sanırım.herkese alıntı yapıp cevapladın ama bana yapmadın.dedim sanırım görmedibneyse olsun...senin randevu perşembemiydi hımm...

valla görmedim canım.. yoksa neden cvp yazmayım..
evet perşembe günü kontrolümüz var.. bakalım hayırlısı inşallah

Slm kızlar nasılsınız hasta olanlar geÇmıŞ olsun herkese geÇmıŞe az bı gÖz attımda yaramazlık yok demı baŞka ÇakırgÖzlÜden haberı olan varmı canlarımm

benim ki sağda demekki kişiden kişiye değişiyor bu durum.. yada ben sağda olduğunu hissediyorum:)

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

KIZLAR BÖLE BıŞEY BULDUM AMA NE KADAR DOĞRUDUR BıLMıYORUMMM

Valla ben en baŞtan berı sol yumurtalıĞımda hıssetmıŞtım hala solumda tabı kaÇ kere dÖnÜyodur o dahaa

oyyy cok guzeller yaaa gule gule kullansın bebegın ıkısınıde :asigim:
ne guzel heweslı bı baba ıste benımkı daha hıcbısey almadı ben anlamam kı sen alırsın dıyo bana aksam bı fırcalıyım adamı delikafadulden

Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :

çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsin:nazar: benimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim :oklava:

sinemcim güle güle kullanın canım

SNM hayırlı olsun çoook güseeel bunlaar doğum günü hediyenmi çok harika .......Doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

saolun kızlar zemuszemus daha iyileri sizlere olsun insallah

Kisiden kisiye degisiyo bide bebisler çok harekliler dönüp duruyolar
benim bazen karnim sekilden sekile giriyo disardan bakinca yer degistiriyo bebisim:emir_bebek:

tuğbacım haftamızla ilgilidir.. ama ben ne zaman doktora gitsem hep sağda eminmisiniz sürekli yer değiştirdiği konusunda..

Back