Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fatoscum dün yanlis hatirlamiyorsam hastayim felan mi demistin canim? yani moralin bozuk gibiydi!
canım hastalık değilde benim tansiyonum yükseliyor ilaç kullanmama rağmen
kizz plajjj acikmis gördüm bacim seni delikafadulden dur anacim sana kisir yapip gönderem bari cokacimcoook
fatoşcum limon suyu düşürür tansiyonu güselim ya bu yaşta ne tansiyonu kıs offf
serap senle hep aynı isimleri sölemişiz canım toprak ateş rüzgar kız olsaydı ben su derdim kesin:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsinbenimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim
klava:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yazmayınnnnnnnnnnnnnnnn kısır patates salatası canım çekyo .............................:mymeka:
canım yoktuki hamilelikte çıkarmış tansiyon şeker şekerde çıkacak kesin babamda varmafoldumben
Aaa hakkaten aynı isimlermişkaydirigubbakcemile5 Ben kız olsaydı Berin koyacaktım.
Dert edinme Tuğbacım o kadar ya. Kız bizim için de böyle söyler mi acep gelinler bi dedelikafadulden Ya bu hamilelik beni de takıntılı yaptı birilerine taktım böyle sinirlerim kaldırmıyor onları.
Benim de canım kısır çekti yawwcokacimcoook Acıktım zaten 5 dk sonra yemek yicez hihoyyyt
Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :
çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsinbenimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim
klava:
Vur kıs vur gözüne gözüneÇok üzgünüm çoook benimkide bu günlerde bi gıcık edyo varya çoktandır tırmık yemiyo yiycek görcek gününü pisss
canım yoktuki hamilelikte çıkarmış tansiyon şeker şekerde çıkacak kesin babamda varmafoldumben