• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

nebiliyim ya sanki babisler bebislerine daha düskün gibi :) benim esimde her 5 dkkada bi egiliyo karnima fisil fisil biseyler dio ama ben duymuyorum! sonra diyorumki yaa ne dedin banada söyle, yokolmaz o kizimla benim aramda diyo. ve inanmazsiniz esim her egilip fisil fisil kizima birsey söylerken bebisim karnimda kipir kipir ay inanamazsiniz sanki anliyormus gibi!

SNM hayırlı olsun çoook güseeel bunlaar doğum günü hediyenmi çok harika .......Doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazmayınnnnnnnnnnnnnnnn kısır patates salatası canım çekyo .............................:mymeka:

kısssssssssssssslar benim mesajların altında bitane simidim vardı kim yedise sölesin bak kötü olur sonaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

Biz babamızla yeni yeni daha alışverişe çıkıyoruz. Ama daha henüz kıyafet düzeyinde.

voles yine 63 haftalığım ben kıs yasıyooom ben SAT 24 mayıs diye yinede bu çıkyo senin gönderdiğin adresi yazıyom kilo takibe dire X çıkyo olmuyo yaaa

Anacııım benim kayınvalidenin gönderdiği hepsini kendi örmüş hayran kaldı arkadaşlar burda ama ne yapayım sevmiyooom yaaaa sevmiyom şu kayınvalideyi öööf ısınamadım yaaa

serap senle hep aynı isimleri sölemişiz canım toprak ateş rüzgar kız olsaydı ben su derdim kesin:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Aaa hakkaten aynı isimlermişkaydirigubbakcemile5 Ben kız olsaydı Berin koyacaktım.

çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsin:nazar: benimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim :oklava:

Dert edinme Tuğbacım o kadar ya. Kız bizim için de böyle söyler mi acep gelinler bi dedelikafadulden Ya bu hamilelik beni de takıntılı yaptı birilerine taktım böyle sinirlerim kaldırmıyor onları.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yazmayınnnnnnnnnnnnnnnn kısır patates salatası canım çekyo .............................:mymeka:

Benim de canım kısır çekti yawwcokacimcoook Acıktım zaten 5 dk sonra yemek yicez hihoyyyt

canım yoktuki hamilelikte çıkarmış tansiyon şeker şekerde çıkacak kesin babamda varmafoldumben

sıkma canını be öfff üzüntüden olcak olmıycaksada aman ne hastalıklar var Allah beterinden korusun güselim dimi sıkma tatlı canını şeker içinde rulo tarçın çay gibi yap düşürür üzülme sen şimdi

Aaa hakkaten aynı isimlermişkaydirigubbakcemile5 Ben kız olsaydı Berin koyacaktım.

Dert edinme Tuğbacım o kadar ya. Kız bizim için de böyle söyler mi acep gelinler bi dedelikafadulden Ya bu hamilelik beni de takıntılı yaptı birilerine taktım böyle sinirlerim kaldırmıyor onları.

Benim de canım kısır çekti yawwcokacimcoook Acıktım zaten 5 dk sonra yemek yicez hihoyyyt

ben zaten oğluşumu kimseyle evlendirmicem :umursamaz: cadı bir kaynana olur benden kesin kötükedihüso

Zeynep,burcu,escosserap,camdankalp çok tesekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
babamız bize cok guzel hediyeler almıs hem bana hem ogluma. bana 2 tane esprili t-shirt almıs cok seker gobiste bebek var :) bir de mothercaredan canta almıs gelmis anlatıyor ozelliklerini sanki 10 cocugu oldu. diyoki bu bolmesi sutun 4 saat sıcaklıgını koruyomus,ıslak medil koyma yeri varmıs gelmis anlatıyo kaydirigubbakcemile3 . oglumuza da bakın bunları almıs :

çok güzel canım Allah kullanmak nasip etsin:nazar: benimkide beni kızdırdı bebişe beşik yaptırcam diyordu anasıgil özençsiz onlardan huy kaptı galiba şimdi onuda yaptırmıcam diyor çocuğu olacak o arabayı değiştimekten bahsediyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birgün çok fena patlayacağım onunda kafasını gözünü patlatacağım zaten annesigilede uyuz olmaya başladım iyice dellendim :oklava:

Vur kıs vur gözüne gözüneÇok üzgünüm çoook benimkide bu günlerde bi gıcık edyo varya çoktandır tırmık yemiyo yiycek görcek gününü pisss

canım yoktuki hamilelikte çıkarmış tansiyon şeker şekerde çıkacak kesin babamda varmafoldumben

canım üzülme herşeyin bir çaresi var Allaha şükür Rabbim dermansız dert vermesin iyi düşünki iyi çıksın:Saruboceq: hamilelik işte hayatımızda görmediğimiz durumlarla karşılaşıyoruz bebişlerimizi kucağımıza aldık mı herşeyi unutacağız gör bak:emir_bebek::1hug:

ya varya bu günlerde acaip gerginim yaaaa nasıl sakinleşcem bilmiom offff

Back