Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakınnnn....
kızlar hasta olanlara hepinize geçmiş olsun valla cok dikkat etsekde buluyor iste yapacak bisey yok. Allah beterinden korusun.
Bu arada bebisin kafasını nasıl anlıyosunuz ?? benimki bir soldan bir sagdan vuruyo ben anlamıyorum..
Teyzoslar kizimin yeni cicilerini ekledim bakin bakalim begencekmisiniz :)
Teyzoslar kizimin yeni cicilerini ekledim bakin bakalim begencekmisiniz :)
ben hemen anlatayım nasıl anladığımı.. çok afedersiniz wcye gittiğimde oturuyorum ya klozete karnımın sağ tarafında bacağımla karnım arasında bir sertlik hissediyorum.. yuvarlak bişey olduğu kesin hemen toparlanıyorum onu hissedince.. muhtemelen oğlum bağırıyordur.. annnneee kafamı ezdin yaaa diyedelikafaduldennaniknanikyerimseniben
ben hemen anlatayım nasıl anladığımı.. çok afedersiniz wcye gittiğimde oturuyorum ya klozete karnımın sağ tarafında bacağımla karnım arasında bir sertlik hissediyorum.. yuvarlak bişey olduğu kesin hemen toparlanıyorum onu hissedince.. muhtemelen oğlum bağırıyordur.. annnneee kafamı ezdin yaaa diyedelikafaduldennaniknanikyerimseniben
tuğbacım haftamızla ilgilidir.. ama ben ne zaman doktora gitsem hep sağda eminmisiniz sürekli yer değiştirdiği konusunda..
ee o benim hissettiğim şey ne ozaman.. çuçusumu acaba yok canım o kadar büyük olamaz fındık kadardır tosunumun çuçusu dimi:) oyy annesi kurban olsun onu yaradana..alkisalkisalkisa.s.:jeyyar:hihoyyytSeldacim biyerde okumustum bebek anne karninda 8 aylik olana kadar dönebiliyormus
8 aydan sonra sadece elleri kollari ayaklari hareket edebiliyomus malum yer daraliyo
:roflol::roflol:ben hemen anlatayım nasıl anladığımı.. çok afedersiniz wcye gittiğimde oturuyorum ya klozete karnımın sağ tarafında bacağımla karnım arasında bir sertlik hissediyorum.. yuvarlak bişey olduğu kesin hemen toparlanıyorum onu hissedince.. muhtemelen oğlum bağırıyordur.. annnneee kafamı ezdin yaaa diyedelikafaduldennaniknanikyerimseniben
ben sabah bakmıştım canım güle güle kullanın inş. hepsi çok güzel ayıcığınızada ayrıca bayıldım![]()
çok güzel şeyler almışsın canım Allah kullanmak nasip etsinn![]()
kızlar bebişin kafası sağ tarafınızdamı soldamı?
kızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş
serapcım senin paylaşıma göre ben 7. ayımdayım... 3 hafta sonra 8 aylık mı olucam ..... alkisalkisalkis paylaşım için sağol tatlım... kızım büyüyo kızlarrrr .... az kaldı kavuşmaya hayırlısıyla....