• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar hasta olanlara hepinize geçmiş olsun valla cok dikkat etsekde buluyor iste yapacak bisey yok. Allah beterinden korusun.

Bu arada bebisin kafasını nasıl anlıyosunuz ?? benimki bir soldan bir sagdan vuruyo ben anlamıyorum..

sinemcim doğum gününmüş.. kutlu olsun canım benim.. bebişin ve eşinle bir ömür mutlu olun lütfen=)

kızlar hasta olanlara hepinize geçmiş olsun valla cok dikkat etsekde buluyor iste yapacak bisey yok. Allah beterinden korusun.

Bu arada bebisin kafasını nasıl anlıyosunuz ?? benimki bir soldan bir sagdan vuruyo ben anlamıyorum..

ben hemen anlatayım nasıl anladığımı.. çok afedersiniz wcye gittiğimde oturuyorum ya klozete karnımın sağ tarafında bacağımla karnım arasında bir sertlik hissediyorum.. yuvarlak bişey olduğu kesin hemen toparlanıyorum onu hissedince.. muhtemelen oğlum bağırıyordur.. annnneee kafamı ezdin yaaa diyedelikafaduldennaniknanikyerimseniben

ben hemen anlatayım nasıl anladığımı.. çok afedersiniz wcye gittiğimde oturuyorum ya klozete karnımın sağ tarafında bacağımla karnım arasında bir sertlik hissediyorum.. yuvarlak bişey olduğu kesin hemen toparlanıyorum onu hissedince.. muhtemelen oğlum bağırıyordur.. annnneee kafamı ezdin yaaa diyedelikafaduldennaniknanikyerimseniben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol: ya ne kadar matraksın hiç güleceğim yoktu sağol canım Allah senide hep güldürsün inş.

kaydirigubbakcemile3 anne ezdin beni hee kaydirigubbakcemile3

kızlar çok yoğunum ara ara yazabiliyorum kusura bakmayın...

fatoşcum aras ismini çok beğendim canım bende... hayırlısıyla ismiyle yaşasın inşallah canım...
sinemcim nice nice senelere... seneye d.günü hediyen kucağında olucak Allahın izniyle canım...
seldacım hayırlı haberlerle geliceksin perşembeye kısmetse sıkma canını hayatım...
zeynepcim sana bende alternatif sunmak isterdim ama sanırım geç kaldım canım çoktan halletmişindir...
hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum... çok çok geçmiş olsun..
bende bebeğimin başının ne tarafta olduğunu bilmiyorum... ayrıntılıya girdiğimizde bile başı sağda ayakları solda diye anlatıyodu adam 10 dk sonra takla attı şu an başı solda ayaklar sağda dedi... kaydirigubbakcemile3

tuğbacım haftamızla ilgilidir.. ama ben ne zaman doktora gitsem hep sağda eminmisiniz sürekli yer değiştirdiği konusunda..

Seldacim biyerde okumustum bebek anne karninda 8 aylik olana kadar dönebiliyormus
8 aydan sonra sadece elleri kollari ayaklari hareket edebiliyomus malum yer daraliyo

kızlar benim değişiyo ya... yani bazen karnım yamuluyo... göbek deliğimin solu bi şişiyo... sağ taraf aşağıda.... taş gibi oluyo orası canımıda yakıyo... bazende tam tersi deliğin sağ tarafı şişiyo geriliyoo taşş gibi oluyo elimi koyuyorum azıcık okşuyorum orayı yavaş yavaş iniyo... benim ufaklık çok yaramaz mı olucak demek bu acaba fisfisfis

Seldacim biyerde okumustum bebek anne karninda 8 aylik olana kadar dönebiliyormus
8 aydan sonra sadece elleri kollari ayaklari hareket edebiliyomus malum yer daraliyo
ee o benim hissettiğim şey ne ozaman.. çuçusumu acaba yok canım o kadar büyük olamaz fındık kadardır tosunumun çuçusu dimi:) oyy annesi kurban olsun onu yaradana..alkisalkisalkisa.s.:jeyyar:hihoyyyt

:roflol::roflol:

ben sabah bakmıştım canım güle güle kullanın inş. hepsi çok güzel ayıcığınızada ayrıca bayıldım:nazar::nazar:

çok güzel şeyler almışsın canım Allah kullanmak nasip etsinn :nazar:

Saolun kizlar en güzelleri sizlerin olsun

serapcım senin paylaşıma göre ben 7. ayımdayım... 3 hafta sonra 8 aylık mı olucam ..... alkisalkisalkis paylaşım için sağol tatlım... kızım büyüyo kızlarrrr .... az kaldı kavuşmaya hayırlısıyla....

selam kızlar.

ayy şöyle dolu dolu geçmişi okumayı özlemişim bie, iyiki düzelmiş site. :)

fatoşcum aras ismini ben de düşünmüştüm. hatta hamile değilken bile aras olsun diyodum. çok sevdiğim bir isim. ama benim cancan(koçiş) biraz uyuz olduğu için kabul ettirememiştim. o da yok yurtiçi koyalım diye dalga geçmişti benle.
rüzgar ve poyraz güzel değil bence :kedi:

sinemcim doğum günün kutlu olsun canım. eşin ve bebeğinle mutlu yıllara..

kızlar bebişin kafası sağ tarafınızdamı soldamı?

ben başını solda ve yukarda, ayaklarını sağda ve aşağıda hissediyorum, ama doğru mudur bilmem :)

kızlar merak eden olmadı ama kan testi sonuçlarım iyi çıktı sorun yokmuş

gözün aydın canım... ohh kurtuldun sende hayırlısıyla.... şimdi doğumu beklemek kaldı... şu zamanda bi çabucak geçsede alsak miniklerimizi kollarımıza hayırlısıyla...

serapcım senin paylaşıma göre ben 7. ayımdayım... 3 hafta sonra 8 aylık mı olucam ..... alkisalkisalkis paylaşım için sağol tatlım... kızım büyüyo kızlarrrr .... az kaldı kavuşmaya hayırlısıyla....

hayırlısıyla inşallah canım benim..
bu arada bizim buluşma kaynadı galiba.

Back