2010 Şubat Anneleri

Maşallah süpanallah .. perşembe günüde bizim randevumuz var.. Kalbine bakacaklar meleğimin.. bide 2 haftalık bir gerilik vardı bakalım ne durumdayız.. inşallah benim oğlumda kilo almıştır..

canım benim sagol..inşallah almıştır kilo bende senin oglununun kilosunu begemiştimbkorkma allahın izniyle lierde ogluna seni ne zorluklarda getirdim ben dünyaya diye anlatacaksın.rahat ol güzel haberlerini bekliyoruz seninde..stres olma.bebegini düşün öpüyorum...

Maşallah süpanallah .. perşembe günüde bizim randevumuz var.. Kalbine bakacaklar meleğimin.. bide 2 haftalık bir gerilik vardı bakalım ne durumdayız.. inşallah benim oğlumda kilo almıştır..

canım benim sagol..inşallah almıştır kilo bende senin oglununun kilosunu begemiştim korkma allahın izniyle lierde ogluna seni ne zorluklarda getirdim ben dünyaya diye anlatacaksın.rahat ol güzel haberlerini bekliyoruz seninde..stres olma.bebegini düşün öpüyorum...

kızlar benim halam kızını 7 aylıkken hemde 650 gr felandı doğurdu erken doğdu
ama çocuk 2 yaşında okumaya başladı acaip zakası var inanılmaz derecede zeki maşallah
Rabbim yaşatacaksa yaşatıyo herşeyin hayırlısını versin cümlemizee

öyle canım allah ömür verdikten sonra 7 aylıkta yaşıyor kardeşimin görümseci suyu azaldığı için 7 aylık doğum yaptı gayette iyi bebeğin durumu

Kızlar benımde kardeŞım 7 aylık doĞdu 22 yaŞında maŞallahı var allah ÖmÜr versın yeterkı

valla canım ne bileyim inşallah geçer hergün bişey çıkıyor korkuyorum artık

Seldacım gÜzel haberlerle gel ınŞallah kızlar ÇaĞla Şıkelde doĞurmuŞ 8,5 aylıkmıŞ

Ben kendim 8 aylık doğmuşum.Kızım annesine çektiyse o da erken gelecektir.
Benim bi arkadaşımda vardı el uyuşması. Hatta son zamanlarına doğru oldukça artmıştı. Doktor normal demişti. Bebek sinirlere baskı yapıyormuş. Bazı hamilelerde görülürmüş bu.

İnşallah canlarım benim.. sizin dualarınız olmasa ne olurduk bilmiyorum:)
Çağlanın oğlu 2750 gram doğmuş

çınarda kocaman olucak annesi vakti gelincede gelicek kucağına dualarımız seninle güzel haberler getirceksin bize perşembe günü bizim yerimizede doya doya bak oğluşuna

Evet 2750 miş bakalım bizlerde hayırlısıyla doğuralımda bende akşam kızımın dolabını ayarladım bakalım cicilerimiz koyarız artıkkk

Evet 2750 miş bakalım bizlerde hayırlısıyla doğuralımda bende akşam kızımın dolabını ayarladım bakalım cicilerimiz koyarız artıkkk

iyi yapmışsın canım yerleştir kızının cicilerini resminide ekle bizde görelim canım bizde yarın çantamızı alalımda yavaş yavaş ayarlayalım diyoruz babamızla bakalım

canım geçmiş olsun inşallah sana fazla hasar vermeden atlatırsın gribi... ipeğede maşallah annesini hiç üzmeden büyüyo Allah nazarlardan saklasın... bu arada sanada maşallah tabi bu haftaya 3 kilo ile gelmek ..... :hooray:

canım merak etme çınarı biz çözdük o yaşama sıkı sıkı bağlı annesiyle babasınıda çok sevmişki bu dünyaya zorda olsa çaba harcayarak gelmeye çalışıyo.... çok kuvvetli bi bebek o... perşembede iyi haberlerle geliceksin biliyorum... hatta haftasında ilerleme bile olduğunu düşünüyorum ben... sositososito

Seldacım gÜzel haberlerle gel İnŞallah kızlar ÇaĞla Şıkelde doĞurmuŞ 8,5 aylıkmıŞ

canım ya acaba kaçıncı haftada doğurdu ben hala 8.5 aylık kaç haftaya tekabül ediyo bilmiyorum akannehir

İnşallah canlarım benim.. sizin dualarınız olmasa ne olurduk bilmiyorum:)
Çağlanın oğlu 2750 gram doğmuş

bizden bayağı ilerde demekki... ama ben 27. haftadayım... hafta hesabına göre 1 hafta sonra 7. ay bitip 8. aya giricem... sat hesabına göre 6. ayım biteli 4 gün oldu.... bu ne perhiz bu ne lahana turşusu....

ay sadece bende olmadığına sevindim ya bu el uyuşmasının korkuyodum artık

ay sadece bende olmadığına sevindim ya bu el uyuşmasının korkuyodum artık

Evet canım korkma. Hatta öyle artmıştı ki ablası ebeydi hemen alalım artık çocuğu dedi o son gününe kadar ben idare ederim deyip bekledi. Maşallah ikisi de gayet sağlıklı.

kızlar yazdığım bişi gitmiyo yaaaa......... kaç gündür yazıyorum yok olmuyo yaaa.....esmacım yenimi girdin ayrıntılıya maşallah oğluna..........dişi çekilen arkadaş vardı yaaa geriye gidince yine yazmaz şimdi geçmiş olsun canım.fatoşcum tansiyonuna dikkat et kıs sen daha gençsin ne bu tansiyon anacım......kızlar hepinize maşallah diyorum seldacım umarım güsel haberle gel güselim kıslar malesef geriye gidemiyorum bozulyo site yaaa öfff halen aynı

benimde elim uyuşuyooooo parmaklarım sabah ve gece şiş şiş gibi olyo

Kızlar ben çıkıyorum. Burda yağmur var ya hava baya bi karardı. Görüşürüz yarın yine. Kendinize iyi bakın.

Evet canım korkma. Hatta öyle artmıştı ki ablası ebeydi hemen alalım artık çocuğu dedi o son gününe kadar ben idare ederim deyip bekledi. Maşallah ikisi de gayet sağlıklı.
sağol canım yaa

benimde elim uyuşuyooooo parmaklarım sabah ve gece şiş şiş gibi olyo

sağol canım çok şükür girdim ayrıntılıya 28 inde girdim şevkete kontrole gitmiştim usgye gönderdi anam bi baktım ayrıntılı çektiler ama 5 10 dk sürdü gerekli olan şeylrine bakıldı iyi dedi doktor maşallah
senindemi uyuşuyo benim artık şişlikler kalmadı nasıl şişerdi uyuşunca şimdi çok şükür yok doktorum nörolojiye sevketti ama aşı için sağlık ocağına gidince aile hekimi sağolsun kan testi yapmak için iki tüp kan aldı yarın anlıcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…