Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah süpanallah .. perşembe günüde bizim randevumuz var.. Kalbine bakacaklar meleğimin.. bide 2 haftalık bir gerilik vardı bakalım ne durumdayız.. inşallah benim oğlumda kilo almıştır..
Maşallah süpanallah .. perşembe günüde bizim randevumuz var.. Kalbine bakacaklar meleğimin.. bide 2 haftalık bir gerilik vardı bakalım ne durumdayız.. inşallah benim oğlumda kilo almıştır..
kızlar benim halam kızını 7 aylıkken hemde 650 gr felandı doğurdu erken doğdu
ama çocuk 2 yaşında okumaya başladı acaip zakası var inanılmaz derecede zeki maşallah
Rabbim yaşatacaksa yaşatıyo herşeyin hayırlısını versin cümlemizee
sagul bitanem...
Ya kızlar bu el uyuşmasıda ne.bazılarınızda da var degilmi dikkat edin kendinize..bende böyle bişey yok ama inşallah normal bişeydir...
Valla bende şaşkınım üç kilo aldıgıma.zeynepte 10 kiyoya yakın almıştım bu haftalarda.amaniyi işte daha ne isteyeyim.
Sagol canım..hadi sende güzel haberlerle gel bakalım..
Kızlar ben çıkayımda biraz dinleneyim hepinizi öptüm by
Almıştır tabi annesi almaz mı yaaŞeniz Tombik yanakları olacak Çınarımızın sıkmalık.
selda inş. güzel haberler alasın aminn
Seldacım gÜzel haberlerle gel İnŞallah kızlar ÇaĞla Şıkelde doĞurmuŞ 8,5 aylıkmıŞ
İnşallah canlarım benim.. sizin dualarınız olmasa ne olurduk bilmiyorum:)
Çağlanın oğlu 2750 gram doğmuş
Evet 2750 miş bakalım bizlerde hayırlısıyla doğuralımda bende akşam kızımın dolabını ayarladım bakalım cicilerimiz koyarız artıkkk
merhaba kızlar..ay ben çok kötüyüm zeynebe bakacagım diye nihayet kendimede bulaştırdım.çok kötüyüm heryerim agrıyor.burnum tıkalı..iyiki tesadüf bugün kontrolum vardı birde muayene olmuş oldum.
kızımız gayet iyi.haftasıyla uyumlu gidiyo bakalım.950 gr olmuş.maşallah kızın çok şeker dedi.bi sevdik yani.ellerini kapatmıştı.sonra çıkacagımız zaman açtı kıyamadı sanırım.iyice gördük yani.herşey yolunda çok şükür bi problemimiz yok.şeker yüklemesi yapıldı bugün dörtte alacagım sonuçları.bende bir ayda iki kilo almışım doktor iyi hatta çok iyi dedi.yani toplamda üç kilo aldım.inanın bende şaşıyorum nasılbu kadar az alabildim diye.aman maşallah mennunum halimden.işte böyle artık bir ay daha bekleyecegiz.kızımızı görmek için...
siz nasılsınız kızlar.bebişleriniz nasıl bi haber vereyim istedim.öyle girdim.
Seldacım gÜzel haberlerle gel İnŞallah kızlar ÇaĞla Şıkelde doĞurmuŞ 8,5 aylıkmıŞ
İnşallah canlarım benim.. sizin dualarınız olmasa ne olurduk bilmiyorum:)
Çağlanın oğlu 2750 gram doğmuş
Ben kendim 8 aylık doğmuşum.Kızım annesine çektiyse o da erken gelecektir.
Benim bi arkadaşımda vardı el uyuşması. Hatta son zamanlarına doğru oldukça artmıştı. Doktor normal demişti. Bebek sinirlere baskı yapıyormuş. Bazı hamilelerde görülürmüş bu.
ay sadece bende olmadığına sevindim ya bu el uyuşmasının korkuyodum artık
sağol canım yaaEvet canım korkma. Hatta öyle artmıştı ki ablası ebeydi hemen alalım artık çocuğu dedi o son gününe kadar ben idare ederim deyip bekledi. Maşallah ikisi de gayet sağlıklı.
kızlar yazdığım bişi gitmiyo yaaaa......... kaç gündür yazıyorum yok olmuyo yaaa.....esmacım yenimi girdin ayrıntılıya maşallah oğluna..........dişi çekilen arkadaş vardı yaaa geriye gidince yine yazmaz şimdi geçmiş olsun canım.fatoşcum tansiyonuna dikkat et kıs sen daha gençsin ne bu tansiyon anacım......kızlar hepinize maşallah diyorum seldacım umarım güsel haberle gel güselim kıslar malesef geriye gidemiyorum bozulyo site yaaa öfff halen aynı
benimde elim uyuşuyooooo parmaklarım sabah ve gece şiş şiş gibi olyo