2010 Şubat Anneleri

insallah oyledir arkadaslar oyleden sonra test soucunu alip doktora gosterecegim insallah pozitif cikar:Saruboceq:

bebişler iyi çok şükür, ama göbişler geriliyo artık iyice. ben bu gece sen rüyamda gördüm :) hamile halinle değil ama, resimdeki halinle. pek bi tatlıydın.. ne konuştuğumuzu falan hatırlamıyorum ama :)

canım selam verince ben de seni soracaktım, uyuşmalar ne oldu diye. demek geçmedi hala :( Allah yardımcın olsun.. Oğlumuza da maşallah annesi, iyi bakmışsın :nazar: a.s.

iyi olduğuna sevindim canım. allah allah çok ilginç: ben de 3-4 gündür garip garip rüyalar görüyorum nedense. allah hayır etsin ne diyeyim. opuyorumnanaktan

inş testlerin iyi çıkar canım. ben iyiyim şükür, oğluşumda iyi.. kayseride havalar soğudu artık.üşüyoruz :( belim,karnım,kasıklarım ağrıyor bu aralar, uyku falan pek yok, ama şikayetçi değilim :) sabırla bebeğimin doğmasını bekliyorum :)

inş. canım
soğudu valla havalar dikkat etmek lazım bol bol meyve tüketmek gerek
gece olunca benimde belim sırtım ağrıyo
sanada geçmiş olsun ama asıl uykusuzluğu bebekler olsun hele ozaman görücez :)

maşallah canım bebişine el uyuşması kansızlıktandır canım benim geçen sene öyleydi ellerim buz gibi olurdu uyuşurdu kan değerlerim çok düşük çıkmıştı sana dr kan ilacı vermedi ben 1 aydır kullanıyorum

sağol canım benim
benim kanım en bşata çok iyiydi ama artık bebek büyüdü annesinin iliğini kurutuyo galiba :)
aslında ellerim buz gibide olmuyo üşümüyorumda öle kan hapıda alıyorum sabahları inş. iğne felan vermez :S
sen iyimisin bebeğin iyimi bakalım

sağol canım benim
benim kanım en bşata çok iyiydi ama artık bebek büyüdü annesinin iliğini kurutuyo galiba :)
aslında ellerim buz gibide olmuyo üşümüyorumda öle kan hapıda alıyorum sabahları inş. iğne felan vermez :S

bana geçen sene çok düşmüş diye iğne vermişti acil vurul demişti ama senin o kadar düşmemiştir canım bizde iyiz oğlum dün pek oynamıyordu bugün başladı oynamaya çikolata istiyormuş canı :emir_bebek:

sağol canım valla tek doz aşı oldum başka olmucakmışım seneye olucan dediler ama aşı beni mahfetti gece sıtma tuttu üşüme titreme ağrı çok kötü oldum gece 4 takım pijama değiştrdim okadar ter attım korktum çok hep bebeğim die sayıklamışım sabaha kadar kocişinde aklı alınmış :) ama iyileştim sonra
senden nbr

geçmiş olsun güzelim. 2. doz benim de kolumu mahvetmişti biliyosun. senin daha etkli olmuş ama. neyse atlattın çok şükür.

ben sürekli yorgunum canım yaaa. bel, sırt ağrılarım arttı. gece lavaboya bile zor kalkıyorum. zorlamaya başladı bu minikler bizi. sağ sağlim kavuşalım da herşeye razıyım valla:)

ben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere
canım maşallah gözün aydın olsun ben merak etmiştim seni bayağıdır görmüyodum
arkadaslar sanirim burda herkes hamile banada yardimci olun lutfen
benim adetim 15 gun gecikti bu sabah test yaptim cift cizgi cikti fakat hic bir hamilelik belirtisi yok. yanliz arada sirada karnima bir agri giriyor 1 dk sonra geciyor. sizede boyle seyler oldu mu? test yaptirdim ama hala sonucu almadim sizce hamilemiyim? nolur biseyler soyleyin cok merak ediyorum
canım bence hamilesin hayırlı olsun bizede haber ver
sağol canım benim
canım benimde uyuşuyo ellerim ama kansızlık hiç aklıma gelmemmişti

ben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere

Esma gözün aydın.kan sonuçlarında iyi çıkarinşallah.

insallah oyledir arkadaslar oyleden sonra test soucunu alip doktora gosterecegim insallah pozitif cikar:Saruboceq:

inşallah hamilesindir.belliki istiyorsun Allah isteyen herkeze nasip etsin.

bana geçen sene çok düşmüş diye iğne vermişti acil vurul demişti ama senin o kadar düşmemiştir canım bizde iyiz oğlum dün pek oynamıyordu bugün başladı oynamaya çikolata istiyormuş canı :emir_bebek:

inş.iğne vermez hiç sevmiyorum
arada oynamıyolar bebişler ama hoşlarına gfiden bişiy yiyincede depikleyip duruyolar maşallah
geçmiş olsun güzelim. 2. doz benim de kolumu mahvetmişti biliyosun. senin daha etkli olmuş ama. neyse atlattın çok şükür.

ben sürekli yorgunum canım yaaa. bel, sırt ağrılarım arttı. gece lavaboya bile zor kalkıyorum. zorlamaya başladı bu minikler bizi. sağ sağlim kavuşalım da herşeye razıyım valla:)
sağol canım
yorgunluk bendede oluyo bi iş yapıyım nefes nefese kalıyorum
az kaldı inş. kavuşmamıza

canım maşallah gözün aydın olsun ben merak etmiştim seni bayağıdır görmüyodum

canım bence hamilesin hayırlı olsun bizede haber ver

canım benimde uyuşuyo ellerim ama kansızlık hiç aklıma gelmemmişti

fatoşum sağol canım merak etmişsin ama site bozuktu girilmiyodu hafta sonuda evdeyim
seninde ellerin uyşuyo demek okadar korkmama gerek yok çoğu arkadaşımızın uyşuyomuş
benim bu ay tansiyonum düşük çıktı bide kilom aynı çıktı ama bebğim büyümüş maşallah
Allahıma çok şükür sen ne durumdazsın canım

slmm kizlarrr yaa bugün doktora gitcem icimde nedense büyük bir korku var. cünkü doktorumdan memmun degildim baska bir doktora gitcem. bu arada kizlar ben 25.haftamdayim. siz seker testini kac haftalikken yaptirdiniz? yada kac haftalikken yapilmasi gerekiyor? lütfen acil cevappp!

slmm kizlarrr yaa bugün doktora gitcem icimde nedense büyük bir korku var. cünkü doktorumdan memmun degildim baska bir doktora gitcem. bu arada kizlar ben 25.haftamdayim. siz seker testini kac haftalikken yaptirdiniz? yada kac haftalikken yapilmasi gerekiyor? lütfen acil cevappp!

bana haftaya gel dedi yani 25 haftalık olmuş olucam haftaya.normaldede 23-26 arası yapılıyor.

Back