2010 Şubat Anneleri

SHıNE bilgiler için teşekkürler canım, ıstanbul acayip soğudu geçen sene Ocak ta nerdeyse böyle soğuk yoktu zor bir kış geçecek sansımıza dikkat etmemiz lazım.Mont bot olayı var daha önümüzde almayı düşünmüyordum ama bu havalar devam ederse kaçış yok galiba ev-iş arası 1 saat sürüyor hele kar başladımı gelip gitmek bide bu karınlarla iyice zorlayacak bizi.

Hamile olunca daha fazla dikkatli olunması gerek.Off sende benm gibi çalışıyorsun.Hiç çalışası gelmiyor insanın sogukta .Ayaklarını dikip sıcacık yatası geliyor.
Ben ev taşıyacagım birde.Alllahım şöyle güzel bir ev denk gelsede bir an önce evimi taşısam.
shine saol canım paylaşımın için

Bişey değil canm :) Fatoşcum nasıl oldun tansiyon falan nasıl
?

yarencim bebeğinin örgüleri çok güzel olmuş sabah bakmıştım unutmuşum yeni aklıma geldi güle güle giysin canım bebişin

Hamile olunca daha fazla dikkatli olunması gerek.Off sende benm gibi çalışıyorsun.Hiç çalışası gelmiyor insanın sogukta .Ayaklarını dikip sıcacık yatası geliyor.
Ben ev taşıyacagım birde.Alllahım şöyle güzel bir ev denk gelsede bir an önce evimi taşısam.

Bişey değil canm :) Fatoşcum nasıl oldun tansiyon falan nasıl
?

iyim hayatım saol ama tansiyon tavanlarda yine ytüksek 15 9 bugün doktora söleyecem bakalım

bende oflayıp poflayıp geliyorum canım ama yapacak birşey yok hayat gayesi işte.ev taşımak için havalar kötü ya sizin orda nasıl bilmiyorum ama elinizi cabuk tutun bari.Allah yardımcın olsun.

Kızlar şimdiden hepinize iyi akşamlar birazdan çıkıcam yazamayabilirim.
Öptük hepiniziŞeniz

bende oflayıp poflayıp geliyorum canım ama yapacak birşey yok hayat gayesi işte.ev taşımak için havalar kötü ya sizin orda nasıl bilmiyorum ama elinizi cabuk tutun bari.Allah yardımcın olsun.

Saol canm inşallah biran önce buluruzda tasınırız.
iyim hayatım saol ama tansiyon tavanlarda yine ytüksek 15 9 bugün doktora söleyecem bakalım
Dikkat et canm.Gerçi hamilelikte ya şeker yada tansiyon problemi hamilelerin cogunda olabiliyormus sadaece biraz daha dikkat etmen gerek canm.Allah yardımcın olsun .

selam şubat anneleri ben kızım ve oğlum geldi arkadaşlarını ve anneleirni merak ettik nasılsnız bakalım biz çok iyiyiz biraz açız sadece yemek yapamadık bugün babamız mama getirsede yesek diye kulağımız kapıda :)))

selam şubat anneleri ben kızım ve oğlum geldi arkadaşlarını ve anneleirni merak ettik nasılsnız bakalım biz çok iyiyiz biraz açız sadece yemek yapamadık bugün babamız mama getirsede yesek diye kulağımız kapıda :)))

slm canım sizede minikler sizi açlar baba gelsede üstüne atlasak diye bekliyonuz hakaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar nasılsınızŞeniz ben sabah biraz girebildim sabahtan beri raporlarla boğuşuyorum artık gına geldi:oklava::oklava: ama yarın serbest kalırım birde eve internet almak için başvurduk:dance: inş. en kısa zamanda bağlanırda evden de görüşebilirim sizlerle rapor aldığım zaman evde çatlarım yoksa
işyerindeki işim bitincede sinemaya gitcez oğluşumda ilk defa sinemaya gidicek babamıza kalsa gidemezdik Allahtan arkadaşlar hep beraber gidelim demişlerhihoyyythihoyyyt

ben birazdan imdat diye bağırcam canım zaten hamilelikte iş gözümde büyüyor aysonu cumartesiye gelince bugüne bir dünya hazırlanacak rapor kaldı sabahtan beri uğraşıyorum çok yoruldum:bbo: sen nasılsın bebiş nasıl

tuba meleksen hoş geldiniz canlarım iyiz şükür sizler nasılsınız tuba eve al tabi canım bizde özleriz sizi

merhaba fatos cnm iyiz napalim evdeyiz bugun alis verise ciktim nasil soguk yagmur vardi agir posetlerle zor geldim esim kızdı gece calisiyo bu hafta diye yalniz cikim dedim agir seylerle nasil geldin diye kızdı birde eve gelir gelmez bebise bisi aldim mi diye ilk onu sordu kaydirigubbakcemile3 benden adamada gecti vala alis veris huyu tubacim cok iyi evde net olunca insan hic siklmiyo ozlemeyız seni kolaylik versin allah cnm bu halinle calismak cok zordur allah yardim etsin

merhaba fatos cnm iyiz napalim evdeyiz bugun alis verise ciktim nasil soguk yagmur vardi agir posetlerle zor geldim esim kızdı gece calisiyo bu hafta diye yalniz cikim dedim agir seylerle nasil geldin diye kızdı birde eve gelir gelmez bebise bisi aldim mi diye ilk onu sordu kaydirigubbakcemile3 benden adamada gecti vala alis veris huyu tubacim cok iyi evde net olunca insan hic siklmiyo ozlemeyız seni kolaylik versin allah cnm bu halinle calismak cok zordur allah yardim etsin

zor canım ya hep uyumak istiyorum neyse artık eleman aldılar ona öğrettim mi elimi sürmem artık rapor alasıya kadar bana ne yeni gelen yapsın
sende çok yorma kendini bende biraz yorulsam hemen ağrımayan yerim kalmıyor burasıda acayip soğuk soba falan kuruldu eşim sağolsun elimi sürdürtmedi soba işinede karışmam ben bizim ev 2.katta nasıl taşırım dimi gerçi taşı diyende yok çok şükür

evet cnm bende sobayla falan ugrasmam gerci kaloriferli bizim ama su an yakmiyoruz bazen ufoyu aciyoruz zor vala

Back