2010 Şubat Anneleri

insallah oyledir arkadaslar oyleden sonra test soucunu alip doktora gosterecegim insallah pozitif cikar:Saruboceq:

iyi olduğuna sevindim canım. allah allah çok ilginç: ben de 3-4 gündür garip garip rüyalar görüyorum nedense. allah hayır etsin ne diyeyim. opuyorumnanaktan

inş. canım
soğudu valla havalar dikkat etmek lazım bol bol meyve tüketmek gerek
gece olunca benimde belim sırtım ağrıyo
sanada geçmiş olsun ama asıl uykusuzluğu bebekler olsun hele ozaman görücez :)

sağol canım benim
benim kanım en bşata çok iyiydi ama artık bebek büyüdü annesinin iliğini kurutuyo galiba :)
aslında ellerim buz gibide olmuyo üşümüyorumda öle kan hapıda alıyorum sabahları inş. iğne felan vermez :S
sen iyimisin bebeğin iyimi bakalım

bana geçen sene çok düşmüş diye iğne vermişti acil vurul demişti ama senin o kadar düşmemiştir canım bizde iyiz oğlum dün pek oynamıyordu bugün başladı oynamaya çikolata istiyormuş canı

geçmiş olsun güzelim. 2. doz benim de kolumu mahvetmişti biliyosun. senin daha etkli olmuş ama. neyse atlattın çok şükür.

ben sürekli yorgunum canım yaaa. bel, sırt ağrılarım arttı. gece lavaboya bile zor kalkıyorum. zorlamaya başladı bu minikler bizi. sağ sağlim kavuşalım da herşeye razıyım valla:)

canım maşallah gözün aydın olsun ben merak etmiştim seni bayağıdır görmüyodum
canım bence hamilesin hayırlı olsun bizede haber ver
canım benimde uyuşuyo ellerim ama kansızlık hiç aklıma gelmemmişti

Esma gözün aydın.kan sonuçlarında iyi çıkarinşallah.

insallah oyledir arkadaslar oyleden sonra test soucunu alip doktora gosterecegim insallah pozitif cikar:Saruboceq:

inşallah hamilesindir.belliki istiyorsun Allah isteyen herkeze nasip etsin.

inş.iğne vermez hiç sevmiyorum
arada oynamıyolar bebişler ama hoşlarına gfiden bişiy yiyincede depikleyip duruyolar maşallah
sağol canım
yorgunluk bendede oluyo bi iş yapıyım nefes nefese kalıyorum
az kaldı inş. kavuşmamıza

fatoşum sağol canım merak etmişsin ama site bozuktu girilmiyodu hafta sonuda evdeyim
seninde ellerin uyşuyo demek okadar korkmama gerek yok çoğu arkadaşımızın uyşuyomuş
benim bu ay tansiyonum düşük çıktı bide kilom aynı çıktı ama bebğim büyümüş maşallah
Allahıma çok şükür sen ne durumdazsın canım

slmm kizlarrr yaa bugün doktora gitcem icimde nedense büyük bir korku var. cünkü doktorumdan memmun degildim baska bir doktora gitcem. bu arada kizlar ben 25.haftamdayim. siz seker testini kac haftalikken yaptirdiniz? yada kac haftalikken yapilmasi gerekiyor? lütfen acil cevappp!

bana haftaya gel dedi yani 25 haftalık olmuş olucam haftaya.normaldede 23-26 arası yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…