bebişler iyi çok şükür, ama göbişler geriliyo artık iyice. ben bu gece sen rüyamda gördüm :) hamile halinle değil ama, resimdeki halinle. pek bi tatlıydın.. ne konuştuğumuzu falan hatırlamıyorum ama :)
canım selam verince ben de seni soracaktım, uyuşmalar ne oldu diye. demek geçmedi halaAllah yardımcın olsun.. Oğlumuza da maşallah annesi, iyi bakmışsın a.s.
inş testlerin iyi çıkar canım. ben iyiyim şükür, oğluşumda iyi.. kayseride havalar soğudu artık.üşüyoruzbelim,karnım,kasıklarım ağrıyor bu aralar, uyku falan pek yok, ama şikayetçi değilim :) sabırla bebeğimin doğmasını bekliyorum :)
maşallah canım bebişine el uyuşması kansızlıktandır canım benim geçen sene öyleydi ellerim buz gibi olurdu uyuşurdu kan değerlerim çok düşük çıkmıştı sana dr kan ilacı vermedi ben 1 aydır kullanıyorum
sağol canım benim
benim kanım en bşata çok iyiydi ama artık bebek büyüdü annesinin iliğini kurutuyo galiba :)
aslında ellerim buz gibide olmuyo üşümüyorumda öle kan hapıda alıyorum sabahları inş. iğne felan vermez :S
sen iyimisin bebeğin iyimi bakalım
sağol canım valla tek doz aşı oldum başka olmucakmışım seneye olucan dediler ama aşı beni mahfetti gece sıtma tuttu üşüme titreme ağrı çok kötü oldum gece 4 takım pijama değiştrdim okadar ter attım korktum çok hep bebeğim die sayıklamışım sabaha kadar kocişinde aklı alınmış :) ama iyileştim sonra
senden nbr
canım maşallah gözün aydın olsun ben merak etmiştim seni bayağıdır görmüyodumben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere
canım bence hamilesin hayırlı olsun bizede haber verarkadaslar sanirim burda herkes hamile banada yardimci olun lutfen
benim adetim 15 gun gecikti bu sabah test yaptim cift cizgi cikti fakat hic bir hamilelik belirtisi yok. yanliz arada sirada karnima bir agri giriyor 1 dk sonra geciyor. sizede boyle seyler oldu mu? test yaptirdim ama hala sonucu almadim sizce hamilemiyim? nolur biseyler soyleyin cok merak ediyorum
canım benimde uyuşuyo ellerim ama kansızlık hiç aklıma gelmemmiştisağol canım benim
benim kanım en bşata çok iyiydi ama artık bebek büyüdü annesinin iliğini kurutuyo galiba :)
aslında ellerim buz gibide olmuyo üşümüyorumda öle kan hapıda alıyorum sabahları inş. iğne felan vermez :S
sen iyimisin bebeğin iyimi bakalım
kızlar bişiyler yiyip gelicem hemen
ben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere
insallah oyledir arkadaslar oyleden sonra test soucunu alip doktora gosterecegim insallah pozitif cikar:Saruboceq:
bana geçen sene çok düşmüş diye iğne vermişti acil vurul demişti ama senin o kadar düşmemiştir canım bizde iyiz oğlum dün pek oynamıyordu bugün başladı oynamaya çikolata istiyormuş canı
sağol canımgeçmiş olsun güzelim. 2. doz benim de kolumu mahvetmişti biliyosun. senin daha etkli olmuş ama. neyse atlattın çok şükür.
ben sürekli yorgunum canım yaaa. bel, sırt ağrılarım arttı. gece lavaboya bile zor kalkıyorum. zorlamaya başladı bu minikler bizi. sağ sağlim kavuşalım da herşeye razıyım valla:)
canım maşallah gözün aydın olsun ben merak etmiştim seni bayağıdır görmüyodum
canım bence hamilesin hayırlı olsun bizede haber ver
canım benimde uyuşuyo ellerim ama kansızlık hiç aklıma gelmemmişti
afiyet olsun canım yemek yarasın paşana
Esma gözün aydın.kan sonuçlarında iyi çıkarinşallah.
.
fatoşcum senin tansiyon ne durumda, düzene girdi değil mi?
hoşbulduk tatlım. nasılsın?
QUOTE]
iyiyiz canım çok şükür.. sizlerle buluştuk daha iyi olduk..
slmm kizlarrr yaa bugün doktora gitcem icimde nedense büyük bir korku var. cünkü doktorumdan memmun degildim baska bir doktora gitcem. bu arada kizlar ben 25.haftamdayim. siz seker testini kac haftalikken yaptirdiniz? yada kac haftalikken yapilmasi gerekiyor? lütfen acil cevappp!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?