2010 Şubat Anneleri

akarahan, bulbul, HavvaEsen, selda58, srpp, tugba64, Voles, yaren_h uzun bir aradan sonra herkese merhaba... umarım herşey yolundadır... nasılsınız hanımlar...

slm canım hoşgeldin... çok şükür biz iyiyiz sen nerelerdeydin bakim?

merhaba
uzun bi aradan sonra sizleri görmek çok güzelya umarım beni unutmamışınızdır.... durumlar nasıl geçmiş okadar birikmişki okumam mümkün değil kötü haber yoktur inş

sende hoşgeldin canım site düzelince kızlar yavaş yavaş gelmeye başladı:)))

bizde iyiyiz teyzesi oğlumla.. uzun zamandır giremedik nete düzeldi sonunda.. geçen hafta gördük oğlumuzu çok mutlu olduk babasıyla.. allah herkese nasip etsin böyle güzel duyguları..

ay ne güzel gözün aydın canım... bende kızımı çok özledim c.tesi günü görücem kısmetse... bide şu kordonunu doladığı gibi açtı deseler içim rahatlıycak walla...

1tanelerim, bilgen82, bulbul, HavvaEsen, selda58, tugba64, Voles, zeh+, zek

GÜNAYDIIIN ,

acil birşey sorabilirmiyim kraplarımdan dolayı sabah dr uumu aradım Magnesium Diasporal alabilirsin dedi sağlık ocağına gidip yazdırdım.ama günde 1 tane yazmış sadece kız üzerine açmı tok mu alıcam kullanan varmı bunun için dr u aramak istemiyorum.dr ilk beş gün günde 2 tane al sonra günde 1 taneye üşür dedi öyle kullanıcam ama tok karnamı almalıyım.
canım ben kullanıyorum günde iki tane tok akşam sabah yani bana iki kutu verdi düşürmedi doktorum

hoşbulduk havvacım volescim... yaa sitede sorunmu vardı ben başka sebeplerden giremiyodum :))) iyi bariiii :)))

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
işler çok yoğunda arada bakabiliyorum ay sonlarından nefret ediyorum gına geliyor raporlardan akannehir
fatoş canım tekrar geçmiş olsun dr mutlaka sor ihmal etme :1hug:
yaren canım sağol paylaşım için epey güldüm çok doğru ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cicilerinizde çok güzel sağlıkla giysin inş. bebişin
camdankalp gözünaydın canım baya yorulmuşsundur eminim ama inş. bu evinizde sağlıkla huzurla mutlulukla oturursunuz :Saruboceq:
denizkızıl maşallah bebişine babanız normal diyorsa hiç sıkma canını tatlım geçenlerde esranın bir paylaşımı vardı gördün mü bilmem hiçbir bebeğin anne karnındaki hareketi ve gelişimi aynı değilki kendilerinin bile 1anı 1anını tutmuyor oyüzden sorun yoktur eminim

slm canım hoşgeldin... çok şükür biz iyiyiz sen nerelerdeydin bakim?

site kullanılamıyordu bi süredir.. bende birazcık rahatsızdım yattık dinlendik oğlumla.. ama şimdi hep birlikte olmak çok güzel.. ne düşünüyorum biliyor musun ? keşke evde ultrason cihazı olsa da yavrularımızı hep görsek.. çarşamba günü gördüm en son ama çok özledim oğlumu çooooook..

kızlar ablamlar temizliğe geliyolar bana ben çıkıyorum şimdi gelirler sonra girerim inş bi daha öpüyorummm siziiiii

kızlar hepiniz sağolun
denizkızılı canım gözün aydın
gülşah ii günlerde oturun canım

1tanelerim, bilgen82, bulbul, HavvaEsen, selda58, tugba64, Voles, zeh+, zek

GÜNAYDIIIN ,

acil birşey sorabilirmiyim kraplarımdan dolayı sabah dr uumu aradım Magnesium Diasporal alabilirsin dedi sağlık ocağına gidip yazdırdım.ama günde 1 tane yazmış sadece kız üzerine açmı tok mu alıcam kullanan varmı bunun için dr u aramak istemiyorum.dr ilk beş gün günde 2 tane al sonra günde 1 taneye üşür dedi öyle kullanıcam ama tok karnamı almalıyım.

Tok karnına alıyorum ben de. Ama benimki toz halinde bilmiyorum seninkiyle aynı mı. İğrenç bir tadı var tarifi mümkün değil. O yüzden meyve suyuna karıştırıp içiyorum.

Ay o kramplar çok kötü ya... Allah kolaylık versin tatlım. Bana bir defa kramp girdi. Tekrarlamadı diye demedim doktora. Şimdi iyiyim çok şükür

Günaydin sekerler ve bebisler
nasilsiniz bakalim ben hastayim grip oldum çok kötü öksürük
grip geçti sayilir ama öksürük duruyo hala
Umarim hepiniz iyisinizdir bi yaramazlik yoktur

camdankalp, voles, srpp, yaren, havvaesen, tuğba, fatoş hepinize çok teşekkürler.
insan tedirgin oluyor işte, bebişlerimiz hakkında olumsuz birşey duymaya hiç tahammülümüz yok.allah beterinden korusun tabii, hepimizi ve bebişlerimizi...

herkese günaydın hayırlı bir hafta olsun inşallah
gülşahcım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur
denizkızıl gözün aydın maşallah bebişine 1 hafta geride olması normal benimde başlarda öyleydi şimdi uymlu haftasıyla
yaren paylaşım çok güzeldi eşimde yanımdaydı okurken bak diyor tam senin isteklerini anlatıyor diyor çok güldüm

1 tanelerim günaydın canım bizde iyiz oğlumla ama az oynuyor dünden beri sen nasılsın bebiş nasıl

1 tanelerim günaydın canım bizde iyiz oğlumla ama az oynuyor dünden beri sen nasılsın bebiş nasıl

günaydın canım.. bende oğlumda çok iyiyiz şükürler olsun.. bebeklerin hareketleri bazı zamanlarda tutarsızlık gösterebiliyor benimde olmuştu birkaç gün çok derinden hissediyordum sonra geçti gayet normal..

günaydınlarr, çok şükür ne zamandan beri ilk kez sorunsuz girdim siteye!!! aman durun tahtaya vurayımm..

eeee herkes nasıl bakalım. bebişler yaramazlık yapıyor mu?

Back