akarahan, bulbul, HavvaEsen, selda58, srpp, tugba64, Voles, yaren_h uzun bir aradan sonra herkese merhaba... umarım herşey yolundadır... nasılsınız hanımlar...
İyiyim ben kendi adıma. Her şey yolunda şimdilik sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akarahan, bulbul, HavvaEsen, selda58, srpp, tugba64, Voles, yaren_h uzun bir aradan sonra herkese merhaba... umarım herşey yolundadır... nasılsınız hanımlar...
merhaba
uzun bi aradan sonra sizleri görmek çok güzelya umarım beni unutmamışınızdır.... durumlar nasıl geçmiş okadar birikmişki okumam mümkün değil kötü haber yoktur inş
bizde iyiyiz teyzesi oğlumla.. uzun zamandır giremedik nete düzeldi sonunda.. geçen hafta gördük oğlumuzu çok mutlu olduk babasıyla.. allah herkese nasip etsin böyle güzel duyguları..
canım ben kullanıyorum günde iki tane tok akşam sabah yani bana iki kutu verdi düşürmedi doktorum1tanelerim, bilgen82, bulbul, HavvaEsen, selda58, tugba64, Voles, zeh+, zek
GÜNAYDIIIN ,
acil birşey sorabilirmiyim kraplarımdan dolayı sabah dr uumu aradım Magnesium Diasporal alabilirsin dedi sağlık ocağına gidip yazdırdım.ama günde 1 tane yazmış sadece kız üzerine açmı tok mu alıcam kullanan varmı bunun için dr u aramak istemiyorum.dr ilk beş gün günde 2 tane al sonra günde 1 taneye üşür dedi öyle kullanıcam ama tok karnamı almalıyım.
İyiyim ben kendi adıma. Her şey yolunda şimdilik sen nasılsın
slm canım hoşgeldin... çok şükür biz iyiyiz sen nerelerdeydin bakim?
canım ben kullanıyorum günde iki tane tok akşam sabah yani bana iki kutu verdi düşürmedi doktorum
1tanelerim, bilgen82, bulbul, HavvaEsen, selda58, tugba64, Voles, zeh+, zek
GÜNAYDIIIN ,
acil birşey sorabilirmiyim kraplarımdan dolayı sabah dr uumu aradım Magnesium Diasporal alabilirsin dedi sağlık ocağına gidip yazdırdım.ama günde 1 tane yazmış sadece kız üzerine açmı tok mu alıcam kullanan varmı bunun için dr u aramak istemiyorum.dr ilk beş gün günde 2 tane al sonra günde 1 taneye üşür dedi öyle kullanıcam ama tok karnamı almalıyım.
1 tanelerim günaydın canım bizde iyiz oğlumla ama az oynuyor dünden beri sen nasılsın bebiş nasıl