- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
Hadi bakalım geçmiş olsun atlattın canım. Kendini çok yormamışsındır umarım.
Camdankalp evinde güle güle otur inşallah canım...Sağlıkla, sevdiklerinle inşallah.....
camdankalp gözünaydın canım baya yorulmuşsundur eminim ama inş. bu evinizde sağlıkla huzurla mutlulukla oturursunuz :Saruboceq:
gülşah ii günlerde oturun canım
gülşahcım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur
Tok karnına alıyorum ben de. Ama benimki toz halinde bilmiyorum seninkiyle aynı mı. İğrenç bir tadı var tarifi mümkün değil. O yüzden meyve suyuna karıştırıp içiyorum.
Burcucum o dediğinden ben kullanmıyorum normal mi?
Ay o kramplar çok kötü ya... Allah kolaylık versin tatlım. Bana bir defa kramp girdi. Tekrarlamadı diye demedim doktora. Şimdi iyiyim çok şükür
camdankalp38 iyi günlerde oturun inşallah...
essemayit hulen... hoşgeldiniz..
arkadaslar sanirim burda herkes hamile banada yardimci olun lutfen
benim adetim 15 gun gecikti bu sabah test yaptim cift cizgi cikti fakat hic bir hamilelik belirtisi yok. yanliz arada sirada karnima bir agri giriyor 1 dk sonra geciyor. sizede boyle seyler oldu mu? test yaptirdim ama hala sonucu almadim sizce hamilemiyim? nolur biseyler soyleyin cok merak ediyorum
benim adetim 15 gun gecikti bu sabah test yaptim cift cizgi cikti fakat hic bir hamilelik belirtisi yok. yanliz arada sirada karnima bir agri giriyor 1 dk sonra geciyor. sizede boyle seyler oldu mu? test yaptirdim ama hala sonucu almadim sizce hamilemiyim? nolur biseyler soyleyin cok merak ediyorum
günaydınlarr, çok şükür ne zamandan beri ilk kez sorunsuz girdim siteye!!! aman durun tahtaya vurayımm..
eeee herkes nasıl bakalım. bebişler yaramazlık yapıyor mu?
ben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere
camdankalp38 iyi günlerde oturun inşallah.....
camdankalp hayırlı olsun cnm darsı benim basıma ben de bir atlatsam su tasınmayı cok gozumde buyuyor..
canım selam verince ben de seni soracaktım, uyuşmalar ne oldu diye. demek geçmedi halaAllah yardımcın olsun.. Oğlumuza da maşallah annesi, iyi bakmışsın a.s.
camdankalp38 iyi günlerde oturun inşallah...
essemayit hulen... hoşgeldiniz..
ben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere
sağol teysesi iyi baktım tabi ona yarıcak şeyler yedim dikkat ettim bu ay çok kendim kilo bile almamışım çok şükür maşallah :)
ellerimde geçmedi hala kansızlıktan şüphelendi aile hekimi bakalım testlerimi alim yarın ne dicek
sen nasılsın canım oğluşun nasıl
valla telastan karsima ilk cikan hamilelerle ilgili topige yazdim.kaydirigubbakcemile3 baktim 2010 subat anneleri yaziyor burda herkes hamiledir diye dusundumkaydirigubbakcemile3Aysunuy sen burayı nasıl buldun bu kadar başlık arasında? Hamilelik belirtisi diye bişey yok zaten. Testin pozitif çıktıysa hamilesindir.
gözün aydın güzelim. ayrıntılı ve aşı işini de halletmişsin. darısı da şeker yüklemesine :)
sağol teysesi iyi baktım tabi ona yarıcak şeyler yedim dikkat ettim bu ay çok kendim kilo bile almamışım çok şükür maşallah :)
ellerimde geçmedi hala kansızlıktan şüphelendi aile hekimi bakalım testlerimi alim yarın ne dicek
sen nasılsın canım oğluşun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?