2010 Şubat Anneleri

Hadi bakalım geçmiş olsun atlattın canım. Kendini çok yormamışsındır umarım.

Camdankalp evinde güle güle otur inşallah canım...Sağlıkla, sevdiklerinle inşallah.....

camdankalp gözünaydın canım baya yorulmuşsundur eminim ama inş. bu evinizde sağlıkla huzurla mutlulukla oturursunuz :Saruboceq:

gülşah ii günlerde oturun canım

gülşahcım yeni evin hayırlı olsun güle güle otur

çok saolun kızlar iyi dilekleriniz için tşk ederim...yorulduk tabi ama çok içime sindi çok tatlı sıcacık bi evim var eski evime girmek bile istemiyodum son zamanlarda...

Tok karnına alıyorum ben de. Ama benimki toz halinde bilmiyorum seninkiyle aynı mı. İğrenç bir tadı var tarifi mümkün değil. O yüzden meyve suyuna karıştırıp içiyorum.

içtim 1 tane evet toz benimkide güzel değil ama içeceğiz yapacak birşey yok.

Burcucum o dediğinden ben kullanmıyorum normal mi?

bende bugün kullanmaya başlıyorum bacağıma kramp giriyorda .varsa krampların dr a bi sor benim yeni olmaya başladı krap girmesi magnezyum eksikliğinden oluyormuş demekki sende ihtiyaç yok canım.

Ay o kramplar çok kötü ya... Allah kolaylık versin tatlım. Bana bir defa kramp girdi. Tekrarlamadı diye demedim doktora. Şimdi iyiyim çok şükür

sağol canım benimde 1-2 ay önce 1 kere girmişti şimdi 2-3 tekrarlıyınca başladım bende.

[

arkadaslar sanirim burda herkes hamile banada yardimci olun lutfen
benim adetim 15 gun gecikti bu sabah test yaptim cift cizgi cikti fakat hic bir hamilelik belirtisi yok. yanliz arada sirada karnima bir agri giriyor 1 dk sonra geciyor. sizede boyle seyler oldu mu? test yaptirdim ama hala sonucu almadim sizce hamilemiyim? nolur biseyler soyleyin cok merak ediyorum

ben ayrıntılya girdim kızlar Allah a çok şükür bir sorun yok hemde devlet hastanesinde baktılar ayrıntılıya
600 gr 28,5 cm olmuş oğlum maşallah iyi dedi doktorumuz ellerimdeki geçmeyen uyuşmlar içinde nörolojiye git dedi sağlık ocağında aşımı oldum kan aldılar ordaki test sonuçlarına göre hareket edicem
bu arada mydarling in slm ı var sizlere

merhaba canım çift çizgi çıktıysa mutlaka hamilesindir
belirtisizde olabilir herkesde farklı olur canım karnına giren ağrıda bebişten olabilir sakin ol canım hamilesin

Aysunuy sen burayı nasıl buldun bu kadar başlık arasında? Hamilelik belirtisi diye bişey yok zaten. Testin pozitif çıktıysa hamilesindir.

günaydınlarr, çok şükür ne zamandan beri ilk kez sorunsuz girdim siteye!!! aman durun tahtaya vurayımm..

eeee herkes nasıl bakalım. bebişler yaramazlık yapıyor mu?

bebişler iyi çok şükür, ama göbişler geriliyo artık iyice. ben bu gece sen rüyamda gördüm :) hamile halinle değil ama, resimdeki halinle. pek bi tatlıydın.. ne konuştuğumuzu falan hatırlamıyorum ama :)

canım selam verince ben de seni soracaktım, uyuşmalar ne oldu diye. demek geçmedi hala Allah yardımcın olsun.. Oğlumuza da maşallah annesi, iyi bakmışsın a.s.

camdankalp38 iyi günlerde oturun inşallah.....

tşk ederim canım...inş

camdankalp hayırlı olsun cnm darsı benim basıma ben de bir atlatsam su tasınmayı cok gozumde buyuyor..

saolasın snm,darısı sana olsun inş...zor valla ama yerleşincede tatlı oluyo...
tuttuğumuz taşıma şirketi profesyoneldi allahtan 9 da eski evden eşyaları indirmeye başladılar 12 de yeni evimize girmişti eşyalar tamamen

canım selam verince ben de seni soracaktım, uyuşmalar ne oldu diye. demek geçmedi hala Allah yardımcın olsun.. Oğlumuza da maşallah annesi, iyi bakmışsın a.s.

sağol teysesi iyi baktım tabi ona yarıcak şeyler yedim dikkat ettim bu ay çok kendim kilo bile almamışım çok şükür maşallah :)
ellerimde geçmedi hala kansızlıktan şüphelendi aile hekimi bakalım testlerimi alim yarın ne dicek
sen nasılsın canım oğluşun nasıl

camdankalp38 iyi günlerde oturun inşallah...
essemayit hulen... hoşgeldiniz..

hoşbulduk tatlım. nasılsın?

çift çizgi varsa, hamilesindir. belirtiler de normal.

gözün aydın güzelim. ayrıntılı ve aşı işini de halletmişsin. darısı da şeker yüklemesine :)

aysuny benide öyleydi canım hiçbir belirti yoktu hatta adetimde geçmemişti rüyamda erkek çocuk gördüm sonra 2 günde günüm geçince test yaptım çift çizgi çıktı yani hamilesin hayırlı olsun canım test sonucunu alınca dahada emin olursun

inş testlerin iyi çıkar canım. ben iyiyim şükür, oğluşumda iyi.. kayseride havalar soğudu artık.üşüyoruz belim,karnım,kasıklarım ağrıyor bu aralar, uyku falan pek yok, ama şikayetçi değilim :) sabırla bebeğimin doğmasını bekliyorum :)

Aysunuy sen burayı nasıl buldun bu kadar başlık arasında? Hamilelik belirtisi diye bişey yok zaten. Testin pozitif çıktıysa hamilesindir.
valla telastan karsima ilk cikan hamilelerle ilgili topige yazdim.kaydirigubbakcemile3 baktim 2010 subat anneleri yaziyor burda herkes hamiledir diye dusundumkaydirigubbakcemile3

gözün aydın güzelim. ayrıntılı ve aşı işini de halletmişsin. darısı da şeker yüklemesine :)

sağol canım valla tek doz aşı oldum başka olmucakmışım seneye olucan dediler ama aşı beni mahfetti gece sıtma tuttu üşüme titreme ağrı çok kötü oldum gece 4 takım pijama değiştrdim okadar ter attım korktum çok hep bebeğim die sayıklamışım sabaha kadar kocişinde aklı alınmış :) ama iyileştim sonra
senden nbr

Son düzenleme:

maşallah canım bebişine el uyuşması kansızlıktandır canım benim geçen sene öyleydi ellerim buz gibi olurdu uyuşurdu kan değerlerim çok düşük çıkmıştı sana dr kan ilacı vermedi ben 1 aydır kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…