2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar...
epeydir ayrı kaldım sizden..:(
evimizi taşıdık yerleştik çok şükür...çok yorulduk ama değdi...
bebeğimde yorgunluktan stres yaptı galiba kendini toplayıp duruyo...
sizler nasılsınız...

Günaydın Canım,
Zordur ev taşımak bundan sonra dikkat et kendine, senin ve bebeğinin sağlığı daha önemli... Yeni evin mutluluk ve huzur getirir inş. güle güle otur....

günaydın herkese...
sayfa sorunsuz bugün, çok şükür.
dün biz ultrasona girdik. kızım artık göz kapaklarını açıp kapatabiliyor ve biz bunu usg de gördük.çok mutlu olduk babasıyla. fl uzunluğu yani bacağındaki femur kemiği uzunluğu 44,7 mm çıktı. haftasından bir hafta geride yani. ona biraz canım sıkıldı ama babamız bir haftalık farkın önemli olmadığını, farkı önümüzdeki haftalarda kapanabileceğini veya hep bir hafta geriden giderse de yapısal bir durum olabilecğini söyledi. ama aradaki fark açılır mesela iki hafta geriye düşerse o zaman anlamlı olacağını söyledi. ben yine de huzursuz oldum. hayırlısı artık. inşallah farkı kapatır benim güzel kızım.

günaydın herkese...
dün biz ultrasona girdik. kızım artık göz kapaklarını açıp kapatabiliyor ve biz bunu usg de gördük.çok mutlu olduk babasıyla. fl uzunluğu yani bacağındaki femur kemiği uzunluğu 44,7 mm çıktı. haftasından bir hafta geride yani. ona biraz canım sıkıldı ama babamız bir haftalık farkın önemli olmadığını, farkı önümüzdeki haftalarda kapanabileceğini veya hep bir hafta geriden giderse de yapısal bir durum olabilecğini söyledi. ama aradaki fark açılır mesela iki hafta geriye düşerse o zaman anlamlı olacağını söyledi. ben yine de huzursuz oldum. hayırlısı artık. inşallah farkı kapatır benim güzel kızım.

bak bak büyümüşte gözlerini bile açıp kaparmış :teytey: maşallah canım kızına...
bencede 1 hafta çokda önem arz etmiyo...sağlıklı olsun yeter...ee bide babanız aynı zmanda doktorunuz olunca hiç endişelenecek bişi yok...kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar nasılsınız?

çok şükür biz iyiyiz... kızımın herkese slmı var teyzelerimin ellerinden arkadaşlarımın yanaklarından öpüyorum diyor... yarencim paylaşım için çok sağol... c.tesi giremedim bişey kaçırmadım umarım kızlar herşey yolundadır inşallah...

Günaydın şekerim. Öpüyoruz biz de kızınla seniopuyorumnanaktan

günaydın kızlar...
sizler nasılsınız...

Hadi bakalım geçmiş olsun atlattın canım. Kendini çok yormamışsındır umarım.

Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, sorun yüzünden günlerdir ne okuyabildim ne yazabildim, geçmişe az bişey baktım, Fatoşcum ve seldacım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize... Yarencim paylaşım çok güzeldi...

Günaydın canım.

günaydın herkese...

Günaydın canım. Canım her gittiğimiz de değişik oluyor 5 gün önde oluyor 3 gün geride oluyo takma kafana. Belki kızının minyondur yapısı .

günaydın kızlar...
sizler nasılsınız...

günaydın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım... tam iyi zamanda atlattın daha geçe kalsa havalardan çok zorlanırdınız...

günaydın herkese...

gözün aydın canım maşallah miniğine... eşininde dediği gibi bu boy kilo olayını çok fazla kafaya takmamak lazım canım... her annenin hamileliği farklı olabileceği gibi bebeklerin gelişimide farklı oluyor... bugün 1 hafta geri ama bi bakmışsın 1 ay sonra 1 hafta ilerdende gidebilir... bu haftalardan sonra asıl büyümeye başlıyorlar biliyorsun... sen hiç sıkma canını meleğinin keyfi çok yerinde anneside rahat olsun ve hamileliğin tadını çıkarsın şurda kavuşmaya ne kadar kaldı ki çoğu gitti azı kaldı... opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, sorun yüzünden günlerdir ne okuyabildim ne yazabildim, geçmişe az bişey baktım, Fatoşcum ve seldacım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize... Yarencim paylaşım çok güzeldi...

günaydın canım .... hala seni ekleyemedim ya yanarım yanarım ona yanarım kaydirigubbakcemile3

Günaydın şekerim. Öpüyoruz biz de kızınla seniopuyorumnanaktan

sağol canım Şeniz

sağolun kızlar...
eve gitmem pek mümkün görünmüyor..işler acayip yoğun ay sonu dolayısıyla.. birde bu gerizekalı müdür beni illet ediyor.. az kaldı boğazlıcam..

yarencim haftalarımız aynı olmuş.. senin cetvel 1 gün geriden geliyo... 26+6 olman gerekmiyo mu bugün senin...

benim cetvele göre gün saat 10 gibi başlıyo :) saat 10 dan sonra normal haline dönüyo.neden ben de anlamadım :)

günaydın herkese...

ayy biz de görebiliriz inş, gözlerini açıp,kapattığını..canım kafana takma, aradaki farkı kapatır mutlaka. belli olmuyo bu bebekler, bi önden gidiyo, bi geride kalıyo..sağlıkla doğsunlar inş hepiciği..

Herkese günaydın güzel annişler...
Fatoşçum geçmiş olsun tatlım. Bence sen randevu gününü bekleme.Git hemen.
Denizkızıl canım gözün aydın. Maşallah bebeğine. Bir hafta farktan bi şey olmaz tatlım ya...Benim bebiş iki hafta önce 620 gr.dı. Normale göre düşük bir kilo. Ama doktorumuz normal dediği için önemsemiyorum. ıçimi de kemirmiyor değil hani.
Camdankalp evinde güle güle otur inşallah canım...Sağlıkla, sevdiklerinle inşallah...
Seldacım gel beraber boğazlayalım. Yorulmazsın hem. Sonra da sen bana yardım edersin :))
Yarencim ben gitmiyorum doktora..

akarahan, bulbul, HavvaEsen, selda58, srpp, tugba64, Voles, yaren_h uzun bir aradan sonra herkese merhaba... umarım herşey yolundadır... nasılsınız hanımlar...

1tanelerim hoşgeldin canım... Biz kızımla iyiyiz çok şükür. Bir de çalışmak olmasa da evde otursam daha iyi olacağım....Sen nasılsın.. Bebişlerin nasıl

merhaba
uzun bi aradan sonra sizleri görmek çok güzelya umarım beni unutmamışınızdır.... durumlar nasıl geçmiş okadar birikmişki okumam mümkün değil kötü haber yoktur inş

1tanelerim hoşgeldin canım... Biz kızımla iyiyiz çok şükür. Bir de çalışmak olmasa da evde otursam daha iyi olacağım....Sen nasılsın.. Bebişlerin nasıl

bizde iyiyiz teyzesi oğlumla.. uzun zamandır giremedik nete düzeldi sonunda.. geçen hafta gördük oğlumuzu çok mutlu olduk babasıyla.. allah herkese nasip etsin böyle güzel duyguları..

1tanelerim, bilgen82, bulbul, HavvaEsen, selda58, tugba64, Voles, zeh+, zek

GÜNAYDIIIN ,

acil birşey sorabilirmiyim kraplarımdan dolayı sabah dr uumu aradım Magnesium Diasporal alabilirsin dedi sağlık ocağına gidip yazdırdım.ama günde 1 tane yazmış sadece kız üzerine açmı tok mu alıcam kullanan varmı bunun için dr u aramak istemiyorum.dr ilk beş gün günde 2 tane al sonra günde 1 taneye üşür dedi öyle kullanıcam ama tok karnamı almalıyım.

Back