2010 Şubat Anneleri

havvacım iim cnm sen nasılsın bebıs ıı tatlım onun keyfı yerınde bende iim cok sukur havalar cok kotu yaa inş. hasta olmayız yarın ıkıncı tetonozu yaptrcm ılkınde cok acı cektım o nedenle korkuyorum cnm sende ne var ne yok tatlım

selam kızlar bakım yüüznden kaç gündür giremiyorum kaçıncı sayfada kaldığımıda unuttum o yüzden geçmişide hiç okuyamadım nasılsınız beni soran edn oldumu bu arada olduysa tekrar sorsun lütfen bu bakım bizleri ayrı düşürdü :))))) işallah bundan sonra rahatça girerizzz

günaydın kızlar, iyi bir hafta olmasını diliyorum.
kış geldi artık, aman dikkat edin kendinize..
fatoşcum baş ağrısı bende de oluyor, hamileliğimde 2-3 defa öyle çok şiddetli oldu,2-3 gün devam ediyr üstelik. belki migren vardır sende de ve bu dönemde ortaya çıkmıştır. Uyku saatlerine, rüzgara, sıcağa,soğuğa,yediğine,içtiğine herbişeyciğe dikkat edeceksin. Benim şimdilik kendimde tesbit ettiğim, uyku saatinin düzeni,rüzgar ve soğuk..
tansiyonun da düzene girmişken,yeniden yükseldi dimi Belki yorgunluktan olmuştur canım, bi sürü misafir aldın ya, sen biraz dinlenmene bak, inş yeniden düşer. Kafana da takıp, stres yapma..
akpak'cım artık sadece geceleri takılıyorsun.. o site benim de sık kullanılanlarda.. :)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu arada kızlar, akpak emzirme ile ilgili link göndermişken ben de hatırlayayım dedim, hani bu koyu renkli bölgeyi tamamen kavrayacak ya bebek, bu sırada burnunun tıkanmamasına dikkat etmemiz gerekiyor.sonra Allah korusun, gece falan emzirirken, uyku sersemi, bebek nefes alamayabilir..

günaydın tatlım bilmiyom canım migren den değil benimki tansiyondan 2 gündür yüksek 15/10 14/10 dünde perşembe randevum var şeker yüklememde var o gün söleyecem ilaçla düşmezse dozajını artırcam demişşti bakalım canım

Kızlar profilime oğluşuma ördüğümüz örgüleri koydum..Anca bunların resmini çekebildim telefonla :)

selmacım günaydın hoş geldin iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma ssen nasılsın
yarencim örgülerr süper ana gibi olmuyo benimkide örmüş bi sürü ama bursada görmedim daha

Amin canım. Cümlemiz inş iyi günlerde kullanırız.

Sen nasılsın selmacım? Çocuklar nasıl?

selmacım günaydın hoş geldin iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma ssen nasılsın
yarencim örgülerr süper ana gibi olmuyo benimkide örmüş bi sürü ama bursada görmedim daha

iyiyim fatoşçum, senin tansiyonunmu yükseliyor yine canım ilaçlar iyi gelmedimi...

Günaydın kızlar..
ınşallah iyisinizdir..
Ben üşüttüm boğazım çok kötü ağrıyor.. Kulaklarıma vuruyor resmen..işe geldim ama giderim herhalde

herkese günaydın Şeniz seldacım geçmiş olsun canım bencede git tabi dinlenirsen daha çabuk iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…