günaydın tatlım bilmiyom canım migren den değil benimki tansiyondan 2 gündür yüksek 15/10 14/10 dünde perşembe randevum var şeker yüklememde var o gün söleyecem ilaçla düşmezse dozajını artırcam demişşti bakalım canımgünaydın kızlar, iyi bir hafta olmasını diliyorum.
kış geldi artık, aman dikkat edin kendinize..
fatoşcum baş ağrısı bende de oluyor, hamileliğimde 2-3 defa öyle çok şiddetli oldu,2-3 gün devam ediyr üstelik. belki migren vardır sende de ve bu dönemde ortaya çıkmıştır. Uyku saatlerine, rüzgara, sıcağa,soğuğa,yediğine,içtiğine herbişeyciğe dikkat edeceksin. Benim şimdilik kendimde tesbit ettiğim, uyku saatinin düzeni,rüzgar ve soğuk..
tansiyonun da düzene girmişken,yeniden yükseldi dimiBelki yorgunluktan olmuştur canım, bi sürü misafir aldın ya, sen biraz dinlenmene bak, inş yeniden düşer. Kafana da takıp, stres yapma..
akpak'cım artık sadece geceleri takılıyorsun.. o site benim de sık kullanılanlarda.. :)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bu arada kızlar, akpak emzirme ile ilgili link göndermişken ben de hatırlayayım dedim, hani bu koyu renkli bölgeyi tamamen kavrayacak ya bebek, bu sırada burnunun tıkanmamasına dikkat etmemiz gerekiyor.sonra Allah korusun, gece falan emzirirken, uyku sersemi, bebek nefes alamayabilir..
Kızlar profilime oğluşuma ördüğümüz örgüleri koydum..Anca bunların resmini çekebildim telefonla :)
selmacım günaydın hoş geldin iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma ssen nasılsın
yarencim örgülerr süper ana gibi olmuyo benimkide örmüş bi sürü ama bursada görmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?