2010 Şubat Anneleri

günaydın iyi pazarlar
site sorunlu gene mesaj gider inşallah

selam kızlar kimsecikler yok bugün buralar sessiz.
bizde dışarı çıkacaktık bebişe bişeyler bakmaya hemde sinemaya gidecektik kaydirigubbakcemile ama hava çok soğuk olunca eve hapis kaldık

kızlar kaç kişi çantasını hazırladı
ben hazırlamaya başlasam mı diyorum
25 haftalığız bebişimle artık zamanı geldi mi ki?! of eksiklerimiz de vardır şimdi bizim...

bugün çok şükür iyim can ım dün ölecem sandım çok kötüydüm baş ağrısından tansiyonum 15/10 olmuş oyüzden ağırıyodu galiba ne olcak bilmiyom ilaç aldığım halde böle perşembeye randevum var soracam doktora ama ayten inanmazsın27 yaşındayım ben öle baş ağrsı çekmemiştim çok şükür geçti allah kimseye yaşatmasın canım
ebru hoş geldin canım sanda ii pazarlar

Nme bileyim canım valla dikkat de ediyorum ekmemk yemiyorum tuzlu yememeye çalışıyorum nedir anlamadım bunun merakı öldürecek beni erken doğum olur diye korkuyorum daha çok küçük allah korusun

bugün çok şükür iyim can ım dün ölecem sandım çok kötüydüm baş ağrısından tansiyonum 15/10 olmuş oyüzden ağırıyodu galiba ne olcak bilmiyom ilaç aldığım halde böle perşembeye randevum var soracam doktora ama ayten inanmazsın27 yaşındayım ben öle baş ağrsı çekmemiştim çok şükür geçti allah kimseye yaşatmasın canım
ebru hoş geldin canım sanda ii pazarlar

geçtiğine sevindim tansiyondandır fatoşcum benimde bazen başım nasıl ağrıyor anlatamam hele ilk aylar akşam yatıyorum belki geçer diyodum sabah kalkıyorum başım daha beter ağrıyordu bişeyde yapamıyor insan ama allaha şükür az kaldı canım

merhaba kızlar nasilsiniz ya fatos cnm bende bu gece banyo yaptim yatim soguk cok buralarda hava gece yarisi bir uyandim basim catliyo zor dayandim agrisina akpak cnm naber uzun zamandir gormedim seni cantalari 27 haftadan sonra hazirlayin diyolarya erken dogum olursa hazir olsun bende gidim gelim annemlere hazirlicam cnm

Kızlar herkese merhabalar...
Umarım herkes iyidir.
Fatoşçum geçmiş olsun. Doktoruna mutlaka söyle bu durumu. ılaç yetmiyo mu acaba?

Kızlar çarşamba günü annem gelmişti. Şimdi yolcu ettim Edirne'ye bayramda görüşmüştük en son. Geldi evimi temizledi gitti. Çok duygulandım kızlar ya... Bebeğime bir sürü şey hazırlamış ama tek başına geldiği için taşıyamamış, getirememiş,Anne gibisi yok. Ömür boyu bize verecekleri en güzel hediye yanımızda olmaları zaten. Bizleri için de evlatlarımız aynı şeyi hissedecek. Düşündükçe gözyaşlarımı tutamıyorum. Kelimeler yetmiyo anlatmaya..
Aramızda annesini uzun zamandır göremeyen hatta kaybedenler var.Bu dünyada ya da diğer dünyada anne yüreği evladını hiç bırakmıyo bunu biliyorum.Sizleri de üzmek, duygulandırmak istemem.
Bütün anneleri ve evlatlarını öpüyorum...

selam kızzlarrr herkese güzel haftasonları diliyoruma.s.
fatoşcum geçmiş olsun cnm ya inş şu tansiyon olayın düzelir cnm:Saruboceq:
havvacım canım ALLAH kavuştursun RABBıM kimseyi evladından ayırmasın inş..

Back