Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bu gun hamıle oldugumu oyrendım ne zaman dorucam acaba?
kızlar kaç kişi çantasını hazırladı
ben hazırlamaya başlasam mı diyorum
25 haftalığız bebişimle artık zamanı geldi mi ki?! of eksiklerimiz de vardır şimdi bizim...
bugün çok şükür iyim can ım dün ölecem sandım çok kötüydüm baş ağrısından tansiyonum 15/10 olmuş oyüzden ağırıyodu galiba ne olcak bilmiyom ilaç aldığım halde böle perşembeye randevum var soracam doktora ama ayten inanmazsın27 yaşındayım ben öle baş ağrsı çekmemiştim çok şükür geçti allah kimseye yaşatmasın canım
ebru hoş geldin canım sanda ii pazarlar
Kızlar herkese merhabalar...
Umarım herkes iyidir.
Fatoşçum geçmiş olsun. Doktoruna mutlaka söyle bu durumu. İlaç yetmiyo mu acaba?
Kızlar çarşamba günü annem gelmişti. Şimdi yolcu ettim Edirne'ye bayramda görüşmüştük en son. Geldi evimi temizledi gitti. Çok duygulandım kızlar ya... Bebeğime bir sürü şey hazırlamış ama tek başına geldiği için taşıyamamış, getirememiş,Anne gibisi yok. Ömür boyu bize verecekleri en güzel hediye yanımızda olmaları zaten. Bizleri için de evlatlarımız aynı şeyi hissedecek. Düşündükçe gözyaşlarımı tutamıyorum. Kelimeler yetmiyo anlatmaya..
Aramızda annesini uzun zamandır göremeyen hatta kaybedenler var.Bu dünyada ya da diğer dünyada anne yüreği evladını hiç bırakmıyo bunu biliyorum.Sizleri de üzmek, duygulandırmak istemem.
Bütün anneleri ve evlatlarını öpüyorum...