slm kızlar biz doktordan geldık ama pek iyi haberlerle degıl benım suyum azalmış bebkte kanala girmiş erken dogum olasılıgı çok fazla yani istirahat etmem gerekmiş kasılmaları önleyici ilaç verdi salı günü tekrar gidecem bebegım maşallah 1133 gr olmuş sizinde sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim ama öle işte :Saruboceq:
Teşekkür ederim Tuğbacım...sen de güle güle giydir inşallah cicileri...
sağol canım sağlıkla sıhhatle giyelim giydirelim hepimiz inş.
ben içiyorum canım meyveli süt tadında çilekli içiyorum çok hoş tadı var
SLM KIZLAR, NE ZAMANDIR DOĞRU DÜRÜST GİREMİYORUM SİTEYE YAAA. NİYE BÖYLE OLDU Kİİİ???
cicilibicili, bebiş sağlıklı olsun da o ne zaman geleceğini bilir. sen dinlenmene ve kafana takamamaya bak. allaha emanet olun.
umarım hepinizde, herşey yolundadır.
tuğbacım , kefir, yoğurt gibi bişey aslında. süt ürünü olduğu doğru. tadını bilmiyorum ama yapılışı da yoğurt gibi içindeki bakterilerle sağlanıyor diye biliyorum. ama ne için tavsiye ettiklerini anlamadım. :kedi: süt içiyormuşsun iştee!!
şubat annelerini yeni gördüm uzun zamandır bnde giremiyodum siteye benim tahmini doğum tarihim 5 mart kızım olacak istanbul beşiktaşta oturuyoruz herkese merhaba:)))opuyorumnanaktan
KIZLARR iyi akşamlar nasılsınızz
ben yemek yedim kocişi işe geçirdim bu akşam gececi, yalnızım oturuyorum..
size bi bakayım dedim..
hadi kızlar fikir üretin bi konu bulalım ve o konu hakkında konuşalım, değişik fikirler edinmiş oluruz birbirimizden..
benim aklıma şimdilik bişey gelmiyor gelirse hemen yazcam.
Canım benım bende cok merak ettım aksam ne oldu dıye ama siteye giremedim cok sevındım iyi haberlerle gelmene inşallah bırdaha yasamassın sımdı yedıklerıne dıkkat etceksın mecburen ama ac bırakma benım tosunumu
Çok geçmiş olsun canım. Benimde 20 yaş dişlerimin 4 üde alınmıştı cerrahi müdaheleyle. Deri altında kalmıştı dişlerim. Ağrısını iyi bilirim. Mutlaka çorba iç yada püre tarzı şeyler yemeye çalış. Tekrar geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?