2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar..
nasılsınızz inşallah iyisinizdir okudum biraz herşey yolunda şükür..
ben yeni uyandım kahvaltı hazırlıcam birazdan, bi size bakayım dedim..
havalar dediğiniz gibi çokk soğudu istanbul yağmurlu.. ben çok dikkat etmeye çalışıyorum kendime, ayağımdan çorap, sırtımdan hırka katiyyen eksik olmuyor. çünkü ödüm patlıyor hastalanıvercem diye.
çünkü ben bi grip olursam çok ağır geçiriyorum, şimdilik bişeyim yok çok şükür, önceden dikkat etmezdim bu kadar,banyodan çıkınca kuruturdum gene saçlarımı ama hafif nemlide kalsa önemsemezdim, şimdi takır takır kurutuyorum valla. sinüzitim var hele o beter bi olay..

kızımın tekmelerini arada hissediyorum fakat sürekli değil.. karnım tok olduğunda yada duruş pozisyonuma göre hissediyorum, ayaktayken pek hissedemiyorum, ya yan yatınca yada sırtüstü yatınca.. ama çok güzel bi duygu..
Allah hepimize onları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

benim kayınvalide geçen gün ne dedi yiğit anasından çıplak doğarmış çarşı pazar elbise doluymuş doğunca alınırmış akşam görümcemlere gittik onun kayınvalideside yanında kalıyor o ne dese beğenirsiniz anneannesi örmüştür ona onlar yapsın diyor bende annemim yaptıklarını aldıklarını almaya devam edeceğinide söyledim görmemişler :oklava::oklava: sanki onlara alın veya örün diyen var gibi ben kendimde örerim hem dedim :mymeka:

allaha şükür kendimiz yaparız ben zaten pek istemiyorum almasını zevklerimiz çok farklı alırsa mecbur giydiricem görümcem almış hastane çıkışı beğenmedim hiç ama napayım giydircez işte daha şimdiden 3 çocuk giymişde solmuş gibi sırf o yüzden kardeşimde bir tane almış hastaneye bunu götür diye

Son düzenleme:
slm kızlar biz doktordan geldık ama pek iyi haberlerle degıl benım suyum azalmış bebkte kanala girmiş erken dogum olasılıgı çok fazla yani istirahat etmem gerekmiş kasılmaları önleyici ilaç verdi salı günü tekrar gidecem bebegım maşallah 1133 gr olmuş sizinde sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim ama öle işte :Saruboceq:

slm kızlar biz doktordan geldık ama pek iyi haberlerle degıl benım suyum azalmış bebkte kanala girmiş erken dogum olasılıgı çok fazla yani istirahat etmem gerekmiş kasılmaları önleyici ilaç verdi salı günü tekrar gidecem bebegım maşallah 1133 gr olmuş sizinde sabah sabah canınızı sıkmak istemezdim ama öle işte :Saruboceq:

canım çok dikkat et ozaman kendine drunla irtibatıda kesme Allah korusun erken doğum tehlikesi varsa yanında kalacak birileri var mı annen kardeşin kayınvaliden falan sana destek olurlar hem çok fazla ağır işlerede girme bundan sonra çok dikkat etmen lazım Allahım sağ salim doğmak nasip etsin inş. zamanında :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun, ben de seni soracaktım şimdi. aman çok dikkat et, hiçç kalkma, yardım eden birileri var mı,yanında?

suyun azalmasına yapılacak bişey yokmuymuş acaba?

maşallah bebeğin bu arada 1 kg'yu geçmiş, söyle az daha dursun, acelesi neymiş?

canım çok dikkat et ozaman kendine drunla irtibatıda kesme Allah korusun erken doğum tehlikesi varsa yanında kalacak birileri var mı annen kardeşin kayınvaliden falan sana destek olurlar hem çok fazla ağır işlerede girme bundan sonra çok dikkat etmen lazım Allahım sağ salim doğmak nasip etsin inş. zamanında :Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun, ben de seni soracaktım şimdi. aman çok dikkat et, hiçç kalkma, yardım eden birileri var mı,yanında?

suyun azalmasına yapılacak bişey yokmuymuş acaba?

maşallah bebeğin bu arada 1 kg'yu geçmiş, söyle az daha dursun, acelesi neymiş?

sagolun kızlar yanımda kımse yok bide kayınbabamla beraberim ona bakıyorum ama annemi çagıracam yanıma suyun azalması için yapılacak bişi yok sanırım okadar şaşırdımkı hiç bişi soramadım doktora donup kaldım gitmeden önce aklımda hazılamıştım tüm soruları ama doktor böle söleyince hepsi uçtu salı günü detaylı soracam hepsini çok şükür bebgım saglıklı onda bir problem yok ama aceleci biraz daha çok erken yha şu 1 ayı filan bir geçirseydik allahın izniyle:nazar:

CiciliBicili Allah yardımcın olsun canım.
yorma sakın kendini.. hep uzat ayaklarını yat..
Canını sıkma, bol dua et, Allah yardım eder..

türkkahvesi hoşgeldin canıma.s. tabi artık havalara dikkat etmek lazım benim saçlarımda kurumuyor kurutmasam boğazım şişiyor hatta hava soğuksa iltihap bile kapıyor Allah korusun oda antibiyotik kullanmadan geçmiyor bende onu kullanmamın zararı olacağı için çok dikkat ediyorum saçımı filan mı kestirsem diyorum banyo yapmaya korkar oldum artık benimki birde tonsilit diye bişey sürekli olur saçımı kurutmadığımda ben yaz döneminde hiç soğuk su içemem dondurma bile nadir yiyebiliyorum çünkü antibiyotikleri çok ağır bebişime zarar verebilir çok dikket ediyorum oyüzden:1shok:

söyle annesi sen ona biraz daha kalman lazım diye büyüsün birazcık daha inş. dışarı çıkınca koca bir ömür olacak önünde sıkılır sonra kaydirigubbakcemile3

inş 1 ay da -2 ay da geçer canım, kafanı takma fazla, dinlenmene bak..çalışıyo musun?,evde misin?

cıcılı bıcılı aman dıkkat et tatlım allah yardımcın olsun ınŞallah vaktınde gelır bebeıŞın

cicilibicili canım senin bebiş biran önce annesine kavuşmak istiyor galiba sıkıldı içerde bolbol dinlen canım annende gelince yanına daha rahat edersin canım yormazsın kendini en azından bebişde acele etmez bekler

kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama sitenin maşallahı var:nazar: biraz düzelmişe benziyor en azından iki muhabbet edebiliyoruz şurda kaç gündür neydi çektiğimiz sabahta girmek için baya uğraştım ama sonuçta oldu :dance:

kızlar sizde nasıl bilmiyorum ama sitenin maşallahı var:nazar: biraz düzelmişe benziyor en azından iki muhabbet edebiliyoruz şurda kaç gündür neydi çektiğimiz sabahta girmek için baya uğraştım ama sonuçta oldu :dance:

evet canım bugün sitenin maşallahı var sorun çıkarmıyor bizim alışverişler gitmiş kimsede bişey kalmamış onu ayarlıyorlardı galiba

merhaba ebrulia.s. evet ya biribirimizi özledik siteye giremedikçe çok şükür bugün düzeldi:nazar:
merhaba meleksen ben ve oğluşum çok şükür iyiyiz dün tahlil sonuçlarımızda temiz çıktı Allahıma bilerce şükür :dance::nazar:sen nasılsın minik kızın nasıl bakalım yeni cicilerinizde çok güzel güle güle kullansın minik hanım :nazar:

işten hiç farketmemişim dışarıda acayip yağmur yağmış hava iyice soğudu kocişte bana diyordu sen kışın ne giyeceksin sığabilecekmisin montunun içine diye zaten üstüme ne giycem altıma ne giycem ceket ne giycem:bbo: bütün kıyafetler göbüşün üsütünde kalıyor yada içine giremiyorum bebişten önce kendimede birkaç kıyafet almam lazım galibakafamçokkarıştı

kızlar gunaydın benım hala sorun war sıtede zor gırıyorum...
cicilibicili canım bırılerını cagır yanında kalsınlar zorunlu olmadıkca kalkma bak 28 haftalık olmus bebegın masallah kılosuda ıyı az daha kalsın acelesi neymiş :olmaz:
fatos canım cok anlayamadım gecmısten mıdende sorun mu war acı su mu gelıyo agzına? bı tane kesme seker emmeyı dene benım bazen oluyo kesme seker ıyı gelıyo...

Back