2010 Şubat Anneleri

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim maşallah oğluşuna bizde kasım 11 de gidicez ama günler geçmek bilmiyor yaaaa :çok üzgünüm: çokkk özledik oğluşumuzu...

ZEHRACIM MAŞALLAH CANIM OĞLUŞUNA GÖZÜN AYDIN EVET AZ VE SIK YEMEMıZ LAZIM CANIM SAOLASIN

HEPİNİZE GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRR

Özlemcim Çınar'ın cicilerini çok beğendim sağlıkla giydir inşallah.
sumifer geçmiş olsun canım neyseki temizlemişler rahat edersin bende aldırmıştım 20 likleri çene kemiğinden ama ilk gün ağrısı olmuştu sadece sonra da püre ile beslenince çok ağrısını yaşamadım.

günaydın Fatoş ,benimde sanahları boğazım ağrıyor ama 1-2 saat sonra eskiye dönüyor aynı şey tekrar ederse dr a sormuştum pastil kullanmaya başlıycam.Pastil kullanabilirsin baktın geçmiyor o zaman ara ilaç vericem dedi.

gözün aydın bebişine artık hızla büyüyorlar şöyle 2 kilonun üstüne çıksalarda bizde rahatlasak. ben kızımla akşamları pazarlık yapıyorum bak bu kadar süt içiyorum lütfen benim kemiklerime dokunma ihtiyacın olanı sütten al diye :)

Herkese günaydın kızlaaar
Umarım herkes iyidir. Geçmişi okuyamadım..
Uzun bir aradan sonra sizleri görmek ne kadar güzel.Kaç gündür bağlanamadım siteye. Çıldırdım..
Özledim valla ya...Bu sabah hemen giriverdim maşallah.
ıstanbullu anneler dün kendime Eminönünden Petek çamaşır diye bir mağazadan pijama ve gecelik aldım.Toptan fiyatına perakende satıyor. Piere Carden, Dagi gibi markalı ürünleri 35 tl civarı alabilirsiniz. Yeri de çok kolay. Mısır Çarşısının yanndaki camini arkasındaki yolu takip edin yukarı doğru çıkın. Sol tarafta göreceksiniz. Kartında açık adresi yazıyo eve gittiğimde onu da yazarım. Piyasadaki sıradan bir takım fiyatına markalı 3 takım aldım. Tavsiye dederim. Bir de Havuzlu Handan şeker malzemelerimizi aldık. Halamız ve teyzemizle yavaş yavaş yapacağız evde. Kızlar şaşırmayın 100 adet bebek şekerini 38 liraya mal ettim. lavanta koyacağım içine mis gibi koksun diye....Bizden haberler bu kaar şimdilik teyzoşlar....

Sağol canım dediğin gibi çok uyumuştur belki göstermiyordur yüzünü..
Yanlız 16 haftalık olduğundan beri hep aynı pozu veriyor sırtını dönüyor dirseklerini dizine koyuyor ve eli ya yüzünde ya çenesinde. Doktor amcamızda tam öğretmen çocuğu baksana düşünen adam dedi dün çok güldük..kaydirigubbakcemile3
Allah hepimize zamanında ve sağlıklı doğumlar versin inşallah..:Saruboceq:

hadi gözünüz aydın canım çok sevindim maşallah oğluşuna bizde kasım 11 de gidicez ama günler geçmek bilmiyor yaaaa :çok üzgünüm: çokkk özledik oğluşumuzu...

Evet canım zaman geçmek bilmiyor dün doktorda sıra beklerken bile heyecanlandım. Allah sanada oğluşunu görmeyi nasip etsin annesi. Cicilerinide güle güle giydir.

ZEHRACIM MAŞALLAH CANIM OĞLUŞUNA GÖZÜN AYDIN EVET AZ VE SIK YEMEMİZ LAZIM CANIM SAOLASIN

Fatoşcum sağol canı Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin gerçekten çok güzel bir duygu.a.s

tekrar günaydın kızlar malum ay sonu işler çok arada bakabiliyorum
fatoş canım geçmiş olsun dikkat et kendine kıyamam sana:1hug:
zehra maşallah oğluşuna gözün aydın canım şeker yüklemesinide atlatmışsın benimkide 136 çıkmıştı dr sorun yok dedi :dance:
bizim dr randevumuz ayın 13 veya 14 olacak bende özledim oğluşumu ozamana kadar 1kilo falan olur herhalde dışardan öğle görünüyor çünkü göbiş kocaman oldudelikafadulden birde sizinkide öyle oldu mu göbişim gitigide yukarıya çıkıyor

Sağol canım inşallah 2 kilo olduğu günleride görürüz gerçekten hızlı büyüyorlar.a.s
Senin kemiklerine dokunmuyordur annesi biz süt ve vitaminlerle depolarımızı tamamlıyoruz.kaydirigubbakcemile3

Sağol canım çok şükür sonuçlar güzel:Saruboceq: ama bizim doktorumuz çok hassas.. Dün kilomuzu da beğenmedi toplam 8 kilo almışım. Allahtan boyum uzun. kaydirigubbakcemile3 Tatlıyı ve hamur işini yasakladı bize..:kedi: Benim göbeğimde yukarı çıkıyor canım bide göbeğimde çizgi belirmeye başladı.

aynen canım benimde göbeğim yukarı çıkmaya başladı birde top gibi bişey oldu arkadan bakınca bişey yok

ne güzel babamız bile artık kendisini iyice belli ediyor diyor kaydirigubbakcemile3
havva esen günaydın canım cicilerini güle güle giy sende sağıkla inş.
ben kendim bişey almıyorum ne bebişe ne kendime annem aldırmıyor hepsini kendisi alıyor gecelik ,pijama takımı almış koymuş bende dalga geçiyorum bir zahmet çantamıda hazır ette senden alayım diyorum doğuma giderken kaydirigubbakcemile3afedersiniz göğüs pedine kadar herşeyi almış hem bana hem bebişe lazım olacak herşeyi canım ya çok özeniyor kadın bende evde habire nispet yapıyorum kayınvalideye kötükedihüso

havvacım güle güle kullan aldıklarını bebişinin şekerlerinide yapda bizde bakalım fikir olur bizim içinde

aman canım ya drların hepsi aynı benimkide bir ayda 3 kilo alınır mı dedi banada herşey yasak dün tahlil yaptırmak için gittiğimde hastanede kiloma baktılar 69 kilo olmuşum dr korkusundan 1.5 kilo falan vermişim 15 güne kadar kilo almazsam dr bize aferin diyecek hihoyyyt
ama ne yapalım bebişlerimizin canı istiyor yicez tabi aç mı kalalım yaniklava:

öyle canım annelerimiz bizden daha hevesli annemde örgünün biri bitiyor birini başlıyor örgü makinesi gibi aldıklarıda ayrı geçen gün eşimde kendi annesine diyor ne yapcan torununa diye oda hazır cevap o doğsun sağlıklı olsunda herşey olur diyor ama bir parça bişey almayada niyeti yok

benim kayınvalide geçen gün ne dedi yiğit anasından çıplak doğarmış çarşı pazar elbise doluymuş doğunca alınırmış akşam görümcemlere gittik onun kayınvalideside yanında kalıyor o ne dese beğenirsiniz anneannesi örmüştür ona onlar yapsın diyor bende annemim yaptıklarını aldıklarını almaya devam edeceğinide söyledim görmemişler klava:klava: sanki onlara alın veya örün diyen var gibi ben kendimde örerim hem dedim :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…