Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınz?
Biz çok mutluyuz bugün dün oğlumuzu gördük teyzeleri.
Ağırlığımız 784 gr. boyumuzda 32 cm. olmuş.Çok değişmiş gerçekten. Diğer bulgularımızda normal çıktı çok şükür :asigim:
Ulturason muayenesinde sürekli tekmeledi doktorumuzda zorlandı. Yanlız yüzünü göstermedi bir türlü naz yaptı annesine..
Şeker yüklemem de güzel çıktı açlık şekerim 83 tokluk şekerim 136 çıktı. Doktor 140'a kadar normal dedi yinede dikkat etmemi istedi. Birde kan hapı verdi.
Bizden haberler bukadar. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah..:Saruboceq:a.s.
günaydın canlarım hayırlı hafta sonları şiddetli baş ağrısıyla uyandım okadar ağladım ki anlatamam mahvetti beni.bide kızlar iki gecedir boğazım acılanıyo uykudayken boğazıma acı su birikiyor sizdede oluyomu
Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınz?
Biz çok mutluyuz bugün dün oğlumuzu gördük teyzeleri.
Ağırlığımız 784 gr. boyumuzda 32 cm. olmuş.Çok değişmiş gerçekten. Diğer bulgularımızda normal çıktı çok şükür :asigim:
Ulturason muayenesinde sürekli tekmeledi doktorumuzda zorlandı. Yanlız yüzünü göstermedi bir türlü naz yaptı annesine..
Şeker yüklemem de güzel çıktı açlık şekerim 83 tokluk şekerim 136 çıktı. Doktor 140'a kadar normal dedi yinede dikkat etmemi istedi. Birde kan hapı verdi.
Bizden haberler bukadar. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah..:Saruboceq:a.s.
gözün aydın canım maşallah oğluna uykudan gözleri şişmiştir ondan göstermemiştir yüzünü annesi çirkin çıkmak istememiştir resimde sırnaşık şey şekerde iyi çıkmış artık sıra geldi hayırlısıyla doğuma oda zamanında olsun tabiki
hadi gözünüz aydın canım çok sevindim maşallah oğluşuna bizde kasım 11 de gidicez ama günler geçmek bilmiyor yaaaa :çok üzgünüm: çokkk özledik oğluşumuzu...
ZEHRACIM MAŞALLAHCANIM OĞLUŞUNA GÖZÜN AYDIN EVET AZ VE SIK YEMEMİZ LAZIM CANIM SAOLASIN
gözün aydınbebişine artık hızla büyüyorlar şöyle 2 kilonun üstüne çıksalarda bizde rahatlasak. ben kızımla akşamları pazarlık yapıyorum bak bu kadar süt içiyorum lütfen benim kemiklerime dokunma ihtiyacın olanı sütten al diye :)
tekrar günaydın kızlar malum ay sonu işler çok arada bakabiliyorum
fatoş canım geçmiş olsun dikkat et kendine kıyamam sana:1hug:
zehra maşallah oğluşunagözün aydın canım şeker yüklemesinide atlatmışsın benimkide 136 çıkmıştı dr sorun yok dedi :dance:
bizim dr randevumuz ayın 13 veya 14 olacak bende özledim oğluşumu ozamana kadar 1kilo falan olur herhalde dışardan öğle görünüyor çünkü göbiş kocaman oldudelikafadulden birde sizinkide öyle oldu mu göbişim gitigide yukarıya çıkıyor
tekrar günaydın kızlar malum ay sonu işler çok arada bakabiliyorum
fatoş canım geçmiş olsun dikkat et kendine kıyamam sana:1hug:
zehra maşallah oğluşunagözün aydın canım şeker yüklemesinide atlatmışsın benimkide 136 çıkmıştı dr sorun yok dedi :dance:
bizim dr randevumuz ayın 13 veya 14 olacak bende özledim oğluşumu ozamana kadar 1kilo falan olur herhalde dışardan öğle görünüyor çünkü göbiş kocaman oldudelikafadulden birde sizinkide öyle oldu mu göbişim gitigide yukarıya çıkıyor
Sağol canım çok şükür sonuçlar güzel:Saruboceq: ama bizim doktorumuz çok hassas.. Dün kilomuzu da beğenmedi toplam 8 kilo almışım. Allahtan boyum uzun. kaydirigubbakcemile3 Tatlıyı ve hamur işini yasakladı bize..:kedi: Benim göbeğimde yukarı çıkıyor canım bide göbeğimde çizgi belirmeye başladı.
ne güzel babamız bile artık kendisini iyice belli ediyor diyor kaydirigubbakcemile3
havva esen günaydın canım cicilerini güle güle giy sende sağıkla inş.
ben kendim bişey almıyorum ne bebişe ne kendime annem aldırmıyor hepsini kendisi alıyor gecelik ,pijama takımı almış koymuş bende dalga geçiyorum bir zahmet çantamıda hazır ette senden alayım diyorum doğuma giderken kaydirigubbakcemile3afedersiniz göğüs pedine kadar herşeyi almış hem bana hem bebişe lazım olacak herşeyi canım ya çok özeniyor kadın bende evde habire nispet yapıyorum kayınvalideye kötükedihüso
öyle canım annelerimiz bizden daha hevesli annemde örgünün biri bitiyor birini başlıyor örgü makinesi gibi aldıklarıda ayrı geçen gün eşimde kendi annesine diyor ne yapcan torununa diye oda hazır cevap o doğsun sağlıklı olsunda herşey olur diyor ama bir parça bişey almayada niyeti yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?