Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canlarım hayırlı hafta sonları şiddetli baş ağrısıyla uyandım okadar ağladım ki anlatamam mahvetti beni.bide kızlar iki gecedir boğazım acılanıyo uykudayken boğazıma acı su birikiyor sizdede oluyomu
Sagol canım sanada günaydın uff basagrısını cok ama cok ıyı bılırım hasta olucam deme sakın bende bogaz acısı falan yok ama dıkkat et yoruldun tabı okadar ınsanla ugrastın ayakta kaldın hasta olma sakın ...:çok üzgünüm:
özlemcim cicileriniz çok güzel gülegüle giysin paşan canım
herkese günaydın özlemcim çınarının cicileri çok güzel güle güle giysin o beşiktaşlı ayakkabılara bayıldım bende alcam oğluma ama daha bulamadım birde oğlunun beyaz yeleği varya aynısından benim oğlumunda var
Ayy teşekkür ederiz teyzesi babamız fanatik beşiktaşlı olunca böyle oldu ama ayakkabılar bende bayıldım aynısının beyazıda vardı ve daha degısık modellerıde vardı hepsıde guzeldı ama ben beyaz ıstemedım sıyahı daha guzel duruyordu , demek oglusmun yelegınden senın oglusununda var Allahım bizlere güle güle giydirdiğimiz günleride gösterir inşallah hayatım..:dance:![]()
evet canım benimki bu işte iki gecedir dün eşim kızdırdı akşam yemeği yemedik yatarken accık yedim oyüzden olurmuş bak birzcıkta ağladım başımda ondan tuttyu galiba
günaydın canlarım hayırlı hafta sonları şiddetli baş ağrısıyla uyandım okadar ağladım ki anlatamam mahvetti beni.bide kızlar iki gecedir boğazım acılanıyo uykudayken boğazıma acı su birikiyor sizdede oluyomu
Herkese günaydın arkadaşlar nasılsınz?
Biz çok mutluyuz bugün dün oğlumuzu gördük teyzeleri.
Ağırlığımız 784 gr. boyumuzda 32 cm. olmuş.Çok değişmiş gerçekten. Diğer bulgularımızda normal çıktı çok şükür :asigim:
Ulturason muayenesinde sürekli tekmeledi doktorumuzda zorlandı. Yanlız yüzünü göstermedi bir türlü naz yaptı annesine..
Şeker yüklemem de güzel çıktı açlık şekerim 83 tokluk şekerim 136 çıktı. Doktor 140'a kadar normal dedi yinede dikkat etmemi istedi. Birde kan hapı verdi.
Bizden haberler bukadar. Allah hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallah..:Saruboceq:a.s.
selam kızlar siteye girmem çok zor oldu ama size haber vermek istedim.
dişçiye gittim bugün dikişlerimi aldı.diş ağrımın sebebi yediklerimin çekilen dişimin yerine girmesiymiş.bayağı bi temizledi rahatladım denilebilir.ama şimdi bişey yemeye korkuyorum.cokacimcoook tekrar gidip girecekler diye.şu an karnımız biraz aç oğlumla benim, ama dün geceki ağrıları çekmemek için sanırım yemiycem.sürekli ağzımı tuzlu su ile gargara yapıyorum.