2010 Şubat Anneleri

saol cnm akarahan da guzeleri senin pasanin olsun cnm bugun annemlere hediye almaya gitim kızımada almadan eve gelemedim :kedi:

ya sınır olucam yazamıyorum bı turlu acılmıyor sayfalar :oklava:
tugba canım gozun aydın bu arada :1hug:

tekrar sağolun kızlar benim çıkmam lazım hastanelerde koşmaktan muhabbete de katılamadım yarın görüşmek üzere hepinizi ve bebişleri öptm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tuğbacım gözün aydın çok sevindimopuyorumnanaktan

Valla kızlar ben de mont almayı düşünmüyorum. Geçen sene kısa bir kaşe ceket almıştım göğüs üstünden iki düğmeli karın kısmı düğmesiz üst üste ve bol o şu anda çok rahat oluyor. Karnım büyüse de olacak herhalde. Olmasa bile bol ceketlerden aldım yün giyerim onu içime kapatmayıveririm önümü.
Acıyorum giyime vereceğim paraya valla. Doğumdan sonra da giyilebilecek şeyler arıyorum hep.
Kızlar şansımıza da bu sene hep robadan bol tonikler, çok bol ceketler süveterler moda.
Dün hamile mağazasının birine uzun kollu tunik sordum 82 dedi ben 70 liraya 2 tunik kazak 1 de uzun kollu penye aldım. Resmen soymaya kalkıyorlar insanı:oklava:

İyi yapmışsın güle güle kullan canım..

tuba gÖzÜn aydın canım
selda korkuyom canım bende tansİyondan erken doĞurmayayım dİye allahım yardım etsİn hepİmİze

Fatoşcum yazarken hiç aklıma gelmedin canım benim.. senin canını sıkmak için yazmadım yanlış anlama lütfen.. bebeklerimiz bu kiloya geldiğinde kendini kurtardı demektir diye yazmıştım.. özür dilerim:(

Kızlar ıyı aksamlar herkese mesaı bıttı artık evımıze gıdıyoruz bız oglusumla cok yoruldukklkkk hepınızı optuk teyzelerı ve kardeslerı...opuyorumnanaktan

Kızlar biz de mesaiyi bitirmek üzereyiz herkese iyi akşamlar.
Hepinizi çok öpüyoruz bizopuyorumnanaktan

ıyı aksamlar kızlar kac gundur gıremedım sıteye acılmıyokötükedihüso ne alemdesınız ıyısınız hepınız ınsallah?Bugun esımle carsıda gezdık bıraz ne var ne yok dıye baktık gelecek ay bızde almaya baslıcaz bakalım.Bu arada kızlar ben bebıslerınıze aldıgınız cıcılerı gormedım nerden bakcam ona bulamadım:tomato:

seldacım ÖzÜr dılıyecek bıŞı yok hayatım onun ıÇın yazmadım tatlım allah korusun onlarrı

hayla geçmemiş şya girilmiyo resmen-tatlicadiarzu-

selam kızlar siteye girmem çok zor oldu ama size haber vermek istedim.
dişçiye gittim bugün dikişlerimi aldı.diş ağrımın sebebi yediklerimin çekilen dişimin yerine girmesiymiş.bayağı bi temizledi rahatladım denilebilir.ama şimdi bişey yemeye korkuyorum.cokacimcoook tekrar gidip girecekler diye.şu an karnımız biraz aç oğlumla benim, ama dün geceki ağrıları çekmemek için sanırım yemiycem.sürekli ağzımı tuzlu su ile gargara yapıyorum.

dişçiye gittim bugün dikişlerimi aldı.diş ağrımın sebebi yediklerimin çekilen dişimin yerine girmesiymiş.bayağı bi temizledi rahatladım denilebilir.ama şimdi bişey yemeye korkuyorum.cokacimcoook tekrar gidip girecekler diye.şu an karnımız biraz aç oğlumla benim, ama dün geceki ağrıları çekmemek için sanırım yemiycem.sürekli ağzımı tuzlu su ile gargara yapıyorum.

canım gecmıs olsun...
ben cerrahı cekımden sonra 3-4 gun doktor tavsıyesı uzerıne pure ıle beslenmıstım. doktorum harıka bırı aılece dıs doktorumuz zaten kendısı :) bana pure tarzı seyler yememı ve her yemekten sonra gargara yapmamı soylemıstı. esım meyvelerı rendelerdı,havucu ezerdı,patates falan haslardı bana yada corba ıcerdım. sende dene bunu hem ac kalmamıs olursun hemde hemen gargara yaparsan yedıklerın senı rahatsız etmez tatlım...

ah cnm ya cok gecmıs olsun dis agrisi hic bisiye benzemez derler allah yardimcin olsun nasilsin pasan nasil bugun bir kac cici almistim kızıma onlari yerlestlrlyodum babasina gosterdim aman ya sanki anliyo kipir kipir onun elbisesi diye komime gidiyo vurunca o an opuyorumnanaktan

kızlar kımse yok galiba ay ya gebzenın sanki gokyuzu delinmis bir yagmurdur durmuyo hıc insan balkona cikamiyo vala

canım gecmıs olsun...
ben cerrahı cekımden sonra 3-4 gun doktor tavsıyesı uzerıne pure ıle beslenmıstım. doktorum harıka bırı aılece dıs doktorumuz zaten kendısı :) bana pure tarzı seyler yememı ve her yemekten sonra gargara yapmamı soylemıstı. esım meyvelerı rendelerdı,havucu ezerdı,patates falan haslardı bana yada corba ıcerdım. sende dene bunu hem ac kalmamıs olursun hemde hemen gargara yaparsan yedıklerın senı rahatsız etmez tatlım...

bizim dr bişey tavsiye etmedi.ama bende süt ve çorba içiyorum şu an zaten.süreklide gargara yapıyorum dişlerimi sık sık fırçalıyorum ama yinede gidip girmiş yediklerim içeri.bakalım yarında rahatsız olursan gel yine temizleriz dedi.umarım biter ağrılarım artık.
iyi geceler canım sanada bebişine de.

ah cnm ya cok gecmıs olsun dis agrisi hic bisiye benzemez derler allah yardimcin olsun nasilsin pasan nasil bugun bir kac cici almistim kızıma onlari yerlestlrlyodum babasina gosterdim aman ya sanki anliyo kipir kipir onun elbisesi diye komime gidiyo vurunca o an opuyorumnanaktan

saol canım benim.ayyy anlamazmı kız hiç sevinerek yerleştiriyosunya oda hissediyordur annesi.güle güle kullanın yeni cicilerinizi de.

gunaydin kızlar nasilsinizzzz topik girmisken yazim dedim sonra ugras ugras olmuyo insallah herkez cok iyidir

Kızlar günaydın biz geldik oğlusumla yıne cumartesı yıne calsııyoruz ama olsun oglene kadar buralardayız sonra oglusumla güne gidicez mamalar bızı beklıyor :lepi:

Canım benım bende cok merak ettım aksam ne oldu dıye ama siteye giremedim cok sevındım iyi haberlerle gelmene inşallah bırdaha yasamassın sımdı yedıklerıne dıkkat etceksın mecburen ama ac bırakma benım tosunumu :nazar:

Back