Tuğbacım gözün aydın çok sevindimopuyorumnanaktan
Valla kızlar ben de mont almayı düşünmüyorum. Geçen sene kısa bir kaşe ceket almıştım göğüs üstünden iki düğmeli karın kısmı düğmesiz üst üste ve bol o şu anda çok rahat oluyor. Karnım büyüse de olacak herhalde. Olmasa bile bol ceketlerden aldım yün giyerim onu içime kapatmayıveririm önümü.
Acıyorum giyime vereceğim paraya valla. Doğumdan sonra da giyilebilecek şeyler arıyorum hep.
Kızlar şansımıza da bu sene hep robadan bol tonikler, çok bol ceketler süveterler moda.
Dün hamile mağazasının birine uzun kollu tunik sordum 82 dedi ben 70 liraya 2 tunik kazak 1 de uzun kollu penye aldım. Resmen soymaya kalkıyorlar insanıklava:
tuba gÖzÜn aydın canım
selda korkuyom canım bende tansİyondan erken doĞurmayayım dİye allahım yardım etsİn hepİmİze
selam kızlar siteye girmem çok zor oldu ama size haber vermek istedim.
dişçiye gittim bugün dikişlerimi aldı.diş ağrımın sebebi yediklerimin çekilen dişimin yerine girmesiymiş.bayağı bi temizledi rahatladım denilebilir.ama şimdi bişey yemeye korkuyorum.cokacimcoook tekrar gidip girecekler diye.şu an karnımız biraz aç oğlumla benim, ama dün geceki ağrıları çekmemek için sanırım yemiycem.sürekli ağzımı tuzlu su ile gargara yapıyorum.
canım gecmıs olsun...
ben cerrahı cekımden sonra 3-4 gun doktor tavsıyesı uzerıne pure ıle beslenmıstım. doktorum harıka bırı aılece dıs doktorumuz zaten kendısı :) bana pure tarzı seyler yememı ve her yemekten sonra gargara yapmamı soylemıstı. esım meyvelerı rendelerdı,havucu ezerdı,patates falan haslardı bana yada corba ıcerdım. sende dene bunu hem ac kalmamıs olursun hemde hemen gargara yaparsan yedıklerın senı rahatsız etmez tatlım...
ah cnm ya cok gecmıs olsun dis agrisi hic bisiye benzemez derler allah yardimcin olsun nasilsin pasan nasil bugun bir kac cici almistim kızıma onlari yerlestlrlyodum babasina gosterdim aman ya sanki anliyo kipir kipir onun elbisesi diye komime gidiyo vurunca o an opuyorumnanaktan
selam kızlar siteye girmem çok zor oldu ama size haber vermek istedim.
dişçiye gittim bugün dikişlerimi aldı.diş ağrımın sebebi yediklerimin çekilen dişimin yerine girmesiymiş.bayağı bi temizledi rahatladım denilebilir.ama şimdi bişey yemeye korkuyorum.cokacimcoook tekrar gidip girecekler diye.şu an karnımız biraz aç oğlumla benim, ama dün geceki ağrıları çekmemek için sanırım yemiycem.sürekli ağzımı tuzlu su ile gargara yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?