2010 Şubat Anneleri

mydarlig cnm vala ben gecen sene almistim dizime kadar ingiltereden annemlerde ken da gimedim ama olmaz napcam bilmem esim yeni allalim buyuk diyo bende oburu da yeni diyorum vala napcaz mon isini bilmem

burcu'cum saol cnm insallah herkes icin en kısa zamanda kendi evlerimiz olur. Olmasa da saglıgımız yerinde olsun o da yeter. Bakalım simdi tasınma telası basladı. haftasonu boya isi bitecek 14 gune kalmaz da tasınıcaz..

kış geldii de hoş güzel ama kızlar mon işini ne yapcaz

almayı düşünmüyorum canım önü açık giyerim yada olmadı ablam var o benden buyük beden giyiniyor ondan ödünç falan alıcam 2 ay giycem diye 100-150 veremem ya.öyle böyle idare edicem ama çok sıkışırsam bi bot alıcam hem ayak numaram büyüdü hem düz 1 tane botum var ama mont almam sanmıyorum.

mydarlig cnm vala ben gecen sene almistim dizime kadar ingiltereden annemlerde ken da gimedim ama olmaz napcam bilmem esim yeni allalim buyuk diyo bende oburu da yeni diyorum vala napcaz mon isini bilmem

valla ne yapcaz bilmem alıcaz herhalde soğuktada yağmurluk giyilmezki demi robadan olan modelleri tercih edicez olmazsa

kızlar ben sonucumu aldım Allahıma binlerce şükür olsunki negatif çıktızemuszemus geçen haftanın aksine dr sorun yok dedi tabi ilerde yine tahlil falan yapılacak takip altında olması amacıyla hepinize teşekkür ederim sanki üstümden çok büyük bir yük kalktı nasıl sevindimŞenizhihoyyyt:teytey: Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın onlar bizim herşeyimiz :Saruboceq:

kızlar yeni cici aldim bugun kızıma ekledim kilotlu corap ariydum kac gundur kucuk guzel bugun buldum cok hosuma giti elbiselerinin altina gidirmeye ve yegenlerime hediye alirken toka falan kırmızı kurdele gordum hemen aldim unutmamak lazim yerimseniben patık bady zibin takimi aldim birde tirnak kesme makazi aldim wee olan

tugba tebrik ederim canım..ya kızlar ben giremiyorum siteye yada girmek için beklemem gerekiyo.okadar zamanda yok.neyse çıkayım bari hepinizi bebişlerinzle öpüyorum.pazadtesi muayenem var sonrasında gelirim inşallah by

Tuğbacım hadi geçmiş olsun..

saol canım ya biliyorsun bizim devamlı takip altında olmamız lazım Allah yardımcımız olsun şurda ne kadar bir zaman kaldı bebişlerimize kavuşmak için bol bol dua ediyorum hepimiz için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cumartesi bir arkadaşım aradı..nasılız diye.. kendi halasının kızı doğum yapmış yüksek tansiyondan.. 7 ay olmadan almışlar bebeği ve doğduğunda 800 grammış.. küvezde kalmış uzunca bir süre 1,5 kiloyken çıkmış şimdide çok sağlıklıymış maşallah:) inanamadım duyduğumda asıl mucize bu değilmi sizcede? Rabbim hepimize güzel yazılar yazsın

Tuğbacım gözün aydın çok sevindimopuyorumnanaktan

Valla kızlar ben de mont almayı düşünmüyorum. Geçen sene kısa bir kaşe ceket almıştım göğüs üstünden iki düğmeli karın kısmı düğmesiz üst üste ve bol o şu anda çok rahat oluyor. Karnım büyüse de olacak herhalde. Olmasa bile bol ceketlerden aldım yün giyerim onu içime kapatmayıveririm önümü.
Acıyorum giyime vereceğim paraya valla. Doğumdan sonra da giyilebilecek şeyler arıyorum hep.
Kızlar şansımıza da bu sene hep robadan bol tonikler, çok bol ceketler süveterler moda.
Dün hamile mağazasının birine uzun kollu tunik sordum 82 dedi ben 70 liraya 2 tunik kazak 1 de uzun kollu penye aldım. Resmen soymaya kalkıyorlar insanıklava:

tuba gÖzÜn aydın canım
selda korkuyom canım bende tansıyondan erken doĞurmayayım dıye allahım yardım etsın hepımıze

benim kardeşimde 6,5 aylık doğdu ve pirametüreydi 900 gram annem diyo hiç et yoktu diyo ve şuan 22 yaşında maşallahı var

tuğbacım gözün aydın için rahatladı ve meleksen kızının yeni cicileri çok güzel güle güle giysin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…