2010 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar..
nasılsınız.. herkes iyidir umarıım.. bi kaç gündür giremedim kk ya..
benim sizlere bi sorum olucak.. özellikle izmirdeki arkadaşlara..
benim doktorum istifa etti.. devlet hastanemiz çokgüzeldi, burdaki özel hastaneden bile daha hijyen ve daha güzeldi.. ama doğum haneyi başka binaya taşıdılar.. taşıdıkları binada hiç bir hijyen oratamı, yoğun bakım, bebek bakım ünitesi, sancı odası hiçbirşey yok.. bundan dolayı da doktorum hastaneden istifa etti.. evet doktorum özel hastaneye gelip doğum yaptırabilir, ama oda bize biraz tuzluya geliyor.. malum tek maaşız şuan ben çalışmıyorum.. özel hastanedeki doktoruda beğenmiyorum, bir kaç birşey duydum hakkında, öyle olmasaydı ssk dan yararlanabilirdim özelde yapabilirim doğumu ama oranın doktoru iyi değil işte..
sizden istedğim, bana izmirde ssk dan yararlanabileceğim özel hastane tavsiye etmeniz.. katkı payı vs hastane harcamaları en fazla ne kadar tutar.. bunla ilgili bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın izmirdeki arkadaşlar.. çünkü bana şuan en yakın izmir..

Son düzenleme:
siteye giriş ayrı bi dert, giriyosun bu sefer yazdıkların yayınlanmıyo o dahada bi dert ne olcak böyle bilmiyorum bende.

Canım iyi düşün iyi olsun herşey. Dualarımız seninle herşey çok güzel olacak:Saruboceq:

melisa33, mydarling, ozlemzafer, plaj, snm2008+, srpp+ kızlar sizler nasılsınız? benim dünür nerelerde yok ortada...

Hoşgeldin canım. İyiyiz biz de Esra teyzesi kızın nasıl? İznin olursa oğlumla ikimiz öpüyoruz onuopuyorumnanaktan

Papatyacım geçmiş olsun Zeynoya. Kıyamam ona çocuklar hasta oldu mu hiç dayanamıyor insan bi de. Ben olayım o olmasın diyosun. İpek kızını da öpüyoruz oğlumlaopuyorumnanaktan

Ben de tam kaynana olcam yani. Bütün kızları öptürdüm şimdiden oğlumakaydirigubbakcemile3
Kızlar dün sonunda tekmelerimizi babamız da duyduuuuopuyorumnanaktan 2 gündür hiç durmuyor. Benim oğlum konuşmak istiyor ama, ona güzel sözler söylersen tepinip duruyor kuzum benim. Bi de akşam eşim bişeyler anlatıyordu bana böyle hararetli hararetli oğlum da üzerine alındı konuşmaları yine başladı tekmelemeye. Müzik ve konuşma duyunca başlıyor yaa tam sıpa.

fatoş hoşgeldin canım kızlar atladıklarım kaçırdıklarımda olduysa kusura bakmasın ne olur sitede hala sorun var herkes hoşgeldiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gerçi öğlen oldu ama olsun... :))
nasılsınızz ben iyiyim şükür, aşı oldum 2 gün önce o da çıktı aradan..
hemşire yumurta gibi proteinli gıdalar yeme 1-2 gün dedi, ama bugün yedim çok canım istedi..
sizede dedilermi öle bişi?

kıyamam uzerıne alındı demek bıde cevap verıyo babasına yerım onu bennnn :asigim:

turkkahvesı canım gecmıs olsun benımde onumuzdekı cuma 2.dozum war... hemsıre ılk dozu yaptıgında oyle bısey dememıstı bana ne ıstersen ye farketmez demıstı

Merhaba Doremi. Benim de pek bilgim yok henüz tam araştırmadım. Bildiğim hastanelerin de ssk anlaşması yok.

evet canım hepimizin günleri yaklaşıyo artık benimde haftaya cuma kontrolüm bakalım şeker yüklemem yapılacak ne zamandan sonra kontrollerimiz sıklaşıyor biliyosundur canım sende

kızlar gunden gune yorgunlasan uykusu olan warmı aranızda? her gecen gun kendımı daha uykusuz yorgun hıssedıyorum...bıde gecelerı bazen uyandıgımda sırt ustu oldugumu farkedıyorum ama zor nefes alıyorum o sekılde de... nasıl uyuyosunuz gece artık sagıma yada soluma yatmaktan parmaklarım kollarım uyusuyo agrıyo butun gece...

selam kızlar yavaş yavaş bendede olmaya başladı ben biraz hızlı hareket etsemde nefesim artıyor gece sağıma soluma yastık bacak arama diz kapak kısmımada yastık koyuyorum bi öyle dene canım istersen

SELAMUN ALEYKÜM HATUNLAR:)
zeynepcim yaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum.. 9. aya geldiğimizde halimiz ne olacak hiiiç bilmiyorum:)

Valla canım ben yine erken yatmaya başladım dayanamıyorum. Sırtüstü ilk yattığımda rahat gibi geliyor bir süre sonra ben de rahatsız oluyorum. Dediğin gibi hep sola yatmaktan da acıyo valla kalçam falan. Gece ince uzun bir yastık aldım yanıma bir kısmını karnımın altına koyuyorum bir kısmını da bacaklarımın arasına. Uyuyorum ama yorgun kalkıyorum ben de.

amanınn napcaz kızlar az daha zaman gecınce karnımda oyle anormal buyukte degıl hanı...
sagıma soluma yastık koyup denıyım bıde :uhm:

günaydın kızlar 45 kere yazmaya niyetlendim ama olmadı sinir küpü oldum...:s
herkes iyidir inş
ben ev taşıyorum çok yorgunum pazara tamamen geçicez inş yeni eve..

kıızzzzz ne ara evi buldun, ne ara toparlanıyorsun.. beyazşehir tarafında mı? güle güle otur yeni evinde şekerim, yerleş de kahve içmeye gelelim.. ayy pardon süt kaydirigubbakcemile2

canım inş sonuçlar normal çıkar ve izmire falan gerek kalmaz. Allah yardımcın olsun güzelim.

ayy hala mı geçmedi..Allah kolaylık versin canım inş hemencecik geçer.

aman canım dikkat et kendine. bol bol dinlen. aklına kötü şeyler getirme kız, ne diye bu kadar erken gelsin. bu dönemde aşağıda olabilirmiş, ama sonradan normale dönermiş, merak etme..

papatyacım, çok geçmiş olsun, zeynepcik hastaymış,inş kısa zamanda iyileşir, sen de dinlenebilirsin..kreşi de dediğin gibi 1 sene erteleyebilirsin, gözün arkada kalmaz en azından..

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son zamanlar ne yatabilcez ne kalkabilcez herhalde.

zeynepcim bu belirtilerin hepsi bendede var canım sabah esmayada bunu diyodum geceleri çok rahatsız uyanıyorum artık sağ dönsem acı düz yatsam ne olcaz böleee

zeynepcim bu belirtilerin hepsi bendede var canım sabah esmayada bunu diyodum geceleri çok rahatsız uyanıyorum artık sağ dönsem acı düz yatsam ne olcaz böleee

kızlar bide böle sanki göbişi çatlıcakmış gib olan varmı gerildikçe geriliyo benim akşamları bide karnımın altıları acıyo olan varmı ölee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…