günaydın kızlar opuyorumnanaktanyenice hastaneden geldim iğne atsan yere düşmeyecek valla hastanede kan verdim öğleden sonra sonucumu alıcam nolur bizim için dua edin çok stresliyim şu anda test sonucum yine aynı çıkarsa kesin gönderecekmiş panik içindeyim şu an:sinifsinif::çok üzgünüm:
melisa33, mydarling, ozlemzafer, plaj, snm2008+, srpp+ kızlar sizler nasılsınız? benim dünür nerelerde yok ortada...
Canım iyi düşün iyi olsun herşey. Dualarımız seninle herşey çok güzel olacak:Saruboceq:
Hoşgeldin canım. İyiyiz biz de Esra teyzesi kızın nasıl? İznin olursa oğlumla ikimiz öpüyoruz onuopuyorumnanaktan
Papatyacım geçmiş olsun Zeynoya. Kıyamam ona çocuklar hasta oldu mu hiç dayanamıyor insan bi de. Ben olayım o olmasın diyosun. İpek kızını da öpüyoruz oğlumlaopuyorumnanaktan
Ben de tam kaynana olcam yani. Bütün kızları öptürdüm şimdiden oğlumakaydirigubbakcemile3
Kızlar dün sonunda tekmelerimizi babamız da duyduuuuopuyorumnanaktan 2 gündür hiç durmuyor. Benim oğlum konuşmak istiyor ama, ona güzel sözler söylersen tepinip duruyor kuzum benim. Bi de akşam eşim bişeyler anlatıyordu bana böyle hararetli hararetli oğlum da üzerine alındı konuşmaları yine başladı tekmelemeye. Müzik ve konuşma duyunca başlıyor yaa tam sıpa.
merhaba arkadaşlar..
nasılsınız.. herkes iyidir umarıım.. bi kaç gündür giremedim kk ya..
benim sizlere bi sorum olucak.. özellikle izmirdeki arkadaşlara..
benim doktorum istifa etti.. devlet hastanemiz çokgüzeldi, burdaki özel hastaneden bile daha hijyen ve daha güzeldi.. ama doğum haneyi başka binaya taşıdılar.. taşıdıkları binada hiç bir hijyen oratamı, yoğun bakım, bebek bakım ünitesi, sancı odası hiçbirşey yok.. bundan dolayı da doktorum hastaneden istifa etti.. evet doktorum özel hastaneye gelip doğum yaptırabilir, ama oda bize biraz tuzluya geliyor.. malum tek maaşız şuan ben çalışmıyorum.. özel hastanedeki doktoruda beğenmiyorum, bir kaç birşey duydum hakkında, öyle olmasaydı ssk dan yararlanabilirdim özelde yapabilirim doğumu ama oranın doktoru iyi değil işte..
sizden istedğim, bana izmirde ssk dan yararlanabileceğim özel hastane tavsiye etmeniz.. katkı payı vs hastane harcamaları en fazla ne kadar tutar.. bunla ilgili bilginiz varsa lütfen benimle paylaşın izmirdeki arkadaşlar.. çünkü bana şuan en yakın izmir..
haklısın canım.alacagım şu pazartesi gelsin gidip konuşacagım.zaten evdeyim çalışsam zorunlu olsa neyse.ben sadece onun için bi degişiklik olsun istemiştim ama yok korkup duruyorum.kızlar burdada çıktı üç dört kişide domuz gribi .üçü yabanca uyruklu biri ortaokul ögrencisi.yani alacagım kızım evimde dizimin dibinde dursun....
sen nasılsın canım bizin çogu randevu günlerimiz bir olrdu sen ne zaman gidiyosun.ben pazartesi gidecegim....
yazamadıgım kızlar nasılsınız..hımmm...
kızlar gunden gune yorgunlasan uykusu olan warmı aranızda? her gecen gun kendımı daha uykusuz yorgun hıssedıyorum...bıde gecelerı bazen uyandıgımda sırt ustu oldugumu farkedıyorum ama zor nefes alıyorum o sekılde de... nasıl uyuyosunuz gece artık sagıma yada soluma yatmaktan parmaklarım kollarım uyusuyo agrıyo butun gece...
kızlar gunden gune yorgunlasan uykusu olan warmı aranızda? her gecen gun kendımı daha uykusuz yorgun hıssedıyorum...bıde gecelerı bazen uyandıgımda sırt ustu oldugumu farkedıyorum ama zor nefes alıyorum o sekılde de... nasıl uyuyosunuz gece artık sagıma yada soluma yatmaktan parmaklarım kollarım uyusuyo agrıyo butun gece...
günaydın kızlar 45 kere yazmaya niyetlendim ama olmadı sinir küpü oldum...:s
herkes iyidir inş
ben ev taşıyorum çok yorgunum pazara tamamen geçicez inş yeni eve..
günaydın kızlar opuyorumnanaktanyenice hastaneden geldim iğne atsan yere düşmeyecek valla hastanede kan verdim öğleden sonra sonucumu alıcam nolur bizim için dua edin çok stresliyim şu anda test sonucum yine aynı çıkarsa kesin gönderecekmiş panik içindeyim şu an:sinifsinif::çok üzgünüm:
merhaba kızlar nasılsınız.
ben yine diş ağrısı yüzünden sabahı bir ettim.gece 1de uyandım 6ya kadar ayaktaydım en son buz kalıbını koydum öyle uyumuşum.ne olcak benim bu diş ağrılarım yaaaa :çok üzgünüm: p.tesiye kontrole çağırmıştı ama durum böyle olunca öğleden sonra gidicem dişçiye kafamçokkarıştı
slmlar şekerler ohh be site düzeldi sanırım meger nekadar bagımlısı olmuşuz burasının
valla kendımı çok eksık hissettim hepinizi çok özledim herkes iyidir inş.opuyorumnanaktan
biz pek ii degiliz biliyorsunuz benım bebegın eşi aşagıdaydı 2gündür lekelenmem oluyor dün birazdaha fazlaydı bebegimde sankı dahada aşagıya indi yarın kontrolüm var bakalım doktor nedıyecek inş. oglum acele etmez gelmek için:sinifsinif:
ayy hala mı geçmedi..Allah kolaylık versin canım inş hemencecik geçer.
inşallah canım inşallah.geçse diye bende bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?