kızlar bende çıkıyorum.. karar evrmedim gidip gitmemek konusunda.. yolda bişey olursa gebertir beni:) havada karardı ne bilim öff
hadi iyi akşamlar cuma görüşürüz.
arkadaşlar merhaba bende 2 saattir yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti ben niye aralarına katılmamışım dedim.bende 6 aylık hamileyim şubat annesi olucam inşallah bu aralar evde çok sıkılıyorum pek dışarı çıkamıyorum 4 aylıkken kanamam oldu mümkün oldukça gezinmiyorum bile bebegim aşagıda biraz ama evdede zaman geçmiyo burda sizlerle konuşursam biraz iyi gelir allah hepimizin bbeklerini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tüm isteyenlerede versin 2 sene tedaviden sonra hamile oldum istemek nedir iyi biliyorum iyi akşamlar
arkadaşlar merhaba bende 2 saattir yazışmalarınızı okuyorum çok hoşuma gitti ben niye aralarına katılmamışım dedim.bende 6 aylık hamileyim şubat annesi olucam inşallah bu aralar evde çok sıkılıyorum pek dışarı çıkamıyorum 4 aylıkken kanamam oldu mümkün oldukça gezinmiyorum bile bebegim aşagıda biraz ama evdede zaman geçmiyo burda sizlerle konuşursam biraz iyi gelir allah hepimizin bbeklerini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tüm isteyenlerede versin 2 sene tedaviden sonra hamile oldum istemek nedir iyi biliyorum iyi akşamlar
kızlar selam herkese 4 gündür giremiyordum nete.belki beni merak eden olmuştur :kedi:
20'lik dişim apse yapmıştı diş druna gittim.kendi drumla görüştürerek antibiyotik almama karar verdiler.1 hafta kullandım veee pazartesi günü 20'lik dişimi cerrahi bir operasyonla çektiler :lepi: 2 tanede dikiş attılar.çok heyecanlandım stres yaptım kendime, o dişçi koltuğunda, oğlumda benim korktuğumu anlamış olacakki :1shok: hiç yerinde durmadı hep kıpır kıpırdı.3 gecedir uyku haram bana geceleri tutuyor ağrılarım.elimden geldikçe az minoset almaya çalışıyorum ama dayanamıyorum bazende.
umarım bu gece rahat yatarım ve artık iyileşir dişim.pazartesi eğer dikişler kendisinden atmazsa aldırmaya gidicem.kafamçokkarıştı
her bebek annenin bir dişini alır tezide doğrulanmış oldu.halbuki hamile kalmadan önce tüm diş sorunlarını ortadan kaldırmıştım ama canı sağolsun oğluşumun gamyoncuiremsu umarım bu son olur.doğuma kadar bir daha diş ağrısı çekmem.
günaydın akarahan ve tugbaaaaa ... Cumhurıyet bayramımız kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?