sağol canım opuyorumnanaktansorayım ya nasıl olsa buraya gelmeden soracaklarını yaz gel unutma diyor
hem dünyanın parasını alıyorlar cevap versinler her merak ettiğimiz konuya ilk kez anne olcaz canım merak ediyoruz dimi ama :CüvCüv:
kıslar bişi sorcam akşam benim burnum bir kanamaya başladı yarım saat durduramadım normal mi acaba sizde de oluyor mu :uhm:
kızlar nasılsınız?
esracım tam bana göre bir paylaşım sağol canım..
kocamla bozuştuk ettik az önce çok fena küstüm ona
dr geçen hafta kan uyuşmazlığının bebeğin gelişimine zararı varmı diye test yaptırıp tekrarlayalım yine aynısı çıkarsa izmire göndercem dedi ya onun için oraya gitsem valla Allah korusun:Saruboceq: hemen bebeği almaya meraklı oluyorlar halam yeni doğum yaptı mesela 40 yaşında doğal olarak tarama testinde riski çok yüksek çıktı izmire gitti ordaki dr senin suyundan değil bebeğin kafasından veya herhangi biryerinden alınacak annede bebekte kendini bir süre toparlayamayacak falan demiş daha 4aylıkken eniştem falan istememiş Allahımıza bin şükür çok sağlıklı bir cimcime kızımız varinsanı kokutuyorlar çok kızıyorum klava: klava:
kımse yok bugun ya kaldık bız bıze kımse gırmemıs sıte sorunlu dıye heraldelmaz:
kımse yok bugun ya kaldık bız bıze kımse gırmemıs sıte sorunlu dıye heraldelmaz:
tubiş kızdım bak esıne nereye gıdıyo ya hamılesın sen otursun evındeklava:
surda 6 ayını bıtırıyosun nereye gıdıyomus ya bısey olsa Allah korusun daha nereye kadar gıdıcek bak sinir bastı yine ah erkekler yaaaaklava:
yarın çalışmıyoruz aradım anneme götür beni diye.. yok trafik olurmuş yok cuma iş varmış haftasonu gidermişiz bilmem ne.. kendi anasına hergün gidelim desem ses etmez.. benim hakkım değilmi yaa annemi görmek kalmak ... şeytan diyo bin metrobüse git.. taa çamlıca.. anasının gözü..
selam kızlar nasılsınız. Dün ben de bir ara girdim ama site çok yavaştı rhaba deyip çıktım. Umarım herkes iyidir. Çakırgözlüden haber var mı? Varsa da umarım iyidir. Başka sorunu olan arkadaş yoktur inşallah.
Esracım senin bebişide ne var da İzmir'e göndermekten bahsediliyor?
Geçmiş açılmıyor daHiçbirşeyden haberim yok baksanıza.
esra gorusuruz canım ıyı bakın kendınıze opuyorumnanaktan
esra güle güle kendine ve bebişe iyi bak opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?