2010 Şubat Anneleri

ben çıkıyorum kızlar kendinize dikkat edin... iyi akşamlar...

Allah çakırgözlüyede sabır versin inşallah... en kısa zamanada bu acıyı unutturucak başka bi melek yollasın kucağına...

Kızlar merhaba...ıyi akşamalr herkese.
Çakırgözlüye çok üzüdldüm Allah sabır versin, yardımcısı olsun...

çakırgözlünün bebeği 5 aylık falandı en küçüğümüz Çakırgözlü idi.Allah dayanma gücü versin 5 ay içinde büyüt sonra gitsin çok zor çok.

ben çıkıyorum kızlar bugün bu forumda uyuz etti yaa ne girebiliyorsun girincede okuyamıyor sürekli düşüyor.iyi akşamlar size kızımla öptük sizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Allah sabırlar versin çakırgözlüye gercekten cok acı ve cok zor bır durum en kısa zamanda toparlar inşallah canım ya çok üzüldüm ...

kızlar yemeklerı ısıtmadan soyle bı bakıyım dedım...
cakırgozluye cok uzuldum ya Allah ım sabırlar versın tez zamanda saglıklı bı bebegı olur ınsallah offf yaaaaaaa :sinifsinif:

sabahtan beri doğru dürüst giremedim siteye yaa. akşam da "bakım var" yazıyordu. ne iş anlamadım.

çakırgözlüye çok üzüldüm çoook. allahım yardımcısı olsun. mafoldumben

Kızlar merhaba...İyi akşamalr herkese.
Çakırgözlüye çok üzüdldüm Allah sabır versin, yardımcısı olsun...

mrb canım. nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır: 2 gündür de sitede problem var. bişey sorcam, bizim sat aynı ya. şu haftayı aya çevirme işi çok canımı sıkıyor: burdaki arkadaşlar 5.5 aylık diyo. dr kağan kocatepe 24-28. haftalar arası 7. ay diyo. sen bişey anladıysan, bana da anlatır mısın? :kedi:
millet yine düştü galiba hala kopukluk var :sm_confused:

slm cnm, fenalık geldi 2 gündür bu kopmalardan yaw. e var ne yok?
cakırgozluye cok uzuldum ya Allah ım sabırlar versın tez zamanda saglıklı bı bebegı olur ınsallah offf yaaaaaaa :sinifsinif:

canım sen nasılsın? ayrıntılı fotodaki senin kız mı?

bu arada milupanın sitesine üye olun. bugün bana bi paket geldi: içinde 2 bebek bezi, % 25 indirim kartları, testerlar, kitapçık ve cd var. çok hoş. tavsiye ederim.

aminnnnnnnnnnnnnnn inşallah ya :Saruboceq::Saruboceq:bu acıyı çok iyi biliyorum dayanması çok zor ama Rabbim yine verir en kısa zamanda çok sabırlıklar versin :çok üzgünüm:

mrb canım. nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır: 2 gündür de sitede problem var. bişey sorcam, bizim sat aynı ya. şu haftayı aya çevirme işi çok canımı sıkıyor: burdaki arkadaşlar 5.5 aylık diyo. dr kağan kocatepe 24-28. haftalar arası 7. ay diyo. sen bişey anladıysan, bana da anlatır mısın? :kedi:

bu arada milupanın sitesine üye olun. bugün bana bi paket geldi: içinde 2 bebek bezi, % 25 indirim kartları, testerlar, kitapçık ve cd var. çok hoş. tavsiye ederim.

aynı canım çalışıp duruyoruz ev -iş hep aynı bebiş yolu beklerken zaman kazanıyoruz işte sen nerelerdeydin epeydir görünmüyorsun topikte bebiş nasıl sen nasılsın bakalım

aynı canım çalışıp duruyoruz ev -iş hep aynı bebiş yolu beklerken zaman kazanıyoruz işte sen nerelerdeydin epeydir görünmüyorsun topikte bebiş nasıl sen nasılsın bakalım

eşim yıllık izindeydi: o yüzden yoktum. tatil yaptık biraz: ama benim için yorgunluk oldu daha çok. dün de 2. tetanoz aşımı oldum ve kolumu kaldıramıyorum. 1. de hiç acımamıştı ama bu kez başka hemşire yaptı aşımı. ne yapalım geçer.

bel ve sırt ağrılarım çoğaldı. ağırlaşıyoruz artık: vakit ayklaşıyor tabii. baksana şafak saymaya bile başladık :emir_bebek:

eşim yıllık izindeydi: o yüzden yoktum. tatil yaptık biraz: ama benim için yorgunluk oldu daha çok. dün de 2. tetanoz aşımı oldum ve kolumu kaldıramıyorum. 1. de hiç acımamıştı ama bu kez başka hemşire yaptı aşımı. ne yapalım geçer.

bel ve sırt ağrılarım çoğaldı. ağırlaşıyoruz artık: vakit ayklaşıyor tabii. baksana şafak saymaya bile başladık :emir_bebek:

ay canım geçmiş olsun ama 2.aşıyıda atlatmışsın çok şükür bende geçen hafta salı ilk aşımı oldum valla 3gün acısı ağrısı geçmedi kasım 20.sinde 2.aşı var bilmiyorum ne yapacağım :sinifsinif: dr mutlaka yaptır diyor kaçış yok mecburen yapılacak
bel ve sırt ağrılarını sorma yataktan bile kalkamıyorum destek almadan eşimde şimdiden böyle olursan 9aylık halini düşünemiyorum bile diyor:kedi:

canımmm ıyıyım bende nasıl olsun...
yok canım o fotodakı nettekı standart resım :)
ya kagan kocatepeyı baz alıyorum ben. bende doktoruma sormustum bunu kagan kocatepenın yaptıgı acıklamanın aynısını yapmıstı. standart matematık hesabı yapıcaksın demıstı. ılk 4 hafta ıcındeysen 1.aydasın, işte 12-16.haftalar ıcındeysen 4.aydasın gıbı. bende sordum 40 hafta ne alaka o zaman 10 ay yapıyo dıye. bebek 36 hafta dolunca 9 ayını bıtırır bız bıde uzerıne 10-15 gun eklerız oda yaklasık 38 hafta eder kı dogumların buyuk kısmı bu sure ıcınde gerceklesır demıstı. arta kalan 2 haftada artık gunlermıs ve bebegın gelısımı zaten tamamlanmıs oluyomus o sureyı beklemesıne gerekte yokmus ama o 2 haftanında bı zararı yokmus bebege. hanı bızım 1 ayımız 30 gun hamılelıkte 1 ay 28 gun yapıyo ya. o artık gunlerde 2 hafta yapıyo ettımı sana 40 hafta. ama benım doktoruma gore gebelık mıadını 9 ay artı 10 gunde dolduruyo yanı yaklasık 38.haftada...
umarım anlatabılmısımdır tatlım kagan kocatepede aynı acıklamayı yapıyo bende buna gore takıp edıyorum. mesela su an ben 6.ayımın ıcındeyım cunku 24-28.hafta ıcındeyken 6 ayında oluyosun :)
bıraz uzun oldu ama acıklaması bu :))))))

Son düzenleme:
kızlar selam allahım cakırgozluye sabır versın nasıl bı acı cok ıı bılırım allhım yardımcısı olsn

kızlar iyi akşamlar çok sinir oldum site yazmıyo açılmıyo
çakırgözlüye çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun

iyi gecelerr kızzlaarrrrr
ya ben iki gündür giremiyorum siteye:(şimdi çakırgözlüyü okudum RABBıM sabır versin inş en kısa zamanda kucağını doldursun ALLAHIM...

:gitme: mafoldumben Allh sabır versin çakıra

canımmm ıyıyım bende nasıl olsun...
yok canım o fotodakı nettekı standart resım :)
ya kagan kocatepeyı baz alıyorum ben. bende doktoruma sormustum bunu kagan kocatepenın yaptıgı acıklamanın aynısını yapmıstı. standart matematık hesabı yapıcaksın demıstı. ılk 4 hafta ıcındeysen 1.aydasın, işte 12-16.haftalar ıcındeysen 4.aydasın gıbı. bende sordum 40 hafta ne alaka o zaman 10 ay yapıyo dıye. bebek 36 hafta dolunca 9 ayını bıtırır bız bıde uzerıne 10-15 gun eklerız oda yaklasık 38 hafta eder kı dogumların buyuk kısmı bu sure ıcınde gerceklesır demıstı. arta kalan 2 haftada artık gunlermıs ve bebegın gelısımı zaten tamamlanmıs oluyomus o sureyı beklemesıne gerekte yokmus ama o 2 haftanında bı zararı yokmus bebege. hanı bızım 1 ayımız 30 gun hamılelıkte 1 ay 28 gun yapıyo ya. o artık gunlerde 2 hafta yapıyo ettımı sana 40 hafta. ama benım doktoruma gore gebelık mıadını 9 ay artı 10 gunde dolduruyo yanı yaklasık 38.haftada...
umarım anlatabılmısımdır tatlım kagan kocatepede aynı acıklamayı yapıyo bende buna gore takıp edıyorum. mesela su an ben 6.ayımın ıcındeyım cunku 24-28.hafta ıcındeyken 6 ayında oluyosun :)
bıraz uzun oldu ama acıklaması bu :))))))
sağol canım baya açık anlatmışsın a.s.

Back