Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar merhaba...İyi akşamalr herkese.
Çakırgözlüye çok üzüdldüm Allah sabır versin, yardımcısı olsun...
millet yine düştü galiba hala kopukluk var :sm_confused:
kızlar yemeklerı ısıtmadan soyle bı bakıyım dedım...
cakırgozluye cok uzuldum ya Allah ım sabırlar versın tez zamanda saglıklı bı bebegı olur ınsallah offf yaaaaaaa :sinifsinif:
kızlar yemeklerı ısıtmadan soyle bı bakıyım dedım...
cakırgozluye cok uzuldum ya Allah ım sabırlar versın tez zamanda saglıklı bı bebegı olur ınsallah offf yaaaaaaa :sinifsinif:
mrb canım. nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır: 2 gündür de sitede problem var. bişey sorcam, bizim sat aynı ya. şu haftayı aya çevirme işi çok canımı sıkıyor: burdaki arkadaşlar 5.5 aylık diyo. dr kağan kocatepe 24-28. haftalar arası 7. ay diyo. sen bişey anladıysan, bana da anlatır mısın? :kedi:
slm cnm, fenalık geldi 2 gündür bu kopmalardan yaw. e var ne yok?
canım sen nasılsın? ayrıntılı fotodaki senin kız mı?
bu arada milupanın sitesine üye olun. bugün bana bi paket geldi: içinde 2 bebek bezi, % 25 indirim kartları, testerlar, kitapçık ve cd var. çok hoş. tavsiye ederim.
aynı canım çalışıp duruyoruz ev -iş hep aynı bebiş yolu beklerken zaman kazanıyoruz işte sen nerelerdeydin epeydir görünmüyorsun topikte bebiş nasıl sen nasılsın bakalım
eşim yıllık izindeydi: o yüzden yoktum. tatil yaptık biraz: ama benim için yorgunluk oldu daha çok. dün de 2. tetanoz aşımı oldum ve kolumu kaldıramıyorum. 1. de hiç acımamıştı ama bu kez başka hemşire yaptı aşımı. ne yapalım geçer.
bel ve sırt ağrılarım çoğaldı. ağırlaşıyoruz artık: vakit ayklaşıyor tabii. baksana şafak saymaya bile başladık![]()
mrb canım. nasılsın? görüşemiyoruz ne zamandır: 2 gündür de sitede problem var. bişey sorcam, bizim sat aynı ya. şu haftayı aya çevirme işi çok canımı sıkıyor: burdaki arkadaşlar 5.5 aylık diyo. dr kağan kocatepe 24-28. haftalar arası 7. ay diyo. sen bişey anladıysan, bana da anlatır mısın? :kedi:
slm cnm, fenalık geldi 2 gündür bu kopmalardan yaw. e var ne yok?
canım sen nasılsın? ayrıntılı fotodaki senin kız mı?
bu arada milupanın sitesine üye olun. bugün bana bi paket geldi: içinde 2 bebek bezi, % 25 indirim kartları, testerlar, kitapçık ve cd var. çok hoş. tavsiye ederim.
sağol canım baya açık anlatmışsın a.s.canımmm ıyıyım bende nasıl olsun...
yok canım o fotodakı nettekı standart resım :)
ya kagan kocatepeyı baz alıyorum ben. bende doktoruma sormustum bunu kagan kocatepenın yaptıgı acıklamanın aynısını yapmıstı. standart matematık hesabı yapıcaksın demıstı. ılk 4 hafta ıcındeysen 1.aydasın, işte 12-16.haftalar ıcındeysen 4.aydasın gıbı. bende sordum 40 hafta ne alaka o zaman 10 ay yapıyo dıye. bebek 36 hafta dolunca 9 ayını bıtırır bız bıde uzerıne 10-15 gun eklerız oda yaklasık 38 hafta eder kı dogumların buyuk kısmı bu sure ıcınde gerceklesır demıstı. arta kalan 2 haftada artık gunlermıs ve bebegın gelısımı zaten tamamlanmıs oluyomus o sureyı beklemesıne gerekte yokmus ama o 2 haftanında bı zararı yokmus bebege. hanı bızım 1 ayımız 30 gun hamılelıkte 1 ay 28 gun yapıyo ya. o artık gunlerde 2 hafta yapıyo ettımı sana 40 hafta. ama benım doktoruma gore gebelık mıadını 9 ay artı 10 gunde dolduruyo yanı yaklasık 38.haftada...
umarım anlatabılmısımdır tatlım kagan kocatepede aynı acıklamayı yapıyo bende buna gore takıp edıyorum. mesela su an ben 6.ayımın ıcındeyım cunku 24-28.hafta ıcındeyken 6 ayında oluyosun :)
bıraz uzun oldu ama acıklaması bu :))))))