2010 Şubat Anneleri

selam şeker benim hep uykum var hiç doyamıyorum uykuya mirmirmirmir
canım niye sezeryan normal yapamıyor musun pardon hatırlayamadım ilk bebeğin miydi yoksa ikincimi ilki falan sezeryan mı oldu eğer öyleyse normalde ben bir terslik olmazsa son ana kadar normal istiyorum sezeryandan çok korkuyorum :1shok::1shok:

ÇÜNKÜÜÜÜ ŞU ANNN ÇOK KARNIM AĞRIYOO VE BEN AĞLAMAK ÜZEREYİMM:gitme::gitme:

normal doğummu o acıya mümkün deil dayanamamm........

selam herkese....
benim bebişim bu iki- üç gündür çok hareketli arkadaşlar...
normal mi sizce...
bazen korkuyorum acaba bir terslik mi var diye...

kızlar benimde çok sırtım ağrıyo geceleri uykumdan uyanıyorum ağrı yüzünden sizzde de varmı?

ÇÜNKÜÜÜÜ ŞU ANNN ÇOK KARNIM AĞRIYOO VE BEN AĞLAMAK ÜZEREYİMM:gitme::gitme:

normal doğummu o acıya mümkün deil dayanamamm........

:roflol::roflol::roflol: akıllım sanki sezeryanda kuş gibi oluyorsun yok anacım ben çatır çatır doğurcam inş.:Saruboceq:

kızlar çakırgözlünün bebeği alınacakmış. ziyaretci defterinde öyle yazmış mafoldumben Allah çok büyük sabırlar versin. Kimseye vermesin bu acıyı :(

benimde karnımın içisi ağrıyor sağ taraf oğlumun kafasının olduğu yer.. acaba içten kemiriyomuki:))))

kızlar çakırgözlünün bebeği alınacakmış. ziyaretci defterinde öyle yazmış mafoldumben Allah çok büyük sabırlar versin. Kimseye vermesin bu acıyı :(

kıyamam ya Allahım çok sabır ve dayanma kuvveti versin ne diyeceğimi bilemedim korkunç bir acı Rabbim yardımcısı olsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

çok kötü bi durum yaa allah sabır versin....neden alınıyomuşki kızlar

çakırgözlüye çok üzüldüm nerde yazıyor yaren anlatmışmı sebebini falanda.Allah yardımcısı olsun

ya bende gelmek istiyorum:(

gel canikom aşkolsun... kurs için demiştim akşam 18:30 da başlıyo 20:30 kadar 5 kasım da yakınlarda bi yerde buluşur yemek yer öyle gireriz kursa...

selam herkese....
benim bebişim bu iki- üç gündür çok hareketli arkadaşlar...
normal mi sizce...
bazen korkuyorum acaba bir terslik mi var diye...

yok canım hareketli bebek sağlıklı bebek hiç sıkma canını... hoşuna gidicek bişeyler yemişsindir... oda zevkten dört dönüyo içerde kaydirigubbakcemile3

kızlar benimde çok sırtım ağrıyo geceleri uykumdan uyanıyorum ağrı yüzünden sizzde de varmı?

sırt ağrısı bendede var canım çok... daha şimdiden böyle olursa walla sonradan napıcam diye düşünüyorum otururken ayakta durduğumda hemen başlıyo...

:roflol::roflol::roflol: akıllım sanki sezeryanda kuş gibi oluyorsun yok anacım ben çatır çatır doğurcam inş.:Saruboceq:

çatır çatır demesek :bbo:

sağol voles. bugün daha iyiyim. biraz halsizlik var sadece..

sevindim canım aman iyi ol... halsizlik normal ama sonuçta bi savaş veriyo vücut... sen dinlen bol bol...

ay ne diyosun ya çok üzüldüm şimdi... Allah hakkında (hakkımızda) hayırlısı neyse onu versin... şu an ne durumdadır o tahmin edemiyorum... Allah sabır versin inşallah hem eşine hem ona... mafoldumben

sinemcim ayın 5 inde gidiyoruz dimi... cananda gelicek bizimle... 3 kişiyiz sositososito

evet canım bir aksilik cıkmazsa gelicem sabahtan beri giremiyorum siteye. Evi tuttuk tasınma islerim olucak o yuzden toplu bulusmaya gelemeyebilirim. Haftaici daha kolay olur gelmem kursa gelmek cok istiyorum..

çatır çatır demesek :bbo:

korkuttum canım ya:1hug: hani bir ara seda sayan öyle diyordu ya ordan aklımda kalmış delikafaduldendelikafadulden

shine gözün aydın canım maşallah bebişine

Teşekkür ederim canm . Site acılmayınca bende gezmeye gittim yeni geldim ancak cevap yazabiliyorum kusura bakmayın.

shıne maşallah bebişine:nazar: canım şekeride dert etme onu bir şekilde diyetle falan hallediyorlar demekki topiğin ilk bebişlerinden olacak senin bebiş ne güzel :teytey::teytey:
Saol canm. şekeri dert etmiyorum doktor sorun teşkil etmiyor dedi.Olsa söylerdi. Biraz yediklerime içtiklerime dikkat edicem okadar.Evet ilk bebişlerden olacagız.Allahım sağ salim dogurmak nasip etsin.

Çok sevindim Shine. Maşallah bebişine. Biz hiç senin kadar net göremiyoruz.

Saol canm. Evet doktor hanm cok iyi Allah ondan razı olsun . Yaklaşık 45 dkk falan bebeğimi görüyorum her gittiğimde.Ayrıntılı şekilde bakıyor.

GÜNAYDIN KIZLAR ,

sitede sorun var saat 9 dan beri anca girebildim .
Yaren geçmiş oldun.Shine gözün aydın herşey yolunda şeker taramasıda bitti.Çakırgözlüden halen haber yok istirahat falan vermiş olabilir dr Allah hakkında hayırlısını versin.

Saol canm evet bitti artık allahın iznyile .Bundan sonra bebeişe bişiler örmekle kafa yorucaz:)
SHINE maşallah bebişine çok güsel yaaaaaaa

ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞİNİ SAĞLIKLA ELİMİZE ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE NASİP EDER İŞALLAHHHH
Saol canm. İNşallah rabbim hepimizin bebeklerini saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin.

maşallah süpanallah ne güzel haberlerle gelmişsin canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..
bebeğinin kilosu ne durumda canım.. aramızda birkaç gün var..

Saol canm .İnşallah. Sana pek yazamassam da takip ediyorum ve dua ediyorum sen ve bebeğin için.
Canm doktor kilosuna 760 grm dedi ve benm sıpa biraz göbekli olacakmıs.Senin doktorda anormallik var 1000 grm olamaz ki daha onlar cok küçük.Senin bebiş kaç gram ?

kızlar çakırgözlünün bebeği alınacakmış. ziyaretci defterinde öyle yazmış mafoldumben Allah çok büyük sabırlar versin. Kimseye vermesin bu acıyı :KK43:

Allahım sabır versin dayanma gücü versin çok zor .6 ay tası karnında sonra aldır.İnsan düşündükçe kafayı yer. Allah yardımcısı olsun.Hakkında hayırlısı olsun .
benimde karnımın içisi ağrıyor sağ taraf oğlumun kafasının olduğu yer.. acaba içten kemiriyomuki:))))
seldacım tırnakları artık bebişinin cıktıgı için tırmalıyordur sıpa.Benim sıpa da öyle bi tırmalıyorki bazen canımı yakıyor.

Acaba ne dedi de doktor alınacak ck merak ettim şimdi .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back