2010 Şubat Anneleri

selam kızlar yaa nedır sıtenın halı boyle kac saattir girilmiyor benneyaptımki

a.s. aşırı yoğunluk var galiba canım girsen bile atıyor çatladım giremeyince kaç defadır deniyorum herkes te öyle yaptıysa tabi açılmaz delikafaduldendelikafadulden

bencede yogunlukdan degıl baska bırsey var cunku 2 gundur boyle anlamadım gıttı gırıyorum atıyor yada hıc gıremıyorum :umursamaz:

Meraba kızlar bende kendim yoğunluğumdan giremiyorum malum banka çok kalabalık nasılsınız bakalım ......valla bende akşam bulantıları hafiften yine başladı bide aşırı uyku hali var ...ya sizlerdede oluyomu...
hiç yürüyüş yapamıyorum yaaa....tam emin deilim ama epudral sezeryane karar verdim kendi kendime daha doktoruma sormadım ama bilmiom

özel çınarlıyı düşünüyorum bilen varmı

SHINE maşallah bebişine çok güsel yaaaaaaa

ALLAH HEPİMİZİN BEBİŞİNİ SAĞLIKLA ELİMİZE ALDIĞIMIZ GÜNLERİDE NASİP EDER İŞALLAHHHH

kızlar slm sitede sorun var bi açılıyo bi açılmıyo... geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir... dr.dan gelenler gözü aydın...

yaren canımm nasıl oldun toparlayabildin mi biraz kendini...

Meraba kızlar bende kendim yoğunluğumdan giremiyorum malum banka çok kalabalık nasılsınız bakalım ......valla bende akşam bulantıları hafiften yine başladı bide aşırı uyku hali var ...ya sizlerdede oluyomu...
hiç yürüyüş yapamıyorum yaaa....tam emin deilim ama epudral sezeryane karar verdim kendi kendime daha doktoruma sormadım ama bilmiom

özel çınarlıyı düşünüyorum bilen varmı

selam şeker benim hep uykum var hiç doyamıyorum uykuya mirmirmirmir
canım niye sezeryan normal yapamıyor musun pardon hatırlayamadım ilk bebeğin miydi yoksa ikincimi ilki falan sezeryan mı oldu eğer öyleyse normalde ben bir terslik olmazsa son ana kadar normal istiyorum sezeryandan çok korkuyorum :1shok::1shok:

selam kızlar bu aralar hiç siteye takılamıyorum.
geçen hafta soğukalgınlığı ile mücadele ile geçti.
Şimdi iyiyiz. Umarım herkes iyidir. hepinizi öpüyorum:))

selam kızlar bu aralar hiç siteye takılamıyorum.
geçen hafta soğukalgınlığı ile mücadele ile geçti.
Şimdi iyiyiz. Umarım herkes iyidir. hepinizi öpüyorum:))

canım çok geçmiş olsun.. inşallah tekrar yaşamazsın... ilaçsız falan zor oluyodur atlatmakta... süründürüyo direk...

sinemcim ayın 5 inde gidiyoruz dimi... cananda gelicek bizimle... 3 kişiyiz sositososito

Günaydın kızlar herkez iyidir umarım bebişlerde iyidir inşallah.

Biz doktor kontrolümüze balıkesire cumartesi günü gittik test ler falan yapıldı seker tarama yapıldı profil kan sayımı ve tit testi cok pahalı tuttu. Bunların üçünü 165 tl ye yaptılar. Şeker yüklemeyide 7,5 tl ye yaptılar.

Şeker yüklemesine aç gittim 50 grm glikoz içirdiler 1 saat sonra ki şekerim 189 çıktı.
Doktor hanım yüksek dedi 100 grm glikoz isteyecekti.Yanlız yaplıan profil testinde (Çok kapsamlı bir test oluyormus 14 - 15 şeye bakıyorlarmış ) 3 aylık seker yükselmesi normalmiş . Risk teşkil etmiyor dedi .Derin bir nefes aldım.Kardeşim şeker hastası ve ünsilin kullandıgı için korkuyordum bendede olabilir diye.Allaha şükür herşey normal çıktı.
Calsiyum , migde yanmalarım için gaviscon ve bu defa değişik bir kan ilacı verdi.Elevite devam dedi.

Kızlar 26 hafta ile uyumluyuz.
Doğum ocak sonu sezaryan gibi olacak .Sanırım ocak annesi olacagım .Normal dogum yapamazmısım .Vücutum müsait değilmiş.

Bebeğimin cdsini verdi doktor hanm . Bizim sıpa cok inat olacak yaa.Ellerini yüzüne bir kapadı acmıyor. Ama başka yerler ap açık ortada oraları sergiliyor resmen edepsiz kaydirigubbakcemile3 .

Cok güselleşmiş bebeğim maşşallah allahım nazarlardan saklasın.Babası bana benziyor diyip duruyor.Ellerini agzına götürmeyi cok seviyor sıpa .Hep elleri agzında.

EEE kızlar benden bukadar sizler nasılsınız?

Seldacım inşallah sende saglıklı sıhhatli bebeğini kucagına alacaksın inşallah.

Herkes iyi dimi bebekler de iyidir inşallah. Benden haberler bukadar .Sizlerde neler var ?

maşallah süpanallah ne güzel haberlerle gelmişsin canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin..
bebeğinin kilosu ne durumda canım.. aramızda birkaç gün var..

Back