grip oldum :gitme:
geçmiş olsun canıma.s. dikkat ette bir an önce iyileş bende hasta olmamak için baya bir mücadele ediyorum arkadaşımda domuz gribi bizim buraya da gelmiş diyor :çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canıma.s. dikkat ette bir an önce iyileş bende hasta olmamak için baya bir mücadele ediyorum arkadaşımda domuz gribi bizim buraya da gelmiş diyor :çok üzgünüm:
merhaba kızlar nasilsiniz melekleriniz nasil yaren gecmis olsun cnm allah acil sifa versin
merhaba kızlar nasilsiniz melekleriniz nasil yaren gecmis olsun cnm allah acil sifa versin
http://www.civilim.com/?urun-detay_5909_195_Babycix_Denizci_Nakisli_2_li_Alt_Acma_Seti_.html ozlem zafer ttalım suna bi bak simdi gordum bitane topikte neten almislar sen geldin aklima
http://www.civilim.com/catinfo.asp?cid=975 kızlar su alt acmalara bi bakin fiyatlarda cok ucuz interneten bisiler aliyosaniz bu siteye bakin derim super
Havva canım ne güzel ya ohhh gidin görün tabi bizim daha çok var kasımın 11 zaman hiç geçmiyor sabırsızlanıyoruz bizde paşayı görmek için kaydirigubbakcemile3
smufer tatlım merhaba saol cicimizi beyendigine simdi resime tıkla resime tıklayınca alta bazi seyler cikiyor onlardan 13 kareye tıkla ve tıklayınca en uste dosya gorunum resim yazicak falan sen resim yazan yere tıkla tıklayınca orda uzat eg diyen yere tıkla ve 30 veya 40 yaz boyutlarini ve resim kuculmus olcak insallah anlata bildim cnm
hoşbulduk canım tamam sorayım onaHoşgeldin aramıza
Voles Esra da ethica ya gidiyordu ama çok pahalı olduğu için başka dr a başladı ben Anadolu yakasındayım ama unutmayın Esra ya nereye gittiğini sorun isterseniz daha uygun bi hastane bulmuştu dr da iyi diyordu.
özlemcim merhaba nasılsın.uzun zamandır görüşemedik nasıl gidiyor.ev bulabildinizmi.bu arada sen hangi dra gidiyorsun.
QUOTE]
Canım selam iyiyiz sen nasılsın , sitede sen varken ben , ben varken sen olmuyorsun :umursamaz: iyiyz çok şükr biz ev konusunda acele etmemeye karar verdik şimdilik kendi evimizden cıkmıyoruz canım bebk bir doğsun 4 ay evdeyım nasıl olsa işe baslamadan gecerız diyor eşim bakalım kısmet inşallah canım, bu arada ben akademi hastanesi nuri hüseyinoğluna gidiyorum canım sen?