• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

yavas yavas artık allmak lazim bizim cok bisimiz kalmadi almaya ama ya cok guzel seyler var vala zor cikiyom mazalardan

Kızlar merhabalar herkese...
Umarım herkes iyidir.Ben geçmişi okuyamadım. Öakırgözlüden haber var mı?

tugba cnm bizim bugunki cicilerimiz de anne anneden para gondermis bize bende aldim kaynanaya gosterdim aman cok kucuk seyler almamak lazim dedi bende bi sinir oldum onlari annem aldi kızıma dedim

hepsi aynı tatlım kaynana işte neyse:oklava: canlarım benimde mesai yeni bitti bende bittim ama -tatlicadiarzu-kaçıyorum kendinize ve bebişlere çok iyi bakınopuyorumnanaktan havvacım inş. senin sonucunda güzel çıkar Allaha emanet olun iyi akşamlar

kızlar cok sukur ayrıntılımız ii cıktı cok rahatladm valla hadi darısı dıger arkdslarıma

bilgen canım allah saglik versin gozun aydin rahatlamis sindir simdi bebisi iyi gorunce

kızlar göbüş resmi ekledim bakın!

foto0124t.jpg

foto0123h.jpg

kızlar marketten geliyorum
kızıma jansız beby nin setini aldım 27 tl
tek tek alsam 35 civarı tutacaktı hesapladım bunu aldım. şampuanı yağı pişik kremi ıslak mendili var içinde
bir de dalinin 3lü sabununu aldım
bi de dalinin sıvı çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım.
48 tl tuttu hepsi..

sayfa çok büyüdü...
göbüşüm sayfayı bile büyüttü :roflol:

maaşallah canım göbişinede bebişinede ..... içimi sızlattın ama biliyomusun liseden çoook sevdiğim bi arkadaşıma çok benziyosun telefonla görüşmesem hamile olmadığını bilmesem kesin osun diycem ama o hamile değil ama görmeyeli yıllar oldu çok özledim onuda görmek nasip olur inşallah......

akpak cnm gobusun super benimki bu hafta hepten cok buyudu gisilerim yeni aldim bile zor giriyo pazar yeni ciciler alcam kendime cok iyi yapmisisn cnm set almak da iyi tek tek daha pahali cikar akpak teyzesi kızımın elbisesine hırkasina bak

kızlar selam.
ben bugün oğluşuma aldıklarımın resmini çektim bilgisayara attım.şimdi yüklemek istiyorum ama beceremiyorum.boyutu büyük sanırım küçültmeyide yapamadım.benim oğluşumun cicilerini teyzeleri göremiycekmi şimdi offffff :çok üzgünüm:

selamm milett uzun bi aradn sonra sizlerleyimmm yalnız bulantılar devamm edioo halaaa :gitme: :gitme:

Back