2010 Şubat Anneleri

kaydirigubbakcemile3 ayy cok güldüm kızlar bunca işin arasında seldacım ya canım anlasıldı keyfın epeyce yerıne gelmıs allah bozmasın hayatım...:enbuyukkk:

Birdaha hiç gülemeyeceğim diyordum.Öyle sanıyordum.Bebeğin ölecek deyince dünyam yıkılmıştı.. Bak burnum sızladı yine..
Aman tamam ağlamak yok artık..

Birdaha hiç gülemeyeceğim diyordum.Öyle sanıyordum.Bebeğin ölecek deyince dünyam yıkılmıştı.. Bak burnum sızladı yine..

canım benim allah gülmekten ayırmasın hiçbirimizi ağlama kız ağlamak ağlamayı getirir biz hep gülelim canım benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Şeniz:teselli::1hug:

aman aman bundan sonraki gözyaşları sevinç gözyaşlarımız olsun inşallah arkadaşlar ağlamak yooook gülmek varrrrrrrr

kuşum bende dr bana izmire gönderirim deyince bir an çıldırıyorum sandım ama senden güzel haberleri alıyorum ya kendimide motive ediyorum olumlu düşünüyorum ki öyle olsun biz güçlü olacağızki Rabbimin yardımıyla oğluşlarımızda bizi asla bırakmayacak tepiniyor valla içerde Allahım güç kuvvet dayanmak için sabır versin hepimizin sonuçları çok güzel olacak eminim ben tatlım kaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin aramıza
Voles Esra da ethica ya gidiyordu ama çok pahalı olduğu için başka dr a başladı ben Anadolu yakasındayım ama unutmayın Esra ya nereye gittiğini sorun isterseniz daha uygun bi hastane bulmuştu dr da iyi diyordu.

kızlar uyudunuz mu kalkın yahukaydirigubbakcemile hadi biz çalışıyoruz sabahtan beri muhabbetten geri kalmayacağım diye işler birikti zaten izne ayrılmasam kovacaklar yakında beni kaplumbağa gibi oldun diyesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar hepinizi çok öpüyorum çıkıcam birazdan yazamayabilirim. Haftasonu da giremeyebilirim pazartesi görüşürüz artık.
Pazartesi sabahtan şeker taraması için kan vericem ve 2. tetanoz aşımı olucam.

Herkese iyi hafta sonlarıŞenizŞeniz

geçti kötü günler.. çok mutluyum artık..
kızlar çıkıyorum ben öptüm hepinizi..

bende çıkıyorum kızlar haftasonu çalışmıyorum giremem herhalde hepinizi öptük.

iyi akşamlar kızlar kendinize ve bebişlere çok iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyim bende cnm carsidan geldik demin kızıma bir kac cici aldim bi bak mevlut icin ingilterede gicegi cicisine koydum resimlerin oraya altina cici pembe patık alcam kilotlu corabimiz da var tam pembe seker olcaz

iyim bende cnm carsidan geldik demin kızıma bir kac cici aldim bi bak mevlut icin ingilterede gicegi cicisine koydum resimlerin oraya altina cici pembe patık alcam kilotlu corabimiz da var tam pembe seker olcaz

bakayım canım hemen sen bizim anneannemizim aldığı cicilere bakmışmıydın bende dün koymuştum kaydirigubbakcemile2

evet ya çooooooook tatlı olacak eminim güzelliğide sana çekerse ay yerim ben onu yazemuszemus
nazarlardan saklasın Rabbim sağlıkla giydiği günleri görmek nasip olsun canım inş. bayıldım inanki

tugba cnm cicilerine bende baktim cok ciciler kanguru canta falan setinizi cok beyendim allah saglikla icinde prensini gormeyı nasip etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…