Selda genel durumundan kastın ne canım zaten boy-kilo söylüyor iyi diyor başkada birşey dedikleri yok ki bak el sallıyor eli bu kolu burda bu kadar yani.ama demir hapı-elevit falan bunlarıda sorayım grip nezle oldum napayım diye soracaksan prof cevaplamaz tabii.zaten bu ara hep ayda 1 kez çağırıyorlar kendi dr da bi görün istersen bu tip sorular için.
canım çapada çalışan kadın doğumculardan birinin muaneyehanesini aradım şimdi.. rutin kontrol için fiyat aldım 300 tl dedi.. mümkün değil veremem o kadar para herif boşar beni allah çarpsın:)
ayy çokmuş gerçekten o ne öle 300 mü sen bilirsin canım ama bence çok geldi banada ben 100 tl veriyom valla
var canım dur arayımkızlar zeynepi merak ettim selda canım numarası yok mu sende
Selam arkadaşlar sabahtır acık sıte ama ben işten hiç birşey yazamadım herkes iyi anlasılan şöyle bir geçmişe bakdım seldanında haberlerını aldım arkadasım içini ferah tutu hersey gönlünce olur ınsallah hepimiziin duaları seninle canım daha da güzel haberlerle geliceksin herseferinde inşallah...
Bizz yogun bir şekilde calsııyoruz arkadaslar oğlusumun karnı acıktı ne yesek dıye dusunuyoruz sımdı bırseyler yıcez arada yıne muhabbetınıze katılırız hepinizi öpüyoruz kocaman...
kızlar zeynepi merak ettim selda canım numarası yok mu sende
canım çapada çalışan kadın doğumculardan birinin muaneyehanesini aradım şimdi.. rutin kontrol için fiyat aldım 300 tl dedi.. mümkün değil veremem o kadar para herif boşar beni allah çarpsın:)
evet canım.. benim kendi doktorum medikalpark bahçelievlerde.. 22 tl muayene ücreti bişey değil ama oranında tahlilleri falan çok pahalı..
neyse bencede ben bi gideyim.. şu su olayını falan sorayım..bide beslenme konusunda bişiler söyler belkii.
hep oyle olalim iyisallahzemuszemusopuyorumnanaktanamin amin amin.. hihoyyythihoyyythihoyyytböyle böyle oynuyodum ben dün hastaneden çıkınca:)
Çapa öyle canım 300 den başlıyor ama adamlar yaptığı işin hakkını veriyor çapaya bir sonraki gittiğinde sor bakalım doğum burdamı olacak ben kendi dr 'a devam edeyim mi diye.ona göre çapada özel oda varmı falan onları araştırırsın en azından vaktin olur gecelik 40-50 tl fark ile özel odaları oluyor.tabii ben gastrontoloji yi biliyorum kadın doğum farklıda olabilir ama bilgin olur yinede.
kendi dr da git o zaman tabii her ay 300 çok para Allah yardımcın olsun canım.
zeynep ten haber varmı bende numarası var arıyayım mı ?
bizde seni öptük.. oğlumda oğlunu öpmüş:)Selam arkadaşlar sabahtır acık sıte ama ben işten hiç birşey yazamadım herkes iyi anlasılan şöyle bir geçmişe bakdım seldanında haberlerını aldım arkadasım içini ferah tutu hersey gönlünce olur ınsallah hepimiziin duaları seninle canım daha da güzel haberlerle geliceksin herseferinde inşallah...
Bizz yogun bir şekilde calsııyoruz arkadaslar oğlusumun karnı acıktı ne yesek dıye dusunuyoruz sımdı bırseyler yıcez arada yıne muhabbetınıze katılırız hepinizi öpüyoruz kocaman...
ama o beni aradı .. sesi gayet iyi.. oturgaçlıgötürgeçteymiş arıcakmış beni:)kızlar zeynebi aradım cevap vermedi
canan sende ikizlerinde hoşgeldiniz aramıza Şenizben kaçırmışım seni görmemişim dün kusura bakma geçmiş çok birikiyor bizim topikte yerimseniben
canım hoşgeldin aramıza tekrardan herkesin bi hesabı var desene sağlıklı olsunlarda en başı o sanırım ikizlerin nasıl bugün bakalımmm
iyi ya rahatladım sağol burcucum
seldacım oturgaçlı götürgeç ne kızkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?