2010 Şubat Anneleri

canım çapada çalışan kadın doğumculardan birinin muaneyehanesini aradım şimdi.. rutin kontrol için fiyat aldım 300 tl dedi.. mümkün değil veremem o kadar para herif boşar beni allah çarpsın:)

canım çapada çalışan kadın doğumculardan birinin muaneyehanesini aradım şimdi.. rutin kontrol için fiyat aldım 300 tl dedi.. mümkün değil veremem o kadar para herif boşar beni allah çarpsın:)

ayy çokmuş gerçekten o ne öle 300 mü sen bilirsin canım ama bence çok geldi banada ben 100 tl veriyom valla

Selam arkadaşlar sabahtır acık sıte ama ben işten hiç birşey yazamadım herkes iyi anlasılan şöyle bir geçmişe bakdım seldanında haberlerını aldım arkadasım içini ferah tutu hersey gönlünce olur ınsallah hepimiziin duaları seninle canım daha da güzel haberlerle geliceksin herseferinde inşallah...

Bizz yogun bir şekilde calsııyoruz arkadaslar oğlusumun karnı acıktı ne yesek dıye dusunuyoruz sımdı bırseyler yıcez arada yıne muhabbetınıze katılırız hepinizi öpüyoruz kocaman...

ayy çokmuş gerçekten o ne öle 300 mü sen bilirsin canım ama bence çok geldi banada ben 100 tl veriyom valla

evet canım.. benim kendi doktorum medikalpark bahçelievlerde.. 22 tl muayene ücreti bişey değil ama oranında tahlilleri falan çok pahalı..

neyse bencede ben bi gideyim.. şu su olayını falan sorayım..bide beslenme konusunda bişiler söyler belkii.

hoşgeldin canım hay allah sorma bizdede bir yoğunluk sinir oluyo insan sen işlerine bak canım arada yazarsın

kızlar zeynepi merak ettim selda canım numarası yok mu sende

bende merak ettim valla arayalım dicem ama numarası yok bendee

kızlar arayamaıyorum yanım hiç müsait değil şuan.. ulaşır ulaşmaz haber verceğim size

Çapa öyle canım 300 den başlıyor ama adamlar yaptığı işin hakkını veriyor çapaya bir sonraki gittiğinde sor bakalım doğum burdamı olacak ben kendi dr 'a devam edeyim mi diye.ona göre çapada özel oda varmı falan onları araştırırsın en azından vaktin olur gecelik 40-50 tl fark ile özel odaları oluyor.tabii ben gastrontoloji yi biliyorum kadın doğum farklıda olabilir ama bilgin olur yinede.

kendi dr da git o zaman tabii her ay 300 çok para Allah yardımcın olsun canım.

zeynep ten haber varmı bende numarası var arıyayım mı ?

elis canım gözün aydın neden bacağında iğne olcan anlamadım[/QUOTE]

askim doktor kan sekeri icin dedi,bide esimle benim kanlarimiz uymadigi icin,sagol bitanemopuyorumnanaktan

amin amin amin.. hihoyyythihoyyythihoyyytböyle böyle oynuyodum ben dün hastaneden çıkınca:)
hep oyle olalim iyisallahzemuszemusopuyorumnanaktan

Zeynep le konuştum kızlar gitmiş dr a muhtemelen gebelikten dolayı uyuşukluklar ama yinede sinir testi yapılmalı demiş başka devlet hastanesine sevk etmişler.onada Pazartesiye rnv almış ama radyasyondan dolayı yapılabilirmi diye pazartesi belli olacak.bence birşey yok yani ama hamileliktendir o ya esma dada oluyor uyuşma ağrı zamanla geçer inşallah boşuna evham yaptırıyorlar insana.

haber yok canım selda müsait değilmi bi ara istersen tatlım meraktayızz

bizde seni öptük.. oğlumda oğlunu öpmüş:)

kızlar zeynebi aradım cevap vermedi
ama o beni aradı .. sesi gayet iyi.. oturgaçlıgötürgeçteymiş arıcakmış beni:)

[
canan sende ikizlerinde hoşgeldiniz aramıza Şenizben kaçırmışım seni görmemişim dün kusura bakma geçmiş çok birikiyor bizim topikte yerimseniben

evet canım ya sayfalar hızla akıyo valllaha iki bebeğimle koştur koştur geliyoruz peşinizden :)))) hoşbulduk bu arada önceden keşfedememişim burayı önceden gelseydim tüm takipleri beraber yapardık sende bu çıktı bende bu çıktı fikrim olurdu neyse kalan 3-3.5 ayı beraber geçiririz işallah

canım hoşgeldin aramıza tekrardan herkesin bi hesabı var desene sağlıklı olsunlarda en başı o sanırım ikizlerin nasıl bugün bakalımmm

evet ya herkes farklı hesaplıyo ikizler topiğindede böyle bi karmaşa oldu ben şu haftalığım kaç aylık felan tarzı olaylar oluyo neyse sağlıkla doğsunlarda ben hafta hafta takip ederim onları :) ikizlerde iyiler canım ben tiroit hastasıyım bugün dr gittik muaynede olduk pzt ayrıntılıya giricem aslında ben kendi dr ayrıntılıya girdim ama buda pazrtesi gel ayrıntlı bakıcaz diyince tamam dedim zaten kendi doktorum bi kaç sorun görmüştü belki 2. defa girmem iyi olur sağlıklıyızzz sizin hızınıza yetişmeye çalışıyoruzzzzz

ay çok pahalıymış ya 300 lira 9 ayda dehşet para yapar ben zaten çocuğun birini kesin kadın doğumcu yapıcam heheh

kızlar siz kesin nerde doğum yapıcam konusunu geçmişsinizdir ama ben yeni olduğum için tekrar sorayım fiyatlar felan nedir öğrenmek istiyorumda ben bi doktorun muaynehanesine gidiyorum ama hastanede çalışmadığı için doğum için 2 ayrı para ödemem gerekiyo doktorum 3.000 istedi hastanede ethicada yapabilirsin dedi oda 2.000 istiyo bana 5.000 e çıkıyo bende düşündüm taşındım o kadar parayı bi doğuma veremeyeceğime karar verdim sonra medicalparka gideirm dedim ama ordanda bazı sebeplerden dolayı vazgeçtim şimdi bi tavsiye üzerine balatta bi hastane var musevi hastanesi or ahayim diye orayı düşünüyorum bilgisi olan varmı yada bana hastane önerebilecekk

canancım bende troid hastasıyım Haşimoto troidi.. Hasekide kontrol altındayım..
bide bende medicalpark düşünüyodum çapa olmazsa orasıda olmayacak sanırım.. sen neden vazgeçtin özel değilse?

iyi ya rahatladım sağol burcucum
seldacım oturgaçlı götürgeç ne kızkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…