canım bilgiler çok güzel saol ne güzel faydalı bilgiler. Yukarki isimlerde niye yokum ben
voles savol gülüm güzel bilgiler içinn
VOLES bilgiler çok güzel teşşk ederiz
Canım paylaştığın için teşekkür ederim bende.. Bizlerde faydalanmış oluyoruz.Çok yararlı bilgiler. Birçok internet sitesinde cinsiyeti erkeğin belirlediği yazıyordu demek biz belirliyormuşuz.. kaydirigubbakcemile3
voles anlattıkların çok güzeldi. devamını bekliyoruz.
kızlar bu gün rezil olduk eşimle yaaaaaaaaa .......asansörde beni çok kızdırdı bende onun çenesini ısrıyodum sinirden asansörün kapısı bi açıldı başka şe sandılar heralde ufffff
slm hanımlar.nasılsınız bugün bakalım?
hoş geldin aramıza canımbılgıler hakkaten cok guzel.22 haftalık hamıleyım bende subat annesı olucam ınsallah.merak edıyorum benımkı tekme atıp kımıldayınca asagı dogru gaz hıssı gıbı acayıp bısey hıssedıyorum.sızdede oluyomu.
işte benim dünürüm ben hep açığım ama arada girip bakmayınca aktifliğini kaybediyo galiba sanada günaydın şekerim.canım walla aşağıdan online olanları kopyalamıştım... Sanırım o ara sen dışardaydın ondan yoksa dünürümü ayırırmıyım aşkolsun.... Sana özel günaydın diyim... Günün güzel olsun tansiyonsuz bol kıpraşımlı bi gün olsun inşallahhhhhhh
sağolun kızlar inşallah dr.lar bana ben size aynen aktarıcam:)))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin kız hiç gülüceğim yoktu... Koptum resmen...
ay kızlar midem çok yanıyor kahvaltıda bişey dokundu galiba saahtan beri rahatlatsın diye sakız çiğniyorumşakkıdı ne iyi gelir acaba bileniniz var mı babannem duysa kesin çocuk saçlanıyordur ondan midem yanıyordur derdi delikafaduldendelikafadulden
Seldacım gözün aydın canım. Çok şükür Allahıma.:Saruboceq:
Ne kadar sevindim anlatamam. Dahada iyi olacak herşey Allahın izniyle. Dualarım seninle ve oğluşunla..Ne güzel şeker yüklemesi sonucunda güzel çıkmış. Daha da güzel haberlerini almak dileğiyle..
selamlar, hayırlı cumalar herkese...
doktordan gelenler güzel haberler vermiş, gözümüz aydın. seldacım heberlere çok sevindim. hep güzel haberler verelim, alalım inşallah...
voles anlattıkların çok güzeldi. devamını bekliyoruz.
Sağolun canlarım... Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah..
Esracım teşekkürler paylaşım için canım..
slm canım hoşgeldin iyiyiz benim kızım sağolsun bu gece kıpır kıpırdı uyanıyorum oda uyanıktı sanırım ay çok güldürdü beni kesin hissediyor onlarr
ay canim inan ben hic farketmedim seni... hayirdir ya?yaklasık 1 aydır o kadar sey yazıyorum bır Allahın kuluda cevap yazma geregınde bulunmuyor cok mu sey ıstıyorum acaba en ıyısı sadece okumak zaten gelmesemde kımsenın umrunda degıl
hepınıze hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?