2010 Şubat Anneleri

benim aşı yaptırmaya hiç niyetim yok zaten :umursamaz: içindeki maddeler zararlı mı değil mi belli değil hem ne diyorlar elleriniz sık sık yıkayın bağışıklık sisteminizi güçlendirin gerekirse maske takarız aman ne bileyim Allahım korusun hepimizi :Saruboceq:

turkıyede bu ası guvenılır hale gelene kadar bızle dogururuz zaten bence

canım bilgiler çok güzel saol ne güzel faydalı bilgiler. Yukarki isimlerde niye yokum ben

canım walla aşağıdan online olanları kopyalamıştım... sanırım o ara sen dışardaydın ondan yoksa dünürümü ayırırmıyım aşkolsun.... sana özel günaydın diyim... günün güzel olsun tansiyonsuz bol kıpraşımlı bi gün olsun inşallahhhhhhh

voles savol gülüm güzel bilgiler içinn

VOLES bilgiler çok güzel teşşk ederiz

voles anlattıkların çok güzeldi. devamını bekliyoruz.

sağolun kızlar inşallah dr.lar bana ben size aynen aktarıcam:)))

kızlar bu gün rezil olduk eşimle yaaaaaaaaa .......asansörde beni çok kızdırdı bende onun çenesini ısrıyodum sinirden asansörün kapısı bi açıldı başka şe sandılar heralde ufffff

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin kız hiç gülüceğim yoktu... koptum resmen...

ay kızlar midem çok yanıyor kahvaltıda bişey dokundu galiba saahtan beri rahatlatsın diye sakız çiğniyorumşakkıdı ne iyi gelir acaba bileniniz var mı babannem duysa kesin çocuk saçlanıyordur ondan midem yanıyordur derdi delikafaduldendelikafadulden

dok.bana surup verdı hıc bır yan etkısı yokmus.adı rennie kullanıyorum mıdeme ıyı gelıyo

hoş geldin aramıza canım
işte benim dünürüm ben hep açığım ama arada girip bakmayınca aktifliğini kaybediyo galiba sanada günaydın şekerim.

ay mide yanması beni öldürecek allaha yalvarıyom yanmasın diye şurubum vardı bitti doktora gitmeme çok var alsammıki bi daha sormadan

Sağolun canlarım... Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah..
Esracım teşekkürler paylaşım için canım..

Bende aŞı olmayı dÜŞÜnmÜyoum kızlar daha neyın ne olduĞu tam anlamıyla bellı deĞıl acele etmemek lasım bencee

Doğru söylüyorsunuz kızlar bende yaptırmayı düşünmüyorum ama doktorumada danışacağım.
Allah hastalıktan korusun bizleri ve bebeklerimizi..

yaklasık 1 aydır o kadar sey yazıyorum bır Allahın kuluda cevap yazma geregınde bulunmuyor cok mu sey ıstıyorum acaba en ıyısı sadece okumak zaten gelmesemde kımsenın umrunda degıl
hepınıze hayırlı cumalar

slm canım hoşgeldin iyiyiz benim kızım sağolsun bu gece kıpır kıpırdı uyanıyorum oda uyanıktı sanırım ay çok güldürdü beni kesin hissediyor onlarr

hoşbuldum canım maşallah kızına benimkide dün doğru düzgün hiç hareket etmedi. dün çok yoruldum. ama akşam doktordan çıktıktan sonra rahatladı kuzum sanırım başlaı tepikler....

zemuszemus günayydinnnnn subatt annislerimm,... ayy ben cok hareketliyimde bu kizim kime cekti bilmiyorum! hic anasina cekmemisss :umursamaz: 23+5 oldumm daha hareketleri disardan hissedilmiyorrr ama ben icerden hissediyorum! kesin babasina cekmistirrrkaydirigubbakcemile3 sizce bu normal mi?

zemuszemus günayydinnnnn subatt annislerimm,... ayy ben cok hareketliyimde bu kizim kime cekti bilmiyorum! hic anasina cekmemisss :umursamaz: 23+5 oldumm daha hareketleri disardan hissedilmiyorrr ama ben icerden hissediyorum! kesin babasina cekmistirrrkaydirigubbakcemile3 sizce bu normal mi?
delüüüüüüüüüüüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…