• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

hayatım iyim saol tansiyonumda ilk defa dün 9 dan 7,5 düşmüş küçük olanı oğluşta ii canım emiri soruyo çıksında oynayalım diyokaydirigubbakcemile3

maşallah dilini ısır canım inş.bidaha çıkmaz
Emir bu aralar tembel teysesi hiç kıpırdamıyo kendini toluyo topaç gibi sağ tarafa karnım inişli çıkışlı dağ şekline geliyo kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

herkese günaydın hayırlı cumalar yaren çok güzel çıkmışsınız ama göbekler görünmüyor canım lahmacun çekti valla pekde sevmem ama

fatoş tatlım gözün aydın:nazar: ne güzel ilacın faydası oluyor galiba hep böyle gitsin inş. düzenli kullanki fayda etsin

kızlar çok güzel çıkmışınız keşke göbişleride çekseydiniz.... canlarım benim ama hamişlik çok yakışmış sizlere... opuyorumnanaktan

maşallah dilini ısır canım inş.bidaha çıkmaz
Emir bu aralar tembel teysesi hiç kıpırdamıyo kendini toluyo topaç gibi sağ tarafa karnım inişli çıkışlı dağ şekline geliyo kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

canım asıl tembel benimki hala net olarak hareketini hişssetmiş değilim

yaren çok tatlı çıkmışssınız ikinizdevereliniortak kız burda hamişler var yemekler falan ya canımız çekerse zaten dr herşeyi yasakladı bize aç geziyorumcokacimcoook inanınki kocişte yedirtmiyor zaten :çok üzgünüm: şaka bir yana keşke hep beraber toplanabilsekte görüşebilsek ne güzel olurdu

fatoş tatlım gözün aydın:nazar: ne güzel ilacın faydası oluyor galiba hep böyle gitsin inş. düzenli kullanki fayda etsin

kullanıyorum hayatım 30 mlgram günde 1 tane hep aynı saatte alıyorum aman düşsün canım düşmesse dozajını artıracaklar dozajı artmasın bari

kullanıyorum hayatım 30 mlgram günde 1 tane hep aynı saatte alıyorum aman düşsün canım düşmesse dozajını artıracaklar dozajı artmasın bari

öf ilaçlardandan da iğnelerdende gına geldi:mymeka: ama yapacak bişey yok katlanacağız artık bebişler için inş. canım düşsünde Allahın izniyle hatta hiç kullanman gerekmesin bile

Yarencim ne güzel çıkmışsınız.
Herkes lahmacunlara takılıyor bak bi daha koymayın öyle yiyecekli şeyler:bbo: Burda kısıyoz zaten herşeyden:dance:

Allah şifasınıda versin canım.. benimde hergün aldığım bir ilacım var.. iç guatre l ilgil sürekli ilaç kullanmak iğrenç bişey..
kızlar ben hala sadece elevit kullanıyorum.. yarın kendi doktouma gideceğim gidince sorayım bari niye demir falan vermiyo bana.

hadi sen pek hissetmedin hep
ben geçen hafta sert tebikler yerken birden hiç tık olmayınca endişe ettim ama normaldir heralde
endişelenme hayatım normaldir bence
öf ilaçlardandan da iğnelerdende gına geldi:mymeka: ama yapacak bişey yok katlanacağız artık bebişler için inş. canım düşsünde Allahın izniyle hatta hiç kullanman gerekmesin bile

amin canım inşallah

Allah şifasınıda versin canım.. benimde hergün aldığım bir ilacım var.. iç guatre l ilgil sürekli ilaç kullanmak iğrenç bişey..
kızlar ben hala sadece elevit kullanıyorum.. yarın kendi doktouma gideceğim gidince sorayım bari niye demir falan vermiyo bana.

amin canım gerçekten sürekli ilça kötü ama napçan onlar için ttalım sor tabi ben çoktandır elevitin yanındademir hapı kullanıyorum

Selda gözün aydın canım. ben hiç ilaç kullanmıyorum dr hiçbişey vermedi.

Kızlar bide bişey sorucam benim 2. gebeliğim ama unutmuşum valla benim oğliş hep çok aşağıda duruyor baya aşağıda ama yukarda attığını hiç hissetmöedim düşük bel iç çamaşırın hemen üstünde diyebiliriz sizindemi öyle

seldacım sor tabi ya salı günü sağlık ocağına gittiğimde kan tahlillerinin sonucundan onlarda istiyorlar hamilelikte kan değerleri düşer sürekli dediler benmkilerde düşmüş ama seninki gayet iyi dediler
kan hapın varsa ihmal etme kullan diyorlar dr bizede verdi banada gına geldi ama faydası oluyor demekki

Selda gözün aydın canım. ben hiç ilaç kullanmıyorum dr hiçbişey vermedi.

Kızlar bide bişey sorucam benim 2. gebeliğim ama unutmuşum valla benim oğliş hep çok aşağıda duruyor baya aşağıda ama yukarda attığını hiç hissetmöedim düşük bel iç çamaşırın hemen üstünde diyebiliriz sizindemi öyle

canım bende oralarda hissediyorum ama göbeğimin üstündede hissediyorum bazen her keste farklı oluyordur heralde

Back