Kızlar ama seldanın bebİŞİnİn kİlosu normal bence sİzce araŞtırdınızmı ben baktımda 600 gr cİvarı o haftalarda normal dİyo
günaydın canlarım
hepinize hayırlı cumalar diliyorum öncelikle.. Dün içi tekrar teşekkür ederim.. Inanın sabırsızlanıyordum hastanedeyken gelip sizlere iyi haberleri yazmak için ama işyerindeki bazı durumlardan dolayı hemen yazamadım. Biraz gecikmeli oldu ama iyi oldu dimi
rabbim çakırgözlüyede benim gibi iyi sonuçları almayı nasip eder inşallah.. Dualarımda o var hep.
şimdi bakıcam canım normal kilo neymiş inşallah dediğin gibidir.:1hug:
Sevilaycım bebeğin suyunun fazla olması erken doğum riskini artırıyor diye biliyorum ama onuda araştıracağım.. Bakalım inşallah sorunsuz gider bundan sonra..
selda gözün adın çok sevindim canım
Günaydın kızlar..
Seldacım cok sevindim canım iyi haberlerinemasallah oglumuza hep boyle iyi haberlerle geleceksin insallah canım benim..
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..
allah razı olsun canlarım benim
kızlar bebek 800 gram civarinda olurmuş benim haftamda benimki 650 gram
bide boyunu anlamadım raporda büssürü bişeyler yazıyor acaba boyu neki bebeğimin?
allah razı olsun canlarım benim
kızlar bebek 800 gram civarinda olurmuş benim haftamda benimki 650 gram
bide boyunu anlamadım raporda büssürü bişeyler yazıyor acaba boyu neki bebeğimin?
gözün aydın maşallah canımslm hanımlar! biz doktora gittik bugün. kızım 590 gr olmuş. ama boyunu söylemedi doktor. benimde sormak hiç aklıma gelmedi. herşey yolundaymış çok şükür. iki hafta sonra tekrar gideceğim o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış. 7 kilo almışım şimdiye kadar. çok şükür meleğim sağlıklıymış.İnş. sonuna kadarda böyle gider. rabbim hepimizin meleklerini korusun. hepsine sağlık versin.
günaydın canımGünaydın hanımlar ve güzel bebeişler herkese hayırlı cumalar diliyorum ....
günaydın canım hayır olsun inşallahkızlar hepinizi günaydın..
ya ben hiç iyi rüyalar görmedim.inanırmısınız çakırgözlüyü rüyamda gördüm o kadar merak ediyorumki artık iyice yerleşmiş beynime demekki..ama hiç iyi görmedim.allah korusun bebegini aldırdıgını falan gördüm..ayyy nerde bu kızzzzz...
günaydın yarencimgünaydın cici anneler,hayırlı cumalar.
canancım hoşgeldin aramıza. Allah ikizlerine ve sana sağlık, mutluluk versin canım..
günaydın canımhayırlı cumalar şubat anneleri........................
aminnnnn canım rbbim onları korusunhayırlara yoralım biz mübarek gün. inş iyi haberler alıcaz..
ben de uzun zamandır ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm :) çok mutlu oldum.. onun doğduğunu, onu emzirdiğimi gördüm. saçları, gözleri simsiyah, teni açık renk.. çok güzel bi bebekti, gülümsüyordu..hayırlara gitsin.
sonra bi rüya daha gördüm, bi arkadaşım rüyasında benim bebeğimi görmüş, o da çok güzel görmüş ama gözleri kördü diyordu..
Allah'ım sen büyüksün yarabbi, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi..
günaydın tuğbacımgünaydın hayırlı cumalar kızlar zemuszemus
canım tekrardan gözün aydınGünaydın canlarım
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum öncelikle.. Dün içi tekrar teşekkür ederim.. İnanın sabırsızlanıyordum hastanedeyken gelip sizlere iyi haberleri yazmak için ama işyerindeki bazı durumlardan dolayı hemen yazamadım. biraz gecikmeli oldu ama iyi oldu dimi
Rabbim Çakırgözlüyede benim gibi iyi sonuçları almayı nasip eder inşallah.. Dualarımda o var hep.
şimdi bakıcam canım normal kilo neymiş inşallah dediğin gibidir.:1hug:
sevilaycım bebeğin suyunun fazla olması erken doğum riskini artırıyor diye biliyorum ama onuda araştıracağım.. bakalım inşallah sorunsuz gider bundan sonra..
günaydın canımGünaydınn canlarım. Herkese güzel günler olsun. Ne güzel bir gün Cumaaa:sm_cool:
Canan aramıza hoşgeldin canım. Maşallah meleklerine de
Limon gözün aydın canım iyiymiş meleğin.
günaydın canım iiyizz sen nasılsıngünaydın annişler nasılsınız hayırlı cumalarrr opuyorumnanaktan
günaydın canohepinize hayırlı cumalar kızlar
günaydın sinemcimGünaydın kızlar..
Seldacım cok sevindim canım iyi haberlerinemasallah oglumuza hep boyle iyi haberlerle geleceksin insallah canım benim..
kızlar hepinize günaydın ve hayırlı cumalar diliyorum Allahım rahmeti hepimizin ve bebeklerimizin üstüne olsun inşallah
fatoş iyiyim kuşum sen nassın oğluş iyimi tansiyon ne alemde
fatoscum super haber hadi gozunaydın bak ilaclar fayda edicek demistim sana insallah belli zaman sonra kullanmana da gerek kalmayacak canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?