merhaba arkadaşlar ben daha önce neden bu topiğe gelmemişim bilmiyorum lütfen benide aranıza alıp listenize eklermisiniz ben ikiz anneleri topiğindeydim ama baştan sizle olsaymışız takipleri hep beraber yaparmışız neyse benide aranıza alırsanız bundan sonra beraberiz
sat:20 mayıs bir kız bir erkek isimlerimiz erkek mustafa kemal kıza ekin ,zülal,zuhal arasındayız benim tek gebeliğe göre doğum tarihim 24 şubat ama erken doğum riskim yüksek geçmişi okumadan böyle daldım ama kusurabakmayın
merhaba arkadaşlar ben daha önce neden bu topiğe gelmemişim bilmiyorum lütfen benide aranıza alıp listenize eklermisiniz ben ikiz anneleri topiğindeydim ama baştan sizle olsaymışız takipleri hep beraber yaparmışız neyse benide aranıza alırsanız bundan sonra beraberiz
sat:20 mayıs bir kız bir erkek isimlerimiz erkek mustafa kemal kıza ekin ,zülal,zuhal arasındayız benim tek gebeliğe göre doğum tarihim 24 şubat ama erken doğum riskim yüksek geçmişi okumadan böyle daldım ama kusurabakmayın
hoşgeldin canım aramıza, topiğimize sefalar getirdin.ahhh ne güzel ikiz annesi olacaksın.sağlıkla gelsinler yavruların kollarına.
hoşbulduk canım ayy düşünmesi bile güzel kucağımda bi cadı bi sıpa zemuszemuscanım maaşallah allah tamamına erdirsin iki meleğinin kucağında resimlerinide görcez inşallah
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..
Hosgeldinnnn..... meleklerini Rabbim bagıslasın. Bende ikiz topığine girip arada bi yazarımmm... Masallah sanada.. Ah ah biz ikizlerin erken riski hep yüksek ama dikkat ettiğin müddetce Allahın izniyle hiç bişi olmaz.. Kuzularımla ben hep konusuyorum sende konus erken gelmesinler tam tamına olmasada bellı bi anı doldursunlar.. Şimdi bütün subat anneleri ve melekleri sanada dua ediyor Aramıza hosgeldinnn...kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar ben daha önce neden bu topiğe gelmemişim bilmiyorum lütfen benide aranıza alıp listenize eklermisiniz ben ikiz anneleri topiğindeydim ama baştan sizle olsaymışız takipleri hep beraber yaparmışız neyse benide aranıza alırsanız bundan sonra beraberiz
Valla canımmmm bende incelıyorum..Bende aldım acıl ihtiyaclarını bu hafta sonu yıkıyım ütüler cicişleri sizlerle paylasırız.... Seninkilerde eminim süperrr olucak ve bizlerde bebişlerimizin cicişlerine bayılıcazzzzz zemuszemusay ya ocak anneleri dokturmus resmen ne cicileri var ya ay hemen carsiya cikasim geldi vala cok guzel seyler almislar kızlar bayıldım
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................Masallahhhhhhhhhhhhhhh bizde dün kontroldeydik..Benmkiler baya büyümüş 745 biri 725 gr biri:ecrin_bebek::ecrin_bebek: Boyunu göremıyorum dedi. Hersey yolundaymıs şükür tıpkı senin gibi o yüzden kafana takma bunu güzelımmmm... kendim 10 kılo oldum biraz şişmişşsin dedi daktır amcamızzz Pazartesi şeker yüklememız var hayırlısı artık... Masallah sanadaaaa :dance:slm hanımlar! biz doktora gittik bugün. kızım 590 gr olmuş. ama boyunu söylemedi doktor. benimde sormak hiç aklıma gelmedi. herşey yolundaymış çok şükür. iki hafta sonra tekrar gideceğim o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış. 7 kilo almışım şimdiye kadar. çok şükür meleğim sağlıklıymış.İnş. sonuna kadarda böyle gider. rabbim hepimizin meleklerini korusun. hepsine sağlık versin.
Günaydınnnncanım hayırlı cumalar hepımızıeeeeeGünaydın hanımlar ve güzel bebeişler herkese hayırlı cumalar diliyorum ....
pişt günaydınnnnnn kaydirigubbakcemile2adaş mı demek lazım kaderdaşmı kaydirigubbakcemile5herkese günaydın güzel annelerrrr
kızlar hepinizi günaydın..
ya ben hiç iyi rüyalar görmedim.inanırmısınız çakırgözlüyü rüyamda gördüm o kadar merak ediyorumki artık iyice yerleşmiş beynime demekki..ama hiç iyi görmedim.allah korusun bebegini aldırdıgını falan gördüm..ayyy nerde bu kızzzzz...
BİZ GELDİK CANLARIM..SİZLERE TEŞEKKÜR ETMEYE GELDİK. DUALARINIZ YİNE YARDIM ETTİ BİZE. BUGÜNDE ÇOK GÜZEL HABERLER ALDIK ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN. HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYOR OĞLUMUN SAĞLIK DURUMU . GEÇEN GİTTİĞİMDEN DAHA İYİYMİŞ KALBİ ..KULAKLARIMA İNANAMADIM AMA 1 HAFTADA 220 ALMIŞ 651 GRAM OLMUŞ HAFTASINA GÖRE YİNE GERİDE AMA BU İYİ BİR GELİŞME DEDİ DOKTOR ..PLESANDADAKİ KANAMA DURMUŞ..AMNİYO SIVISI FAZLA HALA GEBELİK ŞEKERİN YÜKSEK ÇIKABİLİR DEDİLER AMA 50 GM ŞEKER YÜKLEMESİ TESTİNİN SONUCU NORMAL ÇIKTI.. ONU ARAŞTIRACAKLAR ŞİMDİ...RAHAT BİR NEFES DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKÜR..
Rabbim kimseye dert verip derman aratmasın…kimseyi evladıyla sınamasın..sizlerdende allah razı olsun beni hiç yalnız bırakmadınız.. Allah yavrularımızı bağışlasın bizlere
işyeri çok karışık hemen yazamadım kusura bakmayın . gelcem hemen..
slm hanımlar! biz doktora gittik bugün. kızım 590 gr olmuş. ama boyunu söylemedi doktor. benimde sormak hiç aklıma gelmedi. herşey yolundaymış çok şükür. iki hafta sonra tekrar gideceğim o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış. 7 kilo almışım şimdiye kadar. çok şükür meleğim sağlıklıymış.İnş. sonuna kadarda böyle gider. rabbim hepimizin meleklerini korusun. hepsine sağlık versin.
hayırlara yoralım biz mübarek gün. inş iyi haberler alıcaz..
ben de uzun zamandır ilk defa bebeğimle ilgili rüya gördüm :) çok mutlu oldum.. onun doğduğunu, onu emzirdiğimi gördüm. saçları, gözleri simsiyah, teni açık renk.. çok güzel bi bebekti, gülümsüyordu..hayırlara gitsin.
sonra bi rüya daha gördüm, bi arkadaşım rüyasında benim bebeğimi görmüş, o da çok güzel görmüş ama gözleri kördü diyordu..
Allah'ım sen büyüksün yarabbi, sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?