• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

bende bilmiyorum cnm bu ara pek girdigim yok bazen eskiye az bakiyorum ama oda cok vakıt aliyo sonra yazamiyorum onun icin pek eskiye bakmiyorum

insallah kotu bisi olmamistir dualarimiz cakirgozlule allah sabir versin allah hic birimize kotu gunler vermesin bebeklerimizi bizi her kotulukten hastaliktan korusun

ya subat annisleriii sizinde beliniz cok agriyor mu? ya bnde acayip bi bel agrisi var. bi 5 dk ayakta kalayim ölüyorum ve sag kalcama iniyor agrisi... sirtim desen öyle! ölecek gibi oluyorum! hepimizde subat annisiyiz. sizdede böyle bi durum var mi? 23+4 üm!

aksamlari bende de oluyo cok cnm aksam uyamadim ian gogsumun altındaki kemiler yan yatıkca sanki kırılıyodu ama kızımın umrunda dil ha bire birde o bana vuruyodukaydirigubbakcemile3

benimde ilk bebis cnm 22 hafta 4 gunuz ultrasonda 3 gun ilerideyız bizim kiz cok yaramaz durak durdugu yok esim bile goruyo vurdugunu gece esim onu dinliyo vururken su sesi gibi sukur sukur bisi oluyoo benim kilom 68 cnm 2 gun once doktordadik doktorumuz cok su ictigin icin suyu cok bebegin ve hareketleri onun icin cok iyi dedi doktor makineyi koyarken ona bile vuruyodu doktor bile hisediyodukaydirigubbakcemile3 cok cadi bisi bu galiba

selam kızlar nasılız bu akşam.benim oğlum bugün çok sakin pek hareketsiz meraklandım şimdi neden acaba durun ben bi uyandırayım onu uyuyormu yoksa keretam

sumifer cnm pekmez varsa bi kacik al bak nasil durmuyo oglusun az uyuyodur annesi buyumeye cabuk valisiyodur sana kavusmak icin

meleksen canım çikolata yedim bi parça hemen hareketlendi.şimdi hareketlerine alıştıkya durdukları zaman panikliyoruz bişey mi oldu diye.
dikkat edin duşdan sonra üşütmeyin annesi yeğenimi sar sarmala hasta olmasın.

merhaba arkadaşlar ben daha önce neden bu topiğe gelmemişim bilmiyorum lütfen benide aranıza alıp listenize eklermisiniz ben ikiz anneleri topiğindeydim ama baştan sizle olsaymışız takipleri hep beraber yaparmışız neyse benide aranıza alırsanız bundan sonra beraberiz
sat:20 mayıs bir kız bir erkek isimlerimiz erkek mustafa kemal kıza ekin ,zülal,zuhal arasındayız benim tek gebeliğe göre doğum tarihim 24 şubat ama erken doğum riskim yüksek geçmişi okumadan böyle daldım ama kusurabakmayın

merhaba arkadaşlar ben daha önce neden bu topiğe gelmemişim bilmiyorum lütfen benide aranıza alıp listenize eklermisiniz ben ikiz anneleri topiğindeydim ama baştan sizle olsaymışız takipleri hep beraber yaparmışız neyse benide aranıza alırsanız bundan sonra beraberiz
sat:20 mayıs bir kız bir erkek isimlerimiz erkek mustafa kemal kıza ekin ,zülal,zuhal arasındayız benim tek gebeliğe göre doğum tarihim 24 şubat ama erken doğum riskim yüksek geçmişi okumadan böyle daldım ama kusurabakmayın

hoş geldin canım allah bağışlasın meleklerini

hos geldin canan allah meleklerini korusun senın isin da zor 2 melek tasiyon karnında allah tum hepimizin bebeklerini korusun dilerim

smufer cnm oglusun bak cok iyimis sana az yaramazlik yapmis sarildik sarmalandik vala teyzesi dus iyi geldi vala

hoş geldin canım allah bağışlasın meleklerini
hoşbulduk canım yüce rabbim hepimizn meleklerini bizlere bağışlasın
hos geldin canan allah meleklerini korusun senın isin da zor 2 melek tasiyon karnında allah tum hepimizin bebeklerini korusun dilerim

hoşbulduk canım .evet 2 meleğim var ama allahım yardımcım sanırım kolay ve rahat geçiyo hamileliğim her işimi yapıyorum ama nedense 2 günüdr sancı gibi bişeyim var gerçi bu sancımı onuda bilmiyorum ama rahatım genel olarak

Back