2010 Şubat Anneleri

Selam kızlar biz de ananemizle dedemiz sürpriz yapıp öğle tatilinde gelmişler gidip bir şeyler alalım oğlana dediler. Eşimde iş yerimin buralardaydı hep birlikte oğluma ciciler aldık. Şimdi pıtır pıtır içeride anladı galiba:asigim:
Ay kızlar ben artık hiç çalışmak istemiyorum aklım fikrim oğluşumda nasıl geçecek böyle zaman bilmiyorum:bbo:

güle güle giydir canım oğluna cicilrini aynen canım bende çalışmasamda annemle eşimle çarşı pazar dolaşıp oğluma bişeyler alsam istiyorum ama onları yapmak içinde para lazım mecbur çalışıcaz 2 ayımız kaldı allahtan izne

iyi sayılırım canım biraz kırgınlık var üstümde sen nasılsın

geçmiş olsun canım.. dinlen birşeyciğin kalmaz allahın izniyle.. bizimde misafirimiz var akşama hazırlık yapayım temizlik falan derken yoruldum birazcık dinleneyim hemde size slm vereyim istedim..

o ne güzel yapmışsınız güle güle iyi günlerde sağlıkla giysin inş...
valla bendede çalışma hevesi kalmadı hiç :bbo: yılbaşında izine çıkıcam ama o zamana kadar dayanırmıyım bilemiyorum...

ne güzel yaa çok sevindim senin adına.. ben ailemden uzaktayım çok özlüyorum hepsini hele böyle zamanlarda daha fazla.. keşke bende onlarla birlikte olsam da alışveriş yapsak oğluma.. ne güzel olurdu..

fatoş canım inş. ilaçla düzelir ne yapacaksın normal yollarla inmiyorsa ilaç iyi gelir inş.
camdankalp sanada geçmiş olsun canım haklısın valla bende unuttum kaydirigubbakcemile5
1tanelerim hoşgeldin canım a.s.
srpp canım güle güle sağlıkla giysin oğluşun cicilerini

geçmiş olsun canım.. dinlen birşeyciğin kalmaz allahın izniyle.. bizimde misafirimiz var akşama hazırlık yapayım temizlik falan derken yoruldum birazcık dinleneyim hemde size slm vereyim istedim..

sağol canım sende çok yorma kendini dinlene dinlene yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…