kızlar bişi sorcam ya geçen gün eşimin arkadaşı ve onun eşi bize geldiler oda hamile nasipse kasımda olacak bebişleri bende ogün dr verdiği ilaçları almıştım diyorki elevitle kan ilacının arasında en az 6 saat olması lazımmış ama ne dr ne eczanedekiler bişeycik söylemedilmaz:günde 1tane tok dediler birde diyorki eleviti normalde hamileliğin başında sürekli kusulduğu için takviye olsun diye veriyorlarmış şimdi kullanırsan doğuma kadar hatta doğumdan belli bir süreye kadar kullanman gerekiyormuş diyor o eşine kullandırtmamış hiç dr soruncada vitaminiz bitmedi diyormuş bunları duyarda benim kociş evham yapmaz mı içirtmiyor eleviti bana siz hiç duydunuz böyle şeyler kafamçokkarıştı
kızlar bişi sorcam ya geçen gün eşimin arkadaşı ve onun eşi bize geldiler oda hamile nasipse kasımda olacak bebişleri bende ogün dr verdiği ilaçları almıştım diyorki elevitle kan ilacının arasında en az 6 saat olması lazımmış ama ne dr ne eczanedekiler bişeycik söylemedilmaz:günde 1tane tok dediler birde diyorki eleviti normalde hamileliğin başında sürekli kusulduğu için takviye olsun diye veriyorlarmış şimdi kullanırsan doğuma kadar hatta doğumdan belli bir süreye kadar kullanman gerekiyormuş diyor o eşine kullandırtmamış hiç dr soruncada vitaminiz bitmedi diyormuş bunları duyarda benim kociş evham yapmaz mı içirtmiyor eleviti bana siz hiç duydunuz böyle şeyler kafamçokkarıştı
selam kızlar gene uzun zaman yoktum aranızda
herşey yolunda bende çok şükür
kızımda çok iyi renkli ultrasonda gördük pozlar verdi bize bol bol
bide baya tepiklere başladı maşallahı var :ecrin_bebek:
Kızlar bende size birşey sorucam ben şimdi bebeğimin beşiğini aldım karyola sallanır beşik üstüne güzel bir cibinlik yaptırmak istiyorum fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz bir kaç yerle konusdum ben güzel seyler var da kararveremedım...
canım bu konuda benimde fikrim yok ama bunlara bak istersen
Kızlar bende size birşey sorucam ben şimdi bebeğimin beşiğini aldım karyola sallanır beşik üstüne güzel bir cibinlik yaptırmak istiyorum fikirleriniz varsa yardımcı olurmusunuz bir kaç yerle konusdum ben güzel seyler var da kararveremedım...
hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakim... maşallah kızına hayatım Allahım nazarlardan saklasın onu... tepikler her geçen gün daha bi fazla hissettiriyo kendini... Sağlıklı olsunlarda gerisi boş walla.. varsın tepiklesin...
Sağol canım evet bunlarda güzel ama benim aklımda farklı bir düşünce var bakalım bugün perdecimle konuşup anlaşırsak bittikten sonra sizlerede resmini eklerim...
esracım bu patikleri görünce senin kızına ördüreceğin elbise geldi aklıma çok hoş olur böyle bir patik o elbisenin altına
esracım bu patikleri görünce senin kızına ördüreceğin elbise geldi aklıma çok hoş olur böyle bir patik o elbisenin altına
ne kadar tatlılar ya.. insanın kız doğurası geliyor..kaydirigubbakcemile2
farklı bir modelin yapılışını anlatıyor burda onlarda bunun gibi örülüyor
Bebek Patiği Ve Yapılışı Çok Güzel…. | Dantel Örnekleri | Örgü Modelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?