- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 39
maşallah canım çok güzel çıkmışsınız kısa kollarlamı duruyosun canım beni görsen boğazlı badi hırka kat kat giyindim valla
biraz önce çekindim şaftım kaymış bi haldeyim :roflol:
Selam kızlar biz de ananemizle dedemiz sürpriz yapıp öğle tatilinde gelmişler gidip bir şeyler alalım oğlana dediler. Eşimde iş yerimin buralardaydı hep birlikte oğluma ciciler aldık. Şimdi pıtır pıtır içeride anladı galiba:asigim:
Ay kızlar ben artık hiç çalışmak istemiyorum aklım fikrim oğluşumda nasıl geçecek böyle zaman bilmiyorum:bbo:
güle güle giydir canım oğluna cicilrini aynen canım bende çalışmasamda annemle eşimle çarşı pazar dolaşıp oğluma bişeyler alsam istiyorum ama onları yapmak içinde para lazım mecbur çalışıcaz 2 ayımız kaldı allahtan izne
fatoş canım inş. ilaçla düzelir ne yapacaksın normal yollarla inmiyorsa ilaç iyi gelir inş.
camdankalp sanada geçmiş olsun canım haklısın valla bende unuttum kaydirigubbakcemile5
1tanelerim hoşgeldin canım a.s.
srpp canım güle güle sağlıkla giysin oğluşun cicilerini
maşallah gayet güzel çıkmış karnında sende.Benim göbeğim daha küçük yavaş buyüyor galiba iç karnım genişmiş.
bundan bende şüpeleniyorum alış veriş yapıyorum sanki o günler daha bi hareketli rüşvet istiyorlar galiba bunlar şimdiden bizi oynatıyorlar.
bendeee çalışmak istemiyorum evimde oturup sürekli alış veriş yapayım ama parada sürekli biryerlerden gelsin istiyorum çok şey mi istiyorum yaa delikafaduldendelikafadulden
maşallah gayet güzel çıkmış karnında sende.Benim göbeğim daha küçük yavaş buyüyor galiba iç karnım genişmiş
gayet güzel çıkmıssın canım sanada bebişine de maşallah
gÜlŞah her fotoĞrafın daha deĞİŞİk gelİyo bana bence Çok hoŞ ÇıkmıŞın.maŞallah gÖbÜŞ almıŞ baŞını gİdİyo
evet ya fatoş herkes sürekli değiştiğimi söylüyo bu kız benim şeklimi şemalimi değiştirdi yahu tşk ederiz canım
herkes banada çirkinleştin diyor yüzüm falan çillenmiş:sinifsinif::sinifsinif: kız olacak herhalde diyorlardı onun için kız bebek annnesinin güzelliğini alırmış öyle dediler tabi tutmadı :dilcikar:
güle güle giydir canım oğluna cicilrini aynen canım bende çalışmasamda annemle eşimle çarşı pazar dolaşıp oğluma bişeyler alsam istiyorum ama onları yapmak içinde para lazım mecbur çalışıcaz 2 ayımız kaldı allahtan izne
o ne güzel yapmışsınız güle güle iyi günlerde sağlıkla giysin inş...
valla bendede çalışma hevesi kalmadı hiç :bbo: yılbaşında izine çıkıcam ama o zamana kadar dayanırmıyım bilemiyorum...
ne güzel yaa çok sevindim senin adına.. ben ailemden uzaktayım çok özlüyorum hepsini hele böyle zamanlarda daha fazla.. keşke bende onlarla birlikte olsam da alışveriş yapsak oğluma.. ne güzel olurdu..
fatoş
srpp canım güle güle sağlıkla giysin oğluşun cicilerini
bundan bende şüpeleniyorum alış veriş yapıyorum sanki o günler daha bi hareketli rüşvet istiyorlar galiba bunlar şimdiden bizi oynatıyorlar.
bende aksine cildim parladı yanaklarım al al oldu çil leke falan hiç bişi yok önceden olanlarda gitti
benimde kız ama bana da kimse kızı yakıştırmıyor kız annenin güzelliğini alırmış sen güzelleştim eminmisin kız olacağına diyorlar zaten en son gittiğim ayrıntılıdaki dr da pipi mi gördüm ne dedi eminde konuşmadı ama ben kordondur diyorum . 2 hafta sonraki kontrolde değişirse ben bu dr u paralarım kızlar.bide kız bebek annenin kalçası genişlermiş oda olmadı ayy ben sanki 12-13 haftalık halime geri döndüm cinsiyet neydi mevzusuna
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonları Pazartesi görüşürüz.kızımla öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan
srpp cım doğuma gelecekler inşallah zaten çok uzak değiliz ama gurbet işte farklı şehirlerdeyiz sonuçta ama ondan önce ben bi ziyaret edeyim onları istiyorum bakalım kısmet
Bende Çok lekelendİm Çİl deĞİl ama burnumun kenarları dudaklarımın ÜstÜ Şİmdİde alnıma baŞladı İŞİn tuafı bu ayda olması gerekİrken bendaha hamİle olduĞumu bİlmİyodum dÖkmeye baŞladı.kız sanıyodum ama erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?