2010 Şubat Anneleri

selam kızlar umarım herkes iyidir ben pek giremiyorum artık nete
ayaklarım bacaklarım çok şiş vücudum su topluyor süreklı tansiyon takıbı yaptırıyorum dr.eğer tansiyon yükselirse gebelık zehırlenmesi olabilir dedi istirahat verdi
kızım çok iyi maşallah...
kendinize iyi bakın biz arada uğrarız

selam kızlar nasilsiniz kızlar dun bimden bebisime uyuku setını aldim yıkadim utuledim resmini koydum cicilerin oraya bi bakin beyencekmisiniz hicte dandik dilmis yumusacık biz cok beyendik

Canım geçmiş olsun çok dikkat et kendine. İyi haberlerini ilet bize.

selam kızlar nasilsiniz kızlar dun bimden bebisime uyuku setını aldim yıkadim utuledim resmini koydum cicilerin oraya bi bakin beyencekmisiniz hicte dandik dilmis yumusacık biz cok beyendik

Selam meleksencim. Güle güle kullansın meleğin inşallah iyi günlerde.

srpp saol cnm insallah hepimizin yavrulari sag saglim dogarda mutluluklarimiz 2 kat artar

selam şeker a.s.hakikaten iyimiymiş anneanemizde sabahtan üşenmemiş bitmeden almış gelmiş dur ben hemen bakayım

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen :1hug:

evet cnm iyimis vala uyuku setı zaten besikle aliniyo ama buda olsun dedim dun yıkadim mis gibi utuledim koydum yıne bosetıne benim hosuma giti vala yumusacık oldu yıkayınca da cok sende kulanmadan yıkarsın orda bosetınde bebeginizin sagligi icin yıkayın oyle kulanın dıyo

meleksen tatlım iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişin çok şeker duruyor
aykız hoşgeldin canımŞeniz

kizlar ya ben kizimin cicilerinin resimlerini yükleyemedim bi türlü
boyutlari çok büyük oldugundan nasil küçültücem

meleksen güle güle kullan çok güzelmiş gerçekten ben sadece battaniye aldım onuda kız kardeşim gidip almış uyku setini almamış beğenmem belki diye keşke alsaymış

canım geçmiş olsun bendede aynı sorun var haberdar bizi
slm canım bencede güzel
merhaba güzel anneler nasilsiniza.s.
slm iiyiz sen canım
saol canim bi deniyeyim hemen

dene bizde bakalım

Selam aykız cnm naber tatlım senın pc turkce menumu sımdı bak nasıl kucultıcen resme tıkla sonra alta bısıler cıkıyoya duzenlemek falan ıcın orda cerceve ve uzerınde kalem gıbı bısı gorunen var bu programı kapatıp resım duzenlemek ıcın acar yazıcak fareyı gectır uzerlerınde gorcen sonra resım yazıcak uste sen ona tıklayınca resım yazan yere tıkla uzak eg dıyo oraya tıkla 30 veya 40 m yazarak boyutları yap

selammm kızzzlarrrrrrrra.s.
meleksen canım çokkk güzelmiş kuzucuğun iyi günlerde
kullansın

Kızlar esım gelsın bı mobılyacıya gıdelım bebek ıcın yatak falanlara bakalım dıcem gercı yagmur basladı bakalım ne dıcek obur ay alırız evımıze tasınınca aylemde tuturmus londraya tasınn dıye ev falan ugrasma dıye ama ben londraya esımı getırıp ya mutsuz olursa dıye korkuyorum

meleksencim doğru düşünüyosun eşin mutlu olamayabilir orda hiç riske girme

Akarahan cnm sonra bana der sen getırdın benı buraya ısım gucum bozuldu dıye ama benım aylemde bızım ıyılıgımız ıcın dıyo da ıyı mas alsın hemen evımızı allalım dıye bebek orda dogcak zaten benımde orda lılardır sogortam ıste haklarım var ama rıske gırmeye de korkuyorum onun ıcım esım gıdelım dıyo bazende aldırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…