selam kızlar umarım herkes iyidir ben pek giremiyorum artık nete
ayaklarım bacaklarım çok şiş vücudum su topluyor süreklı tansiyon takıbı yaptırıyorum dr.eğer tansiyon yükselirse gebelık zehırlenmesi olabilir dedi istirahat verdi
kızım çok iyi maşallah...
kendinize iyi bakın biz arada uğrarız
selam kızlar nasilsiniz kızlar dun bimden bebisime uyuku setını aldim yıkadim utuledim resmini koydum cicilerin oraya bi bakin beyencekmisiniz hicte dandik dilmis yumusacık biz cok beyendik
selam kızlar umarım herkes iyidir ben pek giremiyorum artık nete
ayaklarım bacaklarım çok şiş vücudum su topluyor süreklı tansiyon takıbı yaptırıyorum dr.eğer tansiyon yükselirse gebelık zehırlenmesi olabilir dedi istirahat verdi
kendinize iyi bakın biz arada uğrarız
kizlar ya ben kizimin cicilerinin resimlerini yükleyemedim bi türlü
boyutlari çok büyük oldugundan nasil küçültücem
canım geçmiş olsun bendede aynı sorun var haberdar biziselam kızlar umarım herkes iyidir ben pek giremiyorum artık nete
Kendinize iyi bakın biz arada uğrarız
slm canım bencede güzelselam kızlar nasilsiniz kızlar dun bimden bebisime uyuku setını aldim yıkadim utuledim resmini koydum cicilerin oraya bi bakin beyencekmisiniz hicte dandik dilmis yumusacık biz cok beyendik
slm iiyiz sen canımmerhaba güzel anneler nasilsiniza.s.
saol canim bi deniyeyim hemen
Kızlar esİm gelsİn bİ mobİlyacİya gİdelİm bebek İcİn yatak falanlara bakalİm dİcem gercİ yagmur basladİ bakalİm ne dİcek obur ay alİrİz evİmİze tasİnİnca aylemde tuturmus londraya tasİnn dİye ev falan ugrasma dİye ama ben londraya esİmİ getİrİp ya mutsuz olursa dİye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?