• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

maşallah canım çok güzel çıkmışsınız kısa kollarlamı duruyosun canım beni görsen boğazlı badi hırka kat kat giyindim valla

saol canım
evet sıcak bu aralar hava...büroda sıcak kalın giyincede terliyorum...yazdan kalma son günleri yaşıyoruz kayseride

biraz önce çekindim şaftım kaymış bi haldeyim :roflol:

maşallah gayet güzel çıkmış karnında sende :nazar:.Benim göbeğim daha küçük yavaş buyüyor galiba iç karnım genişmiş.

Selam kızlar biz de ananemizle dedemiz sürpriz yapıp öğle tatilinde gelmişler gidip bir şeyler alalım oğlana dediler. Eşimde iş yerimin buralardaydı hep birlikte oğluma ciciler aldık. Şimdi pıtır pıtır içeride anladı galiba:asigim:
Ay kızlar ben artık hiç çalışmak istemiyorum aklım fikrim oğluşumda nasıl geçecek böyle zaman bilmiyorum:bbo:

bundan bende şüpeleniyorum alış veriş yapıyorum sanki o günler daha bi hareketli rüşvet istiyorlar galiba bunlar şimdiden bizi oynatıyorlar.

güle güle giydir canım oğluna cicilrini aynen canım bende çalışmasamda annemle eşimle çarşı pazar dolaşıp oğluma bişeyler alsam istiyorum ama onları yapmak içinde para lazım mecbur çalışıcaz 2 ayımız kaldı allahtan izne

bendeee çalışmak istemiyorum evimde oturup sürekli alış veriş yapayım ama parada sürekli biryerlerden gelsin istiyorum çok şey mi istiyorum yaa delikafaduldendelikafadulden

fatoş canım inş. ilaçla düzelir ne yapacaksın normal yollarla inmiyorsa ilaç iyi gelir inş.
camdankalp sanada geçmiş olsun canım haklısın valla bende unuttum kaydirigubbakcemile5
1tanelerim hoşgeldin canım a.s.
srpp canım güle güle sağlıkla giysin oğluşun cicilerini :nazar:

hoşbulduk canım sağol..

maşallah gayet güzel çıkmış karnında sende :nazar:.Benim göbeğim daha küçük yavaş buyüyor galiba iç karnım genişmiş.

bundan bende şüpeleniyorum alış veriş yapıyorum sanki o günler daha bi hareketli rüşvet istiyorlar galiba bunlar şimdiden bizi oynatıyorlar.

bendeee çalışmak istemiyorum evimde oturup sürekli alış veriş yapayım ama parada sürekli biryerlerden gelsin istiyorum çok şey mi istiyorum yaa delikafaduldendelikafadulden

kızlar var mı öyle bir iş olsada gitsek vallaCADIARZU bizim yine her cumartesi olduğu gibi yoğun ne güzel olurdu şimdi alışveriş yapmak:kahve:

gÜlŞah her fotoĞrafın daha deĞıŞık gelıyo bana bence Çok hoŞ ÇıkmıŞın.maŞallah gÖbÜŞ almıŞ baŞını gıdıyo
serapÇım gÜle gÜle gıysın ıyı gÜnlerde

evet ya fatoş herkes sürekli değiştiğimi söylüyo bu kız benim şeklimi şemalimi değiştirdi yahu tşk ederiz canım

herkes banada çirkinleştin diyor yüzüm falan çillenmiş:sinifsinif::sinifsinif: kız olacak herhalde diyorlardı onun için kız bebek annnesinin güzelliğini alırmış öyle dediler tabi tutmadı :dilcikar:

güle güle giydir canım oğluna cicilrini aynen canım bende çalışmasamda annemle eşimle çarşı pazar dolaşıp oğluma bişeyler alsam istiyorum ama onları yapmak içinde para lazım mecbur çalışıcaz 2 ayımız kaldı allahtan izne

Daha iyileri oğluna inşallah canım sağol. 2 ay olsa iyi benim 3 ay var daha yaaakannehir

o ne güzel yapmışsınız güle güle iyi günlerde sağlıkla giysin inş...
valla bendede çalışma hevesi kalmadı hiç :bbo: yılbaşında izine çıkıcam ama o zamana kadar dayanırmıyım bilemiyorum...

Daha iyileri kızına inşallah canım.Yılbaşında çıkacaksan az kalmış o sayılır ben ocağın sonuna doğru çıkçam:çok üzgünüm:
Bu arada sen de göbişinde çok tatlı olmuşsunuz maşallah:nazar:

ne güzel yaa çok sevindim senin adına.. ben ailemden uzaktayım çok özlüyorum hepsini hele böyle zamanlarda daha fazla.. keşke bende onlarla birlikte olsam da alışveriş yapsak oğluma.. ne güzel olurdu..

Canım sağol daha iyileri oğluna inşallah. Anadan babadan uzak olmak özellikle kadınlar için zor canım kıyamam sana :teselli: gelcekler ama di mi doğum için?

fatoş
srpp canım güle güle sağlıkla giysin oğluşun cicilerini :nazar:

Sağol canim benim. Kız elimizde olsa dünyaları alcaz bu çocuklara vallaopuyorumnanaktan Daha iyileri oğluna inşallah.

Hem de nasılkaydirigubbakcemile3 oğlu da anası gibi alışverişi sevcek galiba vay babamızın halinekaydirigubbakcemile3

bende aksine cildim parladı yanaklarım al al oldu çil leke falan hiç bişi yok önceden olanlarda gitti

benimde kız ama bana da kimse kızı yakıştırmıyor kız annenin güzelliğini alırmış sen güzelleştim eminmisin kız olacağına diyorlar zaten en son gittiğim ayrıntılıdaki dr da pipi mi gördüm ne dedi eminde konuşmadı ama ben kordondur diyorum . 2 hafta sonraki kontrolde değişirse ben bu dr u paralarım kızlar.bide kız bebek annenin kalçası genişlermiş oda olmadı ayy ben sanki 12-13 haftalık halime geri döndüm cinsiyet neydi mevzusuna

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonları Pazartesi görüşürüz.kızımla öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

benimde kız ama bana da kimse kızı yakıştırmıyor kız annenin güzelliğini alırmış sen güzelleştim eminmisin kız olacağına diyorlar zaten en son gittiğim ayrıntılıdaki dr da pipi mi gördüm ne dedi eminde konuşmadı ama ben kordondur diyorum . 2 hafta sonraki kontrolde değişirse ben bu dr u paralarım kızlar.bide kız bebek annenin kalçası genişlermiş oda olmadı ayy ben sanki 12-13 haftalık halime geri döndüm cinsiyet neydi mevzusuna

banada kimse inanmıyo ama 3 boyutluda görüyoruz biz her ay yanılma ihtimalini düşümüyorum bile doktorun...

srpp cım doğuma gelecekler inşallah zaten çok uzak değiliz ama gurbet işte farklı şehirlerdeyiz sonuçta ama ondan önce ben bi ziyaret edeyim onları istiyorum bakalım kısmet

bir kızıyorum böyle olunca emin değilsen söyleme dimi ama :oklava: sen hazırlık yaptın ya oğlan çıkarsa yada tam tersi olmaz ki ama böyle:olmaz:

Bende Çok lekelendım Çıl deĞıl ama burnumun kenarları dudaklarımın ÜstÜ Şımdıde alnıma baŞladı ıŞın tuafı bu ayda olması gerekırken bendaha hamıle olduĞumu bılmıyodum dÖkmeye baŞladı.kız sanıyodum ama erkek.

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonları Pazartesi görüşürüz.kızımla öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

Güle güle canım iyi tatillerŞeniz

srpp cım doğuma gelecekler inşallah zaten çok uzak değiliz ama gurbet işte farklı şehirlerdeyiz sonuçta ama ondan önce ben bi ziyaret edeyim onları istiyorum bakalım kısmet

Mesafe de olsa sağ olsunlar iyi olsunlar inşallah canım. Ananesi neler alır meleğine. Çok hevesli oluyor dedeler ananeler. Babam öğlen bu ne bu ne bundan da al deyip duruyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Bende Çok lekelendİm Çİl deĞİl ama burnumun kenarları dudaklarımın ÜstÜ Şİmdİde alnıma baŞladı İŞİn tuafı bu ayda olması gerekİrken bendaha hamİle olduĞumu bİlmİyodum dÖkmeye baŞladı.kız sanıyodum ama erkek.

Valla bizim topikte de gördükten sonra bu kız erkek işini bıraktım ben zaten. Kız anneleri güzelleşti erkek anneleri çirkinleşti galiba baksanakaydirigubbakcemile3 Beni de sivilce bastı şimdi hafif azaldılar da sürekli temizlemezsem cildimi çoğalıyorlar. Ben ergenlikte sivilce görmedim yaa

Back
X