2010 Şubat Anneleri

hoşgeldiniz canlarım. bu saatlerde böyle oluyor yaw. bazıları işten çıkıyo, bazıları yemek yapıyo. sehcim unutmadık, korkma:)

ee ne var ne yok. sizde bi gelişme var mı?
teşekkür ederim canımm hoşbulduk:1hug:
yarın doktora gidicem şeker için tarama yapıcaklar heralde

hoşgeldin zeynep selda konu açmış bebeğinin yaşamasını bekliyormuş doktorlar

mrb kızlar
pek tadım yok buğünlerde
bebekle ilğili değil çok şükürde.
aile sounları
canımı sıkmayayım diyom ama
bu işin içinden çıkamıyommm

sımdı gordum topıgı ıyıymıs haberler cok sevındım dogumdan sonra tedavısı varmıs :) aradım seldayı ama acmadı musaıt degıl sanırım bırazdan tekrar arıcam...

dur ben bı arıyım...

hoşgeldin canım. selda açtığı topikte şunları yazmış:

"Biz geldik gönül dostlarım.. Bebeğimin sorunu Duktus Venozus Agnezisizi bizim anladığımız dilde bebeğe temiz kanı taşıyan damarın olması gereken yerden değilde kalbin üzerinden geçerek kalbe baskı yapması buna bağlı olarak sağ kalp kapakçığının büyümesi diğer damarların fazla genişlemesi ve bebek gelişimin geri kalması..
İyi haber ise rabbim izin verirde bebeğimin kalbi eğer bu 3 ayda durmazsa doğumdan sonra kurtulacağı..Doktorlar sürekli takip altında alınacağımı bebeğin gelişiminin sürekli takip edileceğini ve karnımda kalabildiği kadar uzun süre kalmasını sağlayıp gerektiğinde erken doğum yoluyla onu oradan almak olduğunu söylediler.. Bu benim için beklediğim müjdeydi kızlar.. Bu benim için aldığım en güzel haberdi.. Şuan itibariyle 2 hafta geride bebeğim bunun normale dönmesi için ne yapabilirim bilmiyorum ama Bundan sonra onun sağlığı için elimden ne geliyorsa onu yapacağım..
Sizlerden, bizim için dua eden tüm gönül dostlarımdan Allah razı olsun.. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah.."

teşekkür ederim canımm hoşbulduk:1hug:
yarın doktora gidicem şeker için tarama yapıcaklar heralde

sıra ona geldi demek ki. hadi hayırlısı canım. güzel haberlerle sonuçlanır inş. sen ayrıntılıya girmişmiydin?

yaa topiği nere açmış bi cevap lütfen........?
çakırgözlü hangi 3 şahıs

umarım canım
zaman gösterecek bazı şeyleri

canım sorun ne bılmıyorum ama karnındakı bebecıgını uzme mumkun oldugunca stresten sınırden uzak dur... kotu sınır bozucu ortamlara gırme... sen ne kadar sakın bı hamılelık gecırırsen melegınde o kadar sakın olur...

haklısın canım
ama işte bazen elimd eolmadan giriyorum
yoksa bende hiç istemiyorum inan
stres yapmayı.
bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…