2010 Şubat Anneleri

bu arada FL x ? : boymuydu kaçla çarpacağım.

canım 7 ile çarpıyorsun ama 24. haftatan sonra..

canım gözün aydın çok sevindim. demek o da minik uykuru şirin olacak he sırnaşık şey
inş yarın da iyi haberler getirirsin bize canım.

Kızlarrrr birşey sorucam size simdi ben 22+ 6 dayım kac aylık hamıle olmus oluyorum :CüvCüv: çıkamadım içindenn hihoyyyt

5.ay + 6 günlük :CüvCüv:

hulen naber canımm
magnezyum banada verdi doktor iğrenç ama elim çok uyuşuyo mecbur içiyorum zaten 10 günde 2 tane iç dedi doktorum geçer dedi geçmesse gene gel dedi
bende içmelisin ihmal etme zorla kendini biraz

iyiyim güzelim, sağol. tadı berbat yaw. zorla içtim bugün. kasık ağrısı bi yandan, e gece kramlarımda oluyor. haklısın mecbur içecez. hergün içemesem de arada içeyim bari:)

fatoş bizde seni seviyok gız zemuszemus
sağol canım zaten sevgi karşılıklıdır

sağol teyzesi ya anası gibi uykucukaydirigubbakcemile3

burcuberru keşke bende önceden diş tedavilerimi yaptırsaydım şu anda çok zor oluyor inşallah başka bir sorun yaşamam
fatoş bebeğinin sağlığının iyi olmasına sevindim inşallah tansiyonunda bir an önce düşer. bende haftaya ayrıntılıya gireceğim inşallah benimde güzel geçer

saol canım benim inşallah seninkide ii geçer.
bülbül geçmiş olsun
türk kahvesi gözün aydın canım
burcuberru canım dözün aydı maşallah

Canlarım ıyi dilekleriniz için dualarınız için tekrar teşekkürler
burcu esra zeynep en kısa zamanda buluşalım olurmu içime dert olmuştu:)

Yani 5 bucuk aylık oldukmu kızlar şimdi bizzzz 2 hafta sonra 6 ay bıtcek yanı öyle dimi ...opuyorumnanaktan

yok canım mesela benim son adet tarihi başlangıcım 16 mayıs :roflol: (bu nasıl bir tamlama oldu böyle) yarın beş ay bitmiş olacak, 16 ekimde yani.
ben yine de sorana 5 aylığım diyorum. bitirdiğim ayı söylüyorum

valla ben bişey anladıysam arap olayım. kafam karıştı yaw. amaaan öyle yada böyle doğmayacak mı allahın izniyle. haftalık takip ederim bende.

Canım kafan karışmasın Son adet tarihin ilk günü ayın kaçı ise her ayın o gününde ayını dolduruyorsun. Hafta söylemesi daha kolay ama büyükler falan anlamıyıor ki:sm_confused:
Kaç aylık diyorlar illa. 8 Mayıssa eğer SATın 8 Ekimde 5 ay dolmuş oluyor. Zaten bitirdiğin ayı söyleyeceğin için 5 aylık diyorsunvereliniortak

sağol canım benim okudum yorumda yaptım... Allah yardımcısı olsun...

gözün aydın fatoşum... kız senin oğlanda anası gbi uykucumu çıktı... e benim kız kıpır kıpır senin oğlan uykucu nasıl anlaşıcak bunlar böyle... biri kalk gezelim diycek öbürü yat uyu ne gezmesi diycek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyyy koptum düşündüm bi an ...

FATOŞŞŞ gözün aydın canım sağlıklıymış paşa çok şükür yarında herşey yolunda gidicek...

canım 7 ile çarpıyorsun ama 24. haftatan sonra..

5.ay + 6 günlük :CüvCüv:

2 hafta daha bekle diyorsun yani sağol Yaren dün ayrıntılıya girdim ama devlet hst işte ne kilo ne boy hiç birşey demedi.

saol canım benim inşallah seninkide ii geçer.
burcuberru canım dözün aydı maşallah

Sağol canım seninde gözün aydın yarın kalp atışlarınıda dinlersin pıt pıt insan yürüyüşü gibi oluyor hadi gözün aydın bugünü de atlattın maşallah oğluna

Canlarım İyi dilekleriniz için dualarınız için tekrar teşekkürler
burcu esra zeynep en kısa zamanda buluşalım olurmu içime dert olmuştu:)

Selda çıkalım valla ama ay başı yapsak olurmu ayy bu kız benim iflahımı kuruttu yedi bitirdi zilli paraları 3-4 aydır valla sırf buna çalışıyorum benim zilli şimdiden ocağıma incir ağacı dikti onu al bunu al bitmiyoda almanında sonu yok.ay başı maaşları alınca bekle bizi Eminönüüüüüüüüüüüüü

Evet canım benimkide o haftalarda 1.2 idi şimdi ayrıntılı ultrasonda 3.7 yani bu farklı tabikide haftada büyüdü artık 21.haftanın içindeyim.........canım benim karşı komşum yaşamıştı senin tansiyon probleminden bide onun hamilelik şekeri falan çktı ama kızı şimdi 1.5 yaşında cadınında teki üzülme sen:1hug:

pofidicim biz senle aynıyız benimde sat 5 mayıss evet 6.ayın içindeyiz biz

aslına bakarsan anladım da kabul edemiyorum galiba. ben ne güzel 5.5 ayı geçtiğimi sanıyordum ve bebişime daha yakın geliyordu böylece. gerileyince gıcık oldum. :sinifsinif:
sağol canım. tüh yaaaaaaaaaa

aslına bakarsan anladım da kabul edemiyorum galiba. ben ne güzel 5.5 ayı geçtiğimi sanıyordum ve bebişime daha yakın geliyordu böylece. gerileyince gıcık oldum. :sinifsinif:
sağol canım. tüh yaaaaaaaaaa

Ya ne kadar aceleciyiz değil mi birden 8 9 falan diyesim var benim de. O günleri de görcez inşallah:Saruboceq: Sanki doğunca bitiyor mu yok yaşına gelsin yok 3 olsun yok okula başlasın... hiç bitmeyecek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…