bu arada FL x ? : boymuydu kaçla çarpacağım.
slm kızlar geçmişe bakmadan size koştum.çok şükür bi problem çıkmadı kilolu olduğum için kalp ekodiografisi çektir dedi ona gittim randevu alayım 17 aralığa gün veeriyo doktorum hemen yaptıramn lazım dedi bana özel yaptıracağını söle dediler bende öle dedim ozaman hemen yarına randevu aldık 140 LİRA yarın 9 da da kalbine bakacaklar sorun olduğundan değil ama sadce ben kilolu olduğum için kalbine ii bakamadığını söledi doktor öle işte cinsiyetimize yine erkek dedi öle kızlar bu gün sorun çıkmadı inşallah yarında çıkmaz canlarım
Kızlarrrr birşey sorucam size simdi ben 22+ 6 dayım kac aylık hamıle olmus oluyorum :CüvCüv: çıkamadım içindenn hihoyyyt
sende 5 ay 1 haftalıksın 6 . ay içindesin yani
hulen naber canımm
magnezyum banada verdi doktor iğrenç ama elim çok uyuşuyo mecbur içiyorum zaten 10 günde 2 tane iç dedi doktorum geçer dedi geçmesse gene gel dedi
bende içmelisin ihmal etme zorla kendini biraz
sağol canım zaten sevgi karşılıklıdırfatoş bizde seni seviyok gız zemuszemus
canım 7 ile çarpıyorsun ama 24. haftatan sonra..
canım gözün aydın çok sevindim. demek o da minik uykuru şirin olacak he sırnaşık şey
inş yarın da iyi haberler getirirsin bize canım.
5.ay + 6 günlük :CüvCüv:
burcuberru keşke bende önceden diş tedavilerimi yaptırsaydım şu anda çok zor oluyor inşallah başka bir sorun yaşamam
fatoş bebeğinin sağlığının iyi olmasına sevindim inşallah tansiyonunda bir an önce düşer. bende haftaya ayrıntılıya gireceğim inşallah benimde güzel geçer
Şimdi anladım canım benimde sat 8 mayıs cok sağol hayatım :):1hug:
Yani 5 bucuk aylık oldukmu kızlar şimdi bizzzz 2 hafta sonra 6 ay bıtcek yanı öyle dimi ...opuyorumnanaktan
valla ben bişey anladıysam arap olayım. kafam karıştı yaw. amaaan öyle yada böyle doğmayacak mı allahın izniyle. haftalık takip ederim bende.
ESRA burdan bakabilirsin Selda forum açmış yazmış canım
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...minigimoglum-henuz-dogmadi-cok-hastaymis.html
Canlarım benİm valla merakta bırakmak İstemezdİm ben ege Ünİversİtesİne gİdİyom Özel deĞİl ama paralı kalbİne Çocuk hastanesİne bakacaklar dedİ ordan oraya ordan oraya mahvoldum bİldİĞİnİz gİbİ deĞİl ay kızlar bebeİŞİm Çok uykucu habİre esnİyodu kÜÇÜcÜk parmakları anasına el salladı boyunu klİlosunu sÖlemedİler bende saĞlıklı deyİnce sormadım valla unuttum ama resmen gÖrdÜm İŞte esnİyodu anasının oĞlu ne olacak
canım 7 ile çarpıyorsun ama 24. haftatan sonra..
5.ay + 6 günlük :CüvCüv:
saol canım benim inşallah seninkide ii geçer.
burcuberru canım dözün aydı maşallah
Canlarım İyi dilekleriniz için dualarınız için tekrar teşekkürler
burcu esra zeynep en kısa zamanda buluşalım olurmu içime dert olmuştu:)
inşallah canım çok saol
sağol kuşum
sağol canım benim inşallah gaz sorunu varmış galiba geçmiş olsun tatlım
sağol plajcım ense kalınlığına benim ikili teste bakmıştı 1,5 tu ama sonra artıyosa bilmiyom canım ozaman 12 haftalıktım
inşallah aykızım
inşallah serapçım çok saol canım
ay çok saol canım benim
sağol bitanem
saol canım tansiyon ölçüyom bakalım canım pek düşmüyo olmadı ilaç kullanacam
sağol meleksencim
sağol bitanem iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
hayır kuşum ben doktoruma sordum öyle değil
ben 5 mayısta son adetimi gördüm
5 mayıs -5 haziran : 1.ay
5haziran-5 temmuz:2.ay
5 temmuz-5 ağustos :3.ay
5 ağustos - 5 eylül :4.ay
5 eylül - 5 ekim :5.ay doldu
6. Ayın içindeyim yani
Canım kafan karışmasın Son adet tarihin ilk günü ayın kaçı ise her ayın o gününde ayını dolduruyorsun. Hafta söylemesi daha kolay ama büyükler falan anlamıyıor ki:sm_confused:
Kaç aylık diyorlar illa. 8 Mayıssa eğer SATın 8 Ekimde 5 ay dolmuş oluyor. Zaten bitirdiğin ayı söyleyeceğin için 5 aylık diyorsunvereliniortak
aslına bakarsan anladım da kabul edemiyorum galiba. ben ne güzel 5.5 ayı geçtiğimi sanıyordum ve bebişime daha yakın geliyordu böylece. gerileyince gıcık oldum. :sinifsinif:
sağol canım. tüh yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?