2010 Şubat Anneleri

5 ay 3 haftalıkkende 6 aylığım diyeceğimzemuszemus
hatta doğumada 3 ay var diyorum soranlarakaydirigubbakcemile3
kocişte istersen yarın doğur fazla bişey kalmadı diyo:roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Hayırlısı artık demı ama 5 bıtınce mesela herkes 6 artık o 6 dıyolar olsun mutluyuz bız bÖleee

hayatım böle daha ii olur birbirlerini tamamlkarlar aksi halde ne iki uykucu bir arada olr nede iki kıpır kıpır hani bi usluya bi yaramaz meseledikaydirigubbakcemile3
FATOŞ KUŞUM RAHATLADIN DİMİ
OYNUYODUR İÇERDE SIPA HOP HOP kaydirigubbakcemile2
sorma teyzesi el salladı öle tatlı elleri parmakları varrdıki
FATOŞŞŞ gözün aydın canım sağlıklıymış paşa çok şükür yarında herşey yolunda gidicek...
sağol bitanem çok saol
saol burcucum inşallah
anladım canım maşallah benim oğlanda öle olcak işnşallah
gözün aydın fatoş
sağol canım benimn
Fatoş gözünaydın tatlım, güzel haberlerle gelmişsin,
sağol fatmacım

srpp cım çok haklısın aynen öyle olacak. çünkü erde bir anne görsem bizimki de büyür mü acaba deyip duruyorlar. halbuki küçükken daha tatlılar puan verecektim sana veremedim

hERKESE MERHABA KIZLAR...
NE GÜZEL HERKES GÜZEL HABERLERLE GELDı.BıR ARA TOPıĞıMıZE NAZAR DEĞDıĞıNı BıLE DÜŞÜM...hERKESıN GÖZÜ AYDIN...

Canım açıklaman için çok saol en kötü ihtimalle diyet yapatrım herhalde ama oda zor yaaaa..bu arada daha önceden katıldım fakat internete sık giremiyorum. saol canım.kaydirigubbakcemile3

kızlar şeker testine giderken limon falan götürdünüzmü yanınızda benim görümcemden istemişler oda bana götür dedi

Canım ben medical parkta yaptırmıştım. onlar limonlu olarak veriyorlar umarım sizin gittiğiniz yerde de o şekilde verirler. ben içerken zorlanmadım...opuyorumnanaktan

denizkızıl canımı çukulata ekmek çektirdin hemen yemem lazım cokacimcoook
iştahım bir açıldı ki sormayın gitsin :kedi:

yaa ben geldim artık sık giremiyom diye unuttunuz beni mafoldumbensenağlamasenağlama

yaa ben geldim artık sık giremiyom diye unuttunuz beni mafoldumbensenağlamasenağlama

zEHÇİĞİM BEN DE GÜNDÜZLERİ GİREMİYORUM. SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ..

hoşgeldiniz canlarım. bu saatlerde böyle oluyor yaw. bazıları işten çıkıyo, bazıları yemek yapıyo. sehcim unutmadık, korkma:)

ee ne var ne yok. sizde bi gelişme var mı?

kızlar ben geldım... oyle bı baktım kacıcam bırazdan kocıs gelıcek...
selda dan haberı olan varmı arıcam ama once sıze bı sorıyım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…